[ Mikky @ 31.05.2003. 16:10 ] @
Da li mozda neko zna gde se moze kupiti oprema za teretanu.
Treba mi
- klupa za bench, kosi i kontra-kosi
- sipka za bench i ostale vezbe
- sipka za zgibove
- dve sipke za vezbe razvlacenja i ostale
- jedno 100 kila tegova

Kolike su otprilike cene za ovo?

[Ovu poruku je menjao secret dana 23.12.2004. u 18:06 GMT+1]
[ Gojko Vujovic @ 31.05.2003. 19:26 ] @
Hoćeš novo ili polovno?

Hoćeš neku marku ili domaću proizvodnju?
[ ventura @ 31.05.2003. 20:54 ] @
Moj brat je prodao skoro klupu za bench, sa 80 kila tegova za 100eura...
[ Mikky @ 01.06.2003. 03:52 ] @
Citat:
Gojko Vujovic:
Hoćeš novo ili polovno?

Hoćeš neku marku ili domaću proizvodnju?

ok dakle.... nemam pojma, ako se isplati uzeti polovnu opremu sto da ne, mada nije to auto pa da se trosi vremenom i da bude neke razlike izmedju novog i polovnog
A u cemu je razlika izmedju brand i "noname"... teg je teg uzmes pa dizes, pisalo na njemu "weirder" ili "mile sport", nema tu mnogo filozofije :)
[ Mario @ 01.06.2003. 23:43 ] @
Lux-motika...To je neka prozivka :) ... Dajte neke cene, i mene interesuje ovo ...
[ Mikky @ 03.06.2003. 15:57 ] @
top!
[ @ 16.07.2004. 11:23 ] @
pogledaj www.derasco.cg.yu
[ garg @ 18.07.2004. 15:03 ] @
Tegove i sipke kupi a benchove je najjeftinije da sam napravis.
Uzmes par komada metala i zavaris, ipak je to samo klupa.
Najgore (po mom misljenju) je da kupujes skupu opremu
koje kod nas ima.A kvalitetna oprema kao sto je Nautilus
ili Hammer je veoma slabo dostupna nama smrtnicima.
[ Malcolm @ 18.07.2004. 18:12 ] @
Ja sam tegove i jos neke spravice kupio na sajmu tj bazaru.
A jos neke stvarcice u novom merkatoru.

Tako da mozes da kompletiras. Ako ne nadjes odgovarajuce uz'i halo oglase pa prelistaj.
[ broker @ 19.07.2004. 09:07 ] @
Neki dan u sanducetu nadjem Nekeramnom katalog. Imaju tamo neku kucnu teretanu a cenu su prepolovili, mislim da je negde oko 7 - 8 hiljada dinara. Mozda ti to zadovolji potrebe.
[ MAD-MAX @ 19.07.2004. 22:42 ] @
Imas oglase u casopisu Flex gde mozes da nadjes sve sto ti treba!
[ Mikky @ 19.07.2004. 23:28 ] @
Malcolm, sta imas sve od opreme i koliko te izaslo ukupno.
broker, jel mozes da mi skeniras taj oglas?

pogledacu i taj casopis Flex za koji nisam nikad cuo :)
[ JogyII @ 20.07.2004. 05:33 ] @
Citat:
broker: Neki dan u sanducetu nadjem Nekeramnom katalog. Imaju tamo neku kucnu teretanu a cenu su prepolovili, mislim da je negde oko 7 - 8 hiljada dinara. Mozda ti to zadovolji potrebe.

Ovo i mene zanima, dali moze neka web adresa iz ovog kataloga, ili sken istog?
Sta je tacno 8K dinara
[ broker @ 20.07.2004. 07:37 ] @
Zapamtio sam adresu sajta http://www.nekerman.co.yu/ medjutim vidim da sajt ne radi. Cim iskopam neki Nekerman katalog, javicu za detalje.

