[ Janmix @ 31.12.2006. 13:21 ] @
Cao,

Treba jedna devojka da mi posalje sms tacno u ponoc sa vrlo odsudnim/presudnim sadrzajem sta raditi u daljem toku veceri ( nije sex niti neka perverzija ), pa me zanima da li ce po pravilu sms da stigne u 5am ili sa nekim malim zakasnjenjem od par (desetina) minuta? Jesu prosirili vise tu mrezu?

Dakle aj ako neki expert zna nek napise, da se ne smorim veceras

pozdrav i Sretni praznici !!!
[ ton_majstor @ 31.12.2006. 13:25 ] @
Ako ona misli da ti SMS stigne otprilike u ponoć, nek' ga pošalje najkasnije do 22:00.

Mada, ni to nije garancija, zavisi od mreže i dal' je provajder poboljšao protok u zadnjih godinu dana. Ovako je bilo prošle godine.

Pozdrav!
[ Fuzz @ 31.12.2006. 13:33 ] @
U ponoc ce se fiksna telefonija zakucati, a mobilna uglavnom nece funkcionisati, posebno na mestima okupljanja velikog broja ljudi kakvi su gradski trgovi.
[ Catclaw @ 31.12.2006. 15:43 ] @
Pa znas kako, ako ti sad posalje (evo kod mene je 16.46) postoji sansa da stigne do ponoci.
Mada, znajuci nasu mrezu, hmmmm, bolje da ti posalje goluba pismonosu...
[ Nemanja Avramović @ 31.12.2006. 16:00 ] @
Čisto sumnjam da će raditi u ponoć.
[ Janmix @ 31.12.2006. 16:08 ] @
Ma vidite, ona ga salje u ponoc, a ja ako ga ne dobijem do 01:00 mogu da napravim veeliku glupost ili da se opasno smorim... eee telekome, telekome... bacas pare na sve strane a ni sopstvenu mrezu ne mozes da dovedes u neki red.
[ mulaz @ 31.12.2006. 16:11 ] @
hehe :D kako ce tek u sloveniji da bude... prelazak iz tolara na euro... prvo ce bankomati da crknu (mislim... crknu duze od onoga sto su zvanicno rekli) a posle mobilni telefoni... a sta ce na kraju da izadje na racunu... ostaje otvoreno pitanje :)
[ Nemanja Avramović @ 31.12.2006. 17:13 ] @
@Janmix: Nek ti pošalje mejl pa ga proveri gprsom u ponoć

@mulaz: Zar misliš da će se prelaz dogoditi baš u ponoć?
[ Janmix @ 31.12.2006. 17:40 ] @
xaxaxa Pa nije mi riba geek

Zamisli scenu u sred slavlja na zurci onako vec popila malo pita domacina: Izv`inte jel ima ovde neki komp sa pristupom internetu, po mogucstvu adsl+ jer vam fixni ne radi, ja bih da posaljem nesto nekome... iii jel mozete malo da smanjite muziku, ne mogu da se koncentrisem hahaha

A ja da proveravam mrtav janpi na drugoj zurci da li mi je stigao mail... pa toliki geek nisam

[Ovu poruku je menjao Janmix dana 31.12.2006. u 18:56 GMT+1]
[ sasa022 @ 31.12.2006. 18:00 ] @
Ma idite negde zajedno a u ponoc neka ti tu poruku licno kaze :D
Telefoni sigurno nece funkcionisati...Osim ako nemate brojeve sa ekstra prioritetom :)
[ smsnet @ 31.12.2006. 18:05 ] @

Pa ljudi moji, nece Telekom & Telenor ulagati xxx miliona eura da bi Pera, Mika ili Laza u novoj godini mogao bez problema da cestita novu godinu.

Pozovi je minut pre ponoci i drzi "otvorenu" vezu... ;)

[ Darko Prelic @ 31.12.2006. 18:06 ] @
Citat:
Janmix: Cao,

Treba jedna devojka da mi posalje sms tacno u ponoc sa vrlo odsudnim/presudnim sadrzajem sta raditi u daljem toku veceri ( nije sex niti neka perverzija )
pozdrav i Sretni praznici !!!

