[ anon7994 @ 28.12.2006. 12:26 ] @
Evo i nekih lepih vesti o izgradnji novih hotela u nasem gradu. Nakon zavrsetka izgradnje hotela In na Novom Beogradu (prvog velikog hotela izgradjenog u glavnom gradu nakon skoro 20 godina), kao i osavremenjivanja nekih postojecih hotela (Best Western Sumadija, Hotel Balkan...) planiran je i pocetak izgradnje novih hotela i to:

Art'otel Beograd by Park Plaza (****) koji ce se nalaziti u Cika Ljubinoj
Hilton Beograd (*****) pored stadiona Crvene Zvezde
[ Stefano @ 29.12.2006. 00:24 ] @
Ovo je sjajna vest.
Ne znam koliko si upucen ali na Novom Beogradu kod Super Vera odnosno Expo centra u toku je izgradnja Holiday INN-a.
Zna li neko kakva je sudbina Intercontinentala od kada je izgubio licencu, da li ce uzeti fransizu za neki drugi hotelski lanac?
[ Java Beograd @ 29.12.2006. 15:09 ] @
Treba pomenuti da se kompletno renovira i hotel "Jugoslavija". Po parama koje će se uložiti, to je isto kao da se gradi novi hotel.
[ Zoran Rodic @ 29.12.2006. 16:12 ] @
Zvuci ruzno, ali jednom sam pozeleo da hotelu Jugoslavija sudbinu zgrade Centralnog komiteta.
Onolika kvadratura sa plavo belim stolnjacima, kelneri sa debelim crnim izlizanim budjelarima, su me samo podsecali na neku kafancinu pored puta.
Takodje ona ofucana drvenarija sa muljavim staklima na lusterima ...
Strasno.
Ali, vremena se menjaju i Beograd postaje znacajno mesto na mapi istocne evrope i sire.
Novi Beograd, narocito zbog sirokih bulevara i dosta korisnog prostora za gradjenje.
Shodno tome, nije ni cudno sto se prave hoteli te kategorije.

Prostor na kome se sada nalazi zeleznicka stanica je idealan za jednu ogromnu hotelcinu.
Bice toga jos.
Novi Beograd poslovni centar, centar grada - pesacka zona , kosutnjak za piknik , reke kao bolje uradjena setalista ... i tako to ... malo off... ali nije u stvari , sve je to povezano.
[ anon7994 @ 29.12.2006. 18:57 ] @
Kad smo vec kod hotela koji se renoviraju, iduce godine pocinje i renoviranje hotela Metropol, kojeg ce krasiti 5 zvezdica kada bude zavrseno. Ne bi cudilo da Metropol postane Sheraton Beograd buduci da vlasnici Metropola su i vlasnici hotela Sheraton u Sofiji.
[ ymarko @ 27.07.2009. 08:32 ] @
Svi hoteli u Beogradu se nalaze ovde.
[ Cartman @ 27.07.2009. 08:47 ] @
Hm, zute strane koriste nekrofilnog spambota? Pfff.....