Onako koliko se secam ima klupa, mislim 40kg tegova i koliko se secam mogu da se rade vezbe za ruke, grudi, stomak i noge... Posebno ima i neka klupica za "veslanje", kosta nesto smesno.
[ mizob @ 20.07.2004. 11:18 ] @
E imas u nekermanovom katalogu za 7000 dinara (da sedam hiljada dinara) kosi benc,za noge ona sutalica(ne znam kako se strucno zove),pekdek i jos neke stvarcice u jednoj masini,inace to se samo tako isplati tako nesto u robnoj kuci kosta oko 60-70 hiljada dinara.
[ Predrag Gajic @ 21.07.2004. 00:22 ] @

Citat:
broker: Zapamtio sam adresu sajta http://www.nekerman.co.yu/ ...

Lose si zapamtio adresa je sledeca http://www.neckermann.co.yu/

[ Zikka @ 04.08.2004. 12:45 ] @
Da li neko zna gde i po kojoj ceni moze da se nabave masina za veslanje?
[ anon315 @ 04.08.2004. 15:41 ] @
To na sajmu drzi jedan moj dobar drugar, pa ako je neko zainteresovan neka mi se javi na pp da ga uputim.
[ Zikka @ 05.08.2004. 13:53 ] @
Citat:
Vanja Petreski: To na sajmu drzi jedan moj dobar drugar, pa ako je neko zainteresovan neka mi se javi na pp da ga uputim.

mislis i na masinu za veslanje?
[ anon315 @ 06.08.2004. 10:16 ] @
Sve sto ti padne na pamet.
[ Lakic Radomir @ 18.01.2005. 07:54 ] @
Upravo mi je stigla "kucna teretana" iz Neckermann-a,sada treba da je sklopim pa cu videti da li to vredi,cena je 7294 din. sa postarinom
[ Mikky @ 18.01.2005. 18:27 ] @
Sta sve ulazi u taj komplet?
[ varginjo @ 19.01.2005. 07:56 ] @

Ajde Radomire, lebati kazi kakva je sprava,
ja sam isto razmisljao da je narucim, nekako mi se cini da
je na sipka za tegove kratka !
[ MAD-MAX @ 19.01.2005. 17:39 ] @
Video sam ja jednu spravu u Nisu koja kosta oko 12 000 valjda i na njoj mogu da se rade vezbe prvenstveno za grudi i noge. Uz nju ide i sipka koja je ipak kratka da bi se s njom radile vezbe za grudi. Ali mislim da je cena prilicno povoljna za tavku spravu.
[ varginjo @ 19.01.2005. 17:44 ] @

A jer neko koristio onu spravu sa sajlama,
sto je reklamirao Cak Noris ?
[ fanfon @ 19.01.2005. 18:11 ] @
Citat:
Lakic Radomir: Upravo mi je stigla "kucna teretana" iz Neckermann-a,sada treba da je sklopim pa cu videti da li to vredi,cena je 7294 din. sa postarinom

E, baki...Prvo se pogleda i proba pa tek onda kupuje. Nikad ne bi dao tolke pare za nesto na slepo. Prijatelj mi je trener karatea i prosle godine je dobio od roditelja jednog deteta koje trenira kod njega donaciju za klub od oko 1000 evra. Kupio je ketlerovu univerzalnu spravu. Ima bendz klupu koja se podesava i koso, na njenom kraju nastavke za noznu fleksiju i estenziju(prednju i zadnju lozu), lat masinu i pek-dek. Naravno, i sipku sa oko 100 kg ploca. Od svega toga sto se tako sjaji(a kostalo je oko 900evra-nista ne valja. Jedino sto valja je sipka sa plocama. Da ne nabrajam kako su spravu glupo napravili-nema svrhe. Uglavnom se nista ne moze raditi pravilno. A pogotovo uglovi pod kojima se radi kad se vezba na njoj. Zato je najbolje platiti 100-200 evrica nekom ko ima masine, dati mu materijal i sam napraviti sto ti treba. A potrebna je bendz klupa koja moze da se podesava na kosi, razboj sipka sa tegovima, stalak za cucnjeve, oko 100kg ploca, djulici od 10kg(jos bolji oni za navojem da mozes sam praviti tezine) i to je sve. Vratilo onaj ko ima veliku kucu sa tavanom lako napravi a trbusnjake mozes raditi na sto nacina na klupi, vratilu... Ni ne treba ti vise nista. I sve to za oko 200evra kvalitetno. Od toga ti pola ode na ploce kojima je cena dosta pala i krece se oko 1-1,5 evra za one gumirane, kvalitetno odradjene. A sve one gluposti tipa izi glajder, ab tronik i slicno je bacanje para.
[ drgrozozo @ 19.01.2005. 23:40 ] @
Citat:
varginjo: A jer neko koristio onu spravu sa sajlama,
sto je reklamirao Cak Noris ?

