[ Carcina @ 21.12.2006. 12:26 ] @
Imam komp konfiguracije:
Procesor:Intel Pentium 4 1.60GHz
Graficku:Geforce 6200 256mb
Ram:1024mb
Mislim da je ovo najbitnije...

Zanima me kako da smanjim zahtevnost u gothic 3,posto kad je igram malo mi recka ali drugovi mi kazu da bi trebala da radi na moj komp normalno....??..
[ a1200 @ 21.12.2006. 13:38 ] @
Mozes da probas sledece:

1) Poubijaj sve programe iz tray-a (virus killere, i ostale aplikacije) - jedu procesorsko vreme a i resurse (memorija)
2) Zatvori sve aplikacije osim igre
3) Instaliraj najnovije drivere za graficku kartu (nVidia.com)
4) Startuj igru u nizoj rezoluciji (800x600)
5) Promeni opciju za vSync na always off - desktop (desni klik)->properties->settings->advanced->ime graficke)
6) U istom prozoru iskljuci antialiasing i anisotropic filtering (obavezno)
7) Stavi slider za kvalitet na optimum (neka srednja vrednost - Performance)
[ Deda_Mraz @ 21.12.2006. 15:09 ] @
Ma samo smanji detalje i texturu na low i sve će biti ok!
[ Dark_Runger @ 21.12.2006. 15:35 ] @
Lose su igru uradili tako da ne postoji masina na kojoj lepo radi.Malo googlaj pa ces naci neke tweak-ove koji ti mozda pomognu ili najbolje da posetis JoWooD-ov forum.
[ Carcina @ 21.12.2006. 17:56 ] @
E hvala vam sto mi pomazete da resim problem..
Citat:
a1200: Mozes da probas sledece:

1) Poubijaj sve programe iz tray-a (virus killere, i ostale aplikacije) - jedu procesorsko vreme a i resurse (memorija)
2) Zatvori sve aplikacije osim igre
3) Instaliraj najnovije drivere za graficku kartu (nVidia.com)
4) Startuj igru u nizoj rezoluciji (800x600)
5) Promeni opciju za vSync na always off - desktop (desni klik)->properties->settings->advanced->ime graficke)
6) U istom prozoru iskljuci antialiasing i anisotropic filtering (obavezno)
7) Stavi slider za kvalitet na optimum (neka srednja vrednost - Performance)

Probacu sve ovo cim budem formatiro hard i ponovo digo system,pa cu javiti,jer mi drug reko da mi nesto komp dobro ne radi al mu ja bas ne verujem...AL sta znaci to tray???
Cuo sam i ja to da ne radi ni na jednoj masini kako treba,ali da ima neki patch koji to popravlja ili ti tweakovi,ne znam sta to bas znaci...Ja sam u igri smanjio sve na low i nije opet dobro radilo...
Mozete mi mozda dati neki link za tweakove i za taj forum...?

[Ovu poruku je menjao Carcina dana 21.12.2006. u 21:46 GMT+1]
[ Carcina @ 21.12.2006. 21:11 ] @
I bio sam na forumu jowooda i naso dosta dobrih stvari da bi mi radila igra,ali oni tamo pricaju o procesoru oko 3 ghz,grafickoj geforce 7800 i tako neke,ram 4GB....I jos se bune da im ne radi dobro...Dal onda meni ipak nema pomoci sto se tice ove igre,ili da probam da uradim to sto pricaju????
[ a1200 @ 21.12.2006. 22:40 ] @
System tray ti je onaj deo taskbar-a, skroz desno, gde se nalazi sat... gde imas obicno ikonice programa sa leve strane (winamp, IM, i ostale stvari koje rade u pozadini).

http://en.wikipedia.org/wiki/Taskbar
[ fade @ 22.12.2006. 09:35 ] @
otvoris properties graficke i umesto max detail prebacis na max speed i ima da fura , oc-uj cpu , oc-u ram , pa ces videti znacajan napredak , uputstva imas na forumu koliko hoces , hint riva tuner , malo google i eto.
[ Carcina @ 22.12.2006. 10:20 ] @
oc-uj cpu , oc-u ram sta ti to znaci?
Probacu ovo sto ste mi predlozili pa cu javiti rezultate....