[ rek83 @ 29.11.2006. 21:07 ] @
Interesuje me Vasa iskustva sa majstorima za floridu 1.3efi. Sa postovanjem , Goran Planinac |
[ rek83 @ 29.11.2006. 21:07 ] @
[ MatezYU @ 01.12.2006. 12:38 ] @
Cini mi se da je to Zastavin motor sa bosh-ovim sistemom ubrizgavanja (EFI mu dodje electronical fuel incjection) valjda..
Motor kao motor, moze svaki majstor da ti popravi - to se odnosi na mehanicki deo. Jedino je zezancija sa injektorima. Mada mozes i to da resis u svakom servisu.. Ranije je bio samo jedan ovlasceni servis u BG za Zastave sa ubrizgavanjem goriva a sada vec svako to radi.. [ ilicdarko @ 18.11.2007. 15:44 ] @
Neznam da li te zanima samo motor ili celo vozilo. Motor koji se nalazi u toj floridi postoji i u Jugu 1.3i in. Motori im nisu problem za odrzavanje i dosta su istrajne naravno ako se radi servis u pravim vremenskim intervalima i po servisnoj knjizici. Servisiranje motora kao i odrzavanje ostalih elemenata na vozilu su relativno slicni kao i na predhodnim Zastavinim vozilima ali jedini i mozda najveci problem je elektroinstalacija koja je vrlo lose odradjena. Sami provodnici nisu u konektorima najbolje uradjeni tako da struja predstavlja najveci problem na vozilu. Mehanicara ima dosta dobrih i moze ga odraditi svako a sto se tice struje samo ovlasceni servisi.
Nadam se da sam pomogao Pozdrav od DOKTORA Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|