E pa pošto nije to, ne mogu da ti kažem.. izvini :(
[ ilija1 @ 31.12.2006. 18:28 ] @
Ako ti pošalje minut ili dva pre ponoči neče biti problema. Tek posle ponoči počinje piz... jer svi navaljuju na čestitke ....
[ Janmix @ 31.12.2006. 19:46 ] @
Citat:
Darko Prelic: E pa pošto nije to, ne mogu da ti kažem.. izvini

Nije to, ali se definitivno radi o tvom potpisu...
[ Slobodan Milivojevic @ 01.01.2007. 09:23 ] @
Trenutno sam u Nisu, i mogu da kazem da je sinoc sve radilo ok...

Koristim telenor mrezu, u 23:58 sam dobijao ljude iz prve, dok je od 00:00 do 00:15 malo stucala mreza (connection error), ali vec posle 00:15 sam mogao uz malo napora da dobijem biloo koga. Sto se sms-a tice, sve poruke koje sam poslao oko 00:20 (njih 30) su ubrzo stigle ako se korisnik nalazio na telenor mrezi, dok su ka mt:s mrezi i inostranstvu stizale sa zakasnjenjem ili su cak failed...

Aj odo ja da nastavim da spavam. Srecna nova godina svima...
[ mulaz @ 01.01.2007. 21:45 ] @
Citat:
Nemanja Avramović:
@mulaz: Zar misliš da će se prelaz dogoditi baš u ponoć? :)

bakomati nesto posle ponoci (sad mislim da rade.. nisam jos isprobao)

amm non stop prodavnice... tacno u ponoc :) u 00.15 drug kupio pivo na benz. pumpi i dobio nov racun sa iznosom u eurima... (amm pre toga je bilo u tolarima pa samo pored jos cena u eurima, a sad obrnuto)

inace sms poruke su kasnile i po par sati
[ Nemanja Avramović @ 02.01.2007. 10:14 ] @
Ja sam poruke počeo da šaljem u 5am i sve je lepo radilo.

@mulaz: Izgleda da je prelaz prošao bez problema
[ Janmix @ 02.01.2007. 13:52 ] @
Ma radio je sms odlicno...

uglavnom, ispusio sam ga kod ribe, idem sad da se samoizbacim kroz prozor

mods brisite, zakljucavajte... kako god...
[ ton_majstor @ 02.01.2007. 14:06 ] @
Ma nemoj... sad zaključavaj, a pre dva dana spasavajte braćo!!!

Elem, šta si to ispušio i zašto? Kao, ako ne uspe SMS komunikacija, popićeš korpu!!? Ili tačno u ponoć ili nema ništa od furanja? UJE!

Nemoj da si skakao ni sa čega, jer... ako je toliko naložena na SMS-ove, pošalji joj dopunu na 500 dindži i večeras je tvoja!

Ili joj pošalji preko Palme, Politike ili SOS-a ljubazno-ljubavnu poruku... pa si "šef u pijacu"!

Samo SMS, bez cimanja, molim!!!

ontopic:

Radilo je traljavo, a nekoliko ljudi mi je poslalo poruke koje NISU stigle... nema značaja koja mreža. Mada, fiksna telefonija je radila besprekorno.

Pozdrav!
[ Janmix @ 02.01.2007. 14:27 ] @
Nije ona neka klinka nalozena na 50 din + pdv poruke...

Ma to je bila neka duuuga veza, pa je bila sad pauza malo pre nove godine. Pa mi je ona, drama queen, rekla da ce mi poslati sms jel hoce pomirenje tacno u ponoc...

necu da iskacem, al mi je s*ebala ove praznike maximalno... pi zene, bacam se na celibat... hahahaa

Jbg, ma nasao sam drugu na toj zurci al je ta druga losija od primarne, tj. malkice mi je bljak

S tehnicke strane sms je radio ok... Poruke su stizale posle jedno 5-6 pokusaja...
[ tox master @ 02.01.2007. 15:08 ] @
a ti si ono bas izgleda nalozen na nju?
ja to sebi nikad ne bi dozvolio da cekam da mi zenska kaze hoce li biti samnom ili ne a tu odluku ce doneti po ko zna kojem kriterijumu (mozda je i ona cekala da njoj neki frajer javi da li ce biti sa njom pa da ona zna da javi tebi).
mozda izgleda kao da ti se rugam ali nije tako,ostavi se takvih brate,netreba ti to u zivotu.
a mozda i ja to nerazumem dobro posto nikad nisam bio "zaljubljive" prirode i nikad nisam trcao za nekom (dobro,jesam jednom ali tad sam bio mlad i neiskusan ).