e, to je jedna od glupljih stvari koje bi covek mogao da kupi.
licno se slazem sa misljenjem da su sve te kabl varijante za neku zensku teretanicu.

ko hoce da bilduje nek kupi olimpijsku sipku, dve male, 100-150 kila tegova, sipku za zgibove, univerzalni benc i odvojive stalke na izvlacenje.

i uvek je jeftinije kupovati polovno od indijanaca koji su se bildovanjem zanosili na jedno leto, kilo tegova padne na trecinu cene, a tegove je tesko pokvariti.
[ H@usto® @ 19.01.2005. 23:54 ] @
Citat:
drgrozozo: e, to je jedna od glupljih stvari koje bi covek mogao da kupi.
licno se slazem sa misljenjem da su sve te kabl varijante za neku zensku teretanicu.

ko hoce da bilduje nek kupi olimpijsku sipku, dve male, 100-150 kila tegova, sipku za zgibove, univerzalni benc i odvojive stalke na izvlacenje.

i uvek je jeftinije kupovati polovno od indijanaca koji su se bildovanjem zanosili na jedno leto, kilo tegova padne na trecinu cene, a tegove je tesko pokvariti.

Sajle? He he he!!! Pa to ti je jedna od najvaznijih sprava. Sta mislis cme se razvijaju ledja? Naravno LAT masinom. Raspitaj se malo sta je to.

P.S. A ako cete da kupujete teretanu, a da ne date mnogo novca, napravite brate sami. Ja znam coveka koji je napravio sve sam. A ne da su sprave... otkidaju. A prave kostaju po 500-600 evra (KEttler), po komadu. A ovako te kosta 2000 sve.
[ DaChaS @ 20.01.2005. 00:25 ] @
Citat:
H@usto®: P.S. A ako cete da kupujete teretanu, a da ne date mnogo novca, napravite brate sami. Ja znam coveka koji je napravio sve sam. A ne da su sprave... otkidaju. A prave kostaju po 500-600 evra (KEttler), po komadu. A ovako te kosta 2000 sve.

a da bash sam razmishljao da dam 2000 za teretanu
[ H@usto® @ 20.01.2005. 01:14 ] @
To je, ako zelis da imas sve. A ako neces, mozes da prodjes za 1000. A prava bi te iznela 10-15 000. Nisam ni ja planirao, ali vidis da covek planira. Zato i postavlja TOPIC, zar ne?! Ja cu da dam 10 evra i imam mesec dana koliko hocu, Ekonomicnije, nego da dam 80 puta vise. I mogu da idem 5 godina za te pare. Pa ti gledaj!!!
[ drgrozozo @ 20.01.2005. 02:11 ] @
Citat:
H@usto®: Sajle? He he he!!! Pa to ti je jedna od najvaznijih sprava. Sta mislis cme se razvijaju ledja? Naravno LAT masinom. Raspitaj se malo sta je to.
... A ovako te kosta 2000 sve.

momce indijance, sta to mozes da uradis lat masinom sto ne mozes sipkom za zgibove i obicnim tegovima?

ne kazem, imaju te zenske teretanice nekog smeka kad ti dodju gosti, a posebno ako utucas 2000e, mozes da kupis sve sprave sa top-shopa, sve sa steperom i cak norisom.
[ DaChaS @ 20.01.2005. 02:59 ] @
Citat:
drgrozozo:
ne kazem, imaju te zenske teretanice nekog smeka kad ti dodju gosti, a posebno ako utucas 2000e, mozes da kupis sve sprave sa top-shopa, sve sa steperom i cak norisom.

