[ Lalemajstormoler @ 12.11.2006. 23:33 ] @
Ima li ko link gde bi downloadovao njegove pesme. Poz...... |
[ Lalemajstormoler @ 12.11.2006. 23:33 ] @
[ maliradojca @ 12.11.2006. 23:40 ] @
Ja sam nalazio na Lime wire-u. Verovatno od nekog gastabajtera... Koje godine se taj lik slusao?I jel zna neko nesto o njemu , tipa da li je ziv sada? Ako ne nadjes mogu ja da ti aploudujem par komada negde,pa da skines.Ako me ne bude mrzelo
[ Lalemajstormoler @ 12.11.2006. 23:55 ] @
Ne znam druze nista o njemu.Prijatelj me zamolio da mu nadjem bar za jedan CD imao sam jedan ruski sajt sa skoro svim nasim pesmama,ali mi se sjebo hard tako da sad nemam tu adresu,ajde ako te ne mrzi aplouduj mi nesto.
Pozdrav i hvala. [ neca @ 13.11.2006. 00:02 ] @
Mislim da je bilo na nostalgiji...samo sto je moralo preko nekog 042 da se ide..ili da koristis proxy pa da skidas. Imam ja nekih 70 pesama od njega, pa mogu sve da narezem na jedan disk i da posaljem, ako nije hitno i ako se ne snadjes.
poz ;) P.S. ima savo par dobrih pesama ;) [ Lalemajstormoler @ 13.11.2006. 00:10 ] @
Citat: neca: Mislim da je bilo na nostalgiji...samo sto je moralo preko nekog 042 da se ide..ili da koristis proxy pa da skidas. Imam ja nekih 70 pesama od njega, pa mogu sve da narezem na jedan disk i da posaljem, ako nije hitno i ako se ne snadjes. poz ;) P.S. ima savo par dobrih pesama ;) Ajde mi narezi pa mi posalji,a ja cu tebi zauzvrat narezati nesto drugo sta god zelis,a da ja imam.Imam dosta narodne+disco house mix Pozdrav [ neca @ 13.11.2006. 00:33 ] @
Evo narezao sam vec disk...ostavi mi samo na PP adresu na koju da posaljem..
Sto se tice diska, opusteno..ne znam ni sta bi mi trebalo trenutno, ali ako mi zafali nesto trazicu :) Inache, imas na disku 71 pesmu tacno. Ako trebas da pravis audio, reci pa da ti kazem koji su hitovi da bacis na 1 cd. poz ;) [ Lalemajstormoler @ 13.11.2006. 01:26 ] @
Hvala ti druze imas PP
Pozdrav. [ dalibord5 @ 13.11.2006. 08:44 ] @
Uz rizik da se izblamiram...moze li neko podsecanje o pevacu?
Mozda i znam neke njegove pesme,ali ime mi nista ne govori. [ pctel @ 13.11.2006. 11:20 ] @
Citat: dalibord5: moze li neko podsecanje o pevacu? Savo Radusinovic je vokalni izvodjac tzv. narodne muzike koji je na prostorima SFRJ bio veoma popularan sedamdesetih godina proslog veka a njegova muzika i dan danas odoleva vremenu i moze se cuti po svadbama, sto je i normalno uzimajuci u obzir cinjenicu da savremena muzika gotovo da nema nikakve umetnicke vrednosti, dok njegova muzika datira iz vremena kad se vodilo racuna o kvalitetu teksta i muzike, tako da u njoj ima neceg umetnickog, poetskog... Obrati paznju recimo na stihove: "Jedno pismo... jedna suza... jedna ljubav sad je tuga. Osta samo da se secam ja ljubavi a ti druga" ili "Nocima vec kise liju dusom mojom nemir vlada znam da vise neces doci uzalud se srce nada Sesnaest ti leta bese kada sam te zavoleo i jos toliko kad bi proslo ja te ne bih preboleo" Ako ti se svidjaju ovi stihovi, sve tekstove mozes videti na: http://tekstovi.net/2,280,0.html