[ titageo @ 24.11.2006. 22:04 ] @

zna li neko dobru pricaonicu? Najvise bi mi odgovaralo da su neke ok teme. Ne mogu da se ucitam na krstaricinu, pola sata cekam i nista???
[ Miroslav Jeftić @ 24.11.2006. 22:30 ] @
http://www.elitesecurity.org/chat

Mada možda neće biti onako kako zamišljaš.
[ titageo @ 24.11.2006. 22:39 ] @

ne znam u cemu je problem?...odbija da me konektuje...
[ Shadowed @ 24.11.2006. 22:56 ] @
OK, ocigledno si uspela :)
[ fade @ 25.11.2006. 09:01 ] @
ja sam jedno vreme isa po raznim serverima , samo izaberesh neki iz silne liste , bar kod mene u xchatu ,ali pazi krstarica je ono valjda nash najveci irc server , ima dosta ljudi koji dosadjuju ,ali ako moze se naci ok sobica sa 10-ak ljudi , bar kod mene , ponekad navratim i na irc.bl-chat.net ,imas i irc.exyucaffe.com ...
[ LaMpiR @ 25.11.2006. 09:21 ] @
Iz mog dugogodisnjeg iskustva kao chatera, ubjedljivo najbolji server je irc.elitesecurity.org zbog drustva koje se skuplja tamo...
[ Silencer @ 25.11.2006. 10:07 ] @
Ja volim E$ zbog ekipe takodje :)

/sign Lampir ;)

mada visim po freenode.org krsti i quakenet
[ Nemanja Avramović @ 25.11.2006. 11:08 ] @
Zaboravi web-browser-based-irc-chat (tj. java) ako ti pravi probleme. Skini neki IRC klikent (mIRC, kvirc, ...) i zakači se na irc.krstarica.com ili irc.elitesecurity.org i teraj
[ kefaja @ 27.11.2006. 01:39 ] @
Da evo i mene ovo zanima... Misim nisam neki chatter al ponekad mi dodje... Zanima me koji je najpopularnija irc adresa za englesko govorno podrucje, a isto to me zanima i za ruski? Bio sam na onom RusNet-u al misim da ima malo ljudi tamo kad uporedim sa nasom Krstaricom.
[ neca @ 27.11.2006. 09:59 ] @
irc.elitesecurity.org takodje ;))
[ maric1 @ 27.11.2006. 20:54 ] @
ee ljudi nisam bas nesto iskusan sa ovim ali par puta preko mirc pokusao da odem na irc.elitesecurity.org ali uvek me zezne ne znam koju sobu da odaberem tj koje sve postoje moze neko da mi preporuci nesto
[ Nemanja Avramović @ 28.11.2006. 00:27 ] @
Code:
/list
[ JagodaV @ 28.11.2006. 02:21 ] @
Citat:
maric1: ee ljudi nisam bas nesto iskusan sa ovim ali par puta preko mirc pokusao da odem na irc.elitesecurity.org ali uvek me zezne ne znam koju sobu da odaberem tj koje sve postoje moze neko da mi preporuci nesto

#es, ljudi su najvise i jedino aktivni na njemu :)
[ Ni ten ichi ryu @ 28.11.2006. 06:47 ] @
Ja bih bio oprezan na es-ircu...

Stoji da sve izgleda vrlo posteno i legitimno na prvi pogled, ali jao si ga onome ko malko dublje zagrebe u prirodu svakodnevnih posetilaca. Sve je, cini se, pod kontrolom jednog polu-senilnog djeda koji se lako da iznervirati, nakon cega kohorte pedofila, izroda i ostalih psihickih nakaza napadaju i rukama i nogama, neki i zubima. Jos ako je pun mesec............
[ Silencer @ 28.11.2006. 06:52 ] @
Ni ten ichi ryu zvao si me ?
[ neca @ 28.11.2006. 08:43 ] @
Citat:
Ni ten ichi ryu: Ja bih bio oprezan na es-ircu...

Stoji da sve izgleda vrlo posteno i legitimno na prvi pogled, ali jao si ga onome ko malko dublje zagrebe u prirodu svakodnevnih posetilaca. Sve je, cini se, pod kontrolom jednog polu-senilnog djeda koji se lako da iznervirati, nakon cega kohorte pedofila, izroda i ostalih psihickih nakaza napadaju i rukama i nogama, neki i zubima. Jos ako je pun mesec............

SEKTA BATO!!!
Tajna organizacija poslata sa planete kripton ciji je cilj da unisti svet....
[ LaMpiR @ 28.11.2006. 09:49 ] @
Citat:
Silencer: Ni ten ichi ryu zvao si me ?

Sta bi onda Kass rekao ako se ti osjecas prozvanim :P :P

Citat:
Ni ten ichi ryu: Ja bih bio oprezan na es-ircu...

U potpunosti istina :)
[ Shadowed @ 28.11.2006. 10:19 ] @

Khm
[ ton_majstor @ 28.11.2006. 11:46 ] @
Offtopic ste, samo ste sjajne lokalpatriote.

Pozdrav!
[ kasaad @ 28.11.2006. 16:43 ] @

Cut bosanac ne otkrivaj identitet :P

Kass