Zaboravio si i Kristie Brinkle
[ varginjo @ 30.01.2005. 07:26 ] @

Ima neko ideju kako da se napravi sobni bicikl (za ove zimske dane),
kako da se regulise tezina okretanja pedala ?
[ drgrozozo @ 30.01.2005. 12:55 ] @
u principu treba ti stalak i neki valjak koji ce da pritiska gumu.
nikad nece to da radi kao pravi kucni bicikl, ali ako ipak resis da ga pravis, evo ti slika za prvu pomoc.
[ Strahinja233 @ 31.01.2005. 00:00 ] @
Lakic Radomir: Upravo mi je stigla "kucna teretana" iz Neckermann-a,sada treba da je sklopim pa cu videti da li to vredi,cena je 7294 din. sa postarinom

sklopi li je konacno?
[ varginjo @ 31.01.2005. 06:38 ] @

Citat:
drgrozozo: u principu treba ti stalak i neki valjak koji ce da pritiska gumu.
nikad nece to da radi kao pravi kucni bicikl, ali ako ipak resis da ga pravis, evo ti slika za prvu pomoc.

Deluje mi solidno, a jer ima to negde kod nas da se nabavi, da ne moram
da se mucim time ?
[ broker @ 31.01.2005. 09:17 ] @
A sto na nabavis sobni trenazer kao sav normalan svet? Sada mozes to da kupis za prilicno male pare a dobijes sve u jednom, ukljucujuci i pulsmetar i statigajaznamstajos a zauzima mnogo manje prostora i ne pravi buku (Kad okreces pedale vise se cuje dahtanje nego drndanje mehanike).

Pogledaj recimo izbor na http://www.milivoja-bike.com. Mozs ih pitati i da li mogu da nabave bas taj "adapter" za klasicnu biciklu.
[ varginjo @ 31.01.2005. 09:54 ] @

Na sajtu nigde nisu istaknute cene , mada bi meni sasvim bila dovoljan i taj
dodatak, samo pitanje gde da se nabavi ?!

E sad jos da pitam , za ove Neckermann-ove fitness sprave(traka za trcanje,
sobni bicikl..) prilicno je jeftino, a da li ce toliko i da traje , jer ih je neko vec koristio ?
[ varginjo @ 01.02.2005. 15:28 ] @

Poslao sam mail-ove ali od "milivoja-bike" nisam dobio jos odgovor,
a evo proslo je vec 2 dana, dobio sam cenovnik sa www.ringsport.co.yu,
pa cemo da vidimo sta ce biti.

Zanima me jos sta je razlika izmedju traka za trcanje ,
koje imaju magnetni prenos, po cemu se razlikuju od elektricnih ?

Drgrozozo, gde si nasao onaj valjak za bicikl, jer to sa nekog domaceg sajta ?
[ crews_adder @ 01.02.2005. 15:48 ] @
Slicna tema(tika):
http://www.elitesecurity.org/tema/87087
[ drgrozozo @ 01.02.2005. 15:56 ] @
Citat:
varginjo:Drgrozozo, gde si nasao onaj valjak za bicikl, jer to sa nekog domaceg sajta ?

jok, to sam skinuo negde sa neta kad sam i ja hteo da napravim isti taj stalak.
nemoj da me drzis za rec, mislim da je bio ebay ili neka takva online prodaja.
[ ekwi @ 19.06.2008. 22:35 ] @
Da li zna neko koliko bih dobio za Kettler basic gladijator,menja 14 spravi,nekoriscne,ocuvan ?
[ staleksa @ 24.07.2009. 21:55 ] @
ili mozda Sporterov gladijator kog sam dobio za sony playstation, pa rastavio da ga preselim u nov stan, pa onda shvatio da nemam dovoljno prostora da ga sastavim ponovo?! sta da radim sa tim j...... gladijatorom sad?