Na internetu se mogu naci sledece njegove pesme: Savo Radusinovic - Ako zelis da me vidis Savo Radusinovic - Avantura Savo Radusinovic - Balkanac Savo Radusinovic - Bela je moja Savo Radusinovic - Beograde, ti mi dusu smiri Savo Radusinovic - Brzo prodje nasa sreca Savo Radusinovic - Budi jaka ovog trena Savo Radusinovic - Covek s'koferom u ruci Savo Radusinovic - Da nam sutra bude srecno Savo Radusinovic - Gde je moja draga Savo Radusinovic - Gospodin Savo Radusinovic - Hti si htela samo druga Savo Radusinovic - Ispracaj Savo Radusinovic - Ja bih hteo da oprostim tebi Savo Radusinovic - Ja necu sazaljenje Savo Radusinovic - Javi se Savo Radusinovic - Jedno pismo, jedna suza Savo Radusinovic - Jerina Savo Radusinovic - Jos samo deca Savo Radusinovic - Kad da krenem Savo Radusinovic - Kako si mogla Savo Radusinovic - Kavaljer Savo Radusinovic - Kazi im, slazi ih Savo Radusinovic - Ko te bolje zna Savo Radusinovic - Ko te nocas miluje po ruci Savo Radusinovic - Kome li se sreca smeje Savo Radusinovic - Ljubavi moje mladosti Savo Radusinovic - Ljubomoro moja slatka Savo Radusinovic - Mila majko, umorna i stara Savo Radusinovic - Mnogo sa te zavoleo Savo Radusinovic - Ne ljubi skitnicu Savo Radusinovic - Nesrecna zeno, ljubavi moja Savo Radusinovic - Nismo bili od srece daleko Savo Radusinovic - Odlazis za uvek Savo Radusinovic - Oprosti mi ako mozes Savo Radusinovic - Oprosti mi majko Savo Radusinovic - Pomirenja vise nema Savo Radusinovic - Posekose sinoc bagrem stari Savo Radusinovic - Povratak Savo Radusinovic - Pozdravi oce majku Savo Radusinovic - Sad nemas vremena za mene Savo Radusinovic - Samo tebe volio sam Savo Radusinovic - Samo ti mozes da me smiris Savo Radusinovic - Sanjao sam Savo Radusinovic - Seceru Savo Radusinovic - Seti me se Savo Radusinovic - Setim se ponekad Savo Radusinovic - Sklopili smo knjigu Savo Radusinovic - Slikar Savo Radusinovic - Srce moje deli se na dvoje Savo Radusinovic - Sreca u jednom danu Savo Radusinovic - Stani najzad senko moja Savo Radusinovic - Sto te volim kad nisi kraj mene Savo Radusinovic - Svako zivi sad zivotom svojim Savo Radusinovic - Ti si zena koju ludo volim Savo Radusinovic - Trazim te... Savo Radusinovic - Tuga, samo tuga Savo Radusinovic - U zagrljaju mom Savo Radusinovic - Uvek sam sa tobom na pola puta Savo Radusinovic - Vracas mi se u pogresno vreme Savo Radusinovic - Vratice se laste Savo Radusinovic - Zaboravi sta je bilo Savo Radusinovic - Zapevaj danas majko Savo Radusinovic - Zar mozes Savo Radusinovic - Zasto draga tvoje srce pati Savo Radusinovic - Zbog cega pijes neznani druze Savo Radusinovic - Zbog tebe sam budan Savo Radusinovic - Zivim zivot neizmenjen Savo Radusinovic - Zivot se sa mnom naigrao sine Savo Radusinovic - Zuto lisce Savo Radusinovic - Zvonite zvona [ dalibord5 @ 13.11.2006. 11:37 ] @
Ipak...nikad cuo.
Zato se i dosadjujem na svadbama dok svi pevaju:-) [ maliradojca @ 13.11.2006. 11:48 ] @
Mozes cuti te pesme i u birtijama
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|