[ adopilot @ 02.12.2006. 14:58 ] @
Poštovani !

Zovem se Admir, dolazim iz Sarajeva Bosna i Hercegovina pozanimanju sam IT, mada i ja sam ne znam šta to znači ali pretežno radim na uspostavljanu novi pravila firme koroz softwerska riješenja koje koristima, uspostavljam nove mreže na maloprodajnim objetima, brinem se da su računari funkcionalni i čisti od virsa, ponekad napravim poneki izvještaj, te gasim gdije plane. Firma u kojoj radim je trgovači lanac baziran na većim maloprodajnim objektima mada imamo i široku mrežu veleprodaje kako u zemlji tako i van iste.

Što se tiče znanja i vještina vezanih za informatiku dosta sam širok ali nažalost i površan pa ako nekada lupim sa nekim pitanjem ili komentarom koje je suvislo molim bez pretjeranih ismijavanja jer smatram da sam ovakvim radom ipak postigao puno toga.

Forum mi je zapao za oči zbog finih tema i rasprava koje sam letimično obišao a tiču se baza podataga i programiranja istih, a kako sda koristim platformu MS SQL-a možda i naučim nešto korisno te dobijem neki savjet. Prvi utisak je haos samo možda ima malo previše reklama i informacija na maskama pa bi se šturiji korisnici mogli početi gubiti u svemo ovom.

Ako nisam za računarom a lijep je dan obično sam na enduro motoru po šumi skačem a ljetujem u Livnu gdije sa Aero klubom letim jedlice i tako se lječim od svakodnevnog stresa i monotnije.

Lijep pozdrav
[ neca @ 02.12.2006. 17:55 ] @
HI...My Name is Marshall Mathers and I'm an alcoholic...:))) Hi Marshall...
[ TGCVugi @ 02.12.2006. 18:10 ] @
Prvo ti se reklamiras, drugo ovde na ovom forumu se vec dugo nitko ne predstavlja,, ali nadam se da ces nesto naucit na ES-u, pozdrav!
[ bakara @ 02.12.2006. 22:46 ] @
@TGCVugi
Ja to nisam tako shvatio...Rekao bih da je covek imao dobru nameru...

@adopilot
Dobrodosao!
POZ. za tebe
[ Toxter @ 02.12.2006. 23:35 ] @
Citat:
adopilot: ... pozanimanju sam IT, mada i ja sam ne znam šta to znači ...

Koji biser.
[ Au197/79 @ 03.12.2006. 07:20 ] @
Citat:
adopilot:Prvi utisak je haos samo možda ima malo previše reklama i informacija na maskama pa bi se šturiji korisnici mogli početi gubiti u svemo ovom.

Koje reklame? Ja ne vidim ni jednu :) Opera je rešenje...

Dobrodošao!
[ Deda_Mraz @ 03.12.2006. 09:55 ] @
Navikni se da ćeš na jedno strani imati pljuvačine, omaložavaće te, ponižavati jer si nov a na drugoj ćeš imati polemiku oko krize na Istoku i bilans svega toga je izgubljeni živci. Ali teraš dalje!

Dobrodošao
[ TGCVugi @ 03.12.2006. 10:05 ] @
deda_mraz lepo si ti to objasnio, s jedne strane ce te pljuvat a s druge gazit...
adopilot evo i od mene dobrodosao...
[ DJ_IGGY @ 03.12.2006. 12:11 ] @
Dobrodosao!