moj ti je savet da ti nju zaboravis sto pre i da krenes u nove pobede!
znas kako kaze nikola kojo u "mi nismo andjeli", "boze,jos samo par hiljada njih i smiricu se majke mi!"
iako je offtopic morao sam da ovo napisem ne bi li mozda uticao da se jedan covek manje zezne kao sto sam se ja zeznuo jednom.

ps:sms nisam ni pokusavao da saljem oko ponoci ali zato je fiksna telefonija radila sasvim normalno.

pozdrav
[ ton_majstor @ 02.01.2007. 15:34 ] @
Bolje malko žnaru u ruci, nego SMS-drama queen na grani!

Ionako ova "nova" još uvek ne očekuje previše, tek po koji SMS!

Pozdrav!
[ mulaz @ 02.01.2007. 15:42 ] @
Citat:
Janmix:
S tehnicke strane sms je radio ok... Poruke su stizale posle jedno 5-6 pokusaja...

heh... kako god okrenes.. to nije 'ok' :) ali dobro... vazno je da je stiglo :D

Citat:
Nemanja Avramović:
@mulaz: Izgleda da je prelaz prošao bez problema :)

pa problemi se obicno pojavljuju pre i posle..
znaci vec pre neko vreme stvari poskupele.. kafa 200->240sit (1eur), burek 450->479,nesto(2eur),....
a ovo sto nije pre poskupelo do sad, ce sad da poskupi... sve ono 0,72 ce -> 0,99 ili 1,0

najvise mi se isplatilo onih par k dinara sto sam cuvao od pre par meseci :) ova "deflacija" postaje sve lepsa :)
[ Janmix @ 02.01.2007. 15:54 ] @
Citat:
tox master: a ti si ono bas izgleda nalozen na nju?
ja to sebi nikad ne bi dozvolio da cekam da mi zenska kaze hoce li biti samnom ili ne a tu odluku ce doneti po ko zna kojem kriterijumu (mozda je i ona cekala da njoj neki frajer javi da li ce biti sa njom pa da ona zna da javi tebi).
mozda izgleda kao da ti se rugam ali nije tako,ostavi se takvih brate,netreba ti to u zivotu.
a mozda i ja to nerazumem dobro posto nikad nisam bio "zaljubljive" prirode i nikad nisam trcao za nekom (dobro,jesam jednom ali tad sam bio mlad i neiskusan ).

moj ti je savet da ti nju zaboravis sto pre i da krenes u nove pobede!
znas kako kaze nikola kojo u "mi nismo andjeli", "boze,jos samo par hiljada njih i smiricu se majke mi!"
iako je offtopic morao sam da ovo napisem ne bi li mozda uticao da se jedan covek manje zezne kao sto sam se ja zeznuo jednom.

ps:sms nisam ni pokusavao da saljem oko ponoci ali zato je fiksna telefonija radila sasvim normalno.

pozdrav

Ovo sto se meni desilo se strucnim recnikom naziva: zavlacenje... evo, dan pred docek nove mi rekla kako me voli i sve sto uz to ide... ja mislim, ako sad raskine luda je...
a raskinula je haha. Koji je to mozak jbt...

Ma necu da ulazim u detalje, necu da se zamlacujem vise sa njom... idem dalje

JBG, pocela je nova godina, uradicu i ja jedan reset u svojoj glavi, pa u nove avanture
[ tox master @ 02.01.2007. 20:11 ] @
Citat:
Janmix: Ovo sto se meni desilo se strucnim recnikom naziva: zavlacenje... evo, dan pred docek nove mi rekla kako me voli i sve sto uz to ide... ja mislim, ako sad raskine luda je...
a raskinula je haha. Koji je to mozak jbt...

Ma necu da ulazim u detalje, necu da se zamlacujem vise sa njom... idem dalje

JBG, pocela je nova godina, uradicu i ja jedan reset u svojoj glavi, pa u nove avanture

ma to ti i pricam!
sa takvim lujkama netreba gubiti vreme (nadam se da nisi puno izgubio ),koje neznaju sta hoce i koja danas misli jedno a sutra drugo.
a dobro je da si to brzo resio sam sa sobom,sad odradi jedan format:c i pici dalje!

sve najbolje!
pozdrav
[ Janmix @ 02.01.2007. 20:52 ] @
hahahaha ma ja drzim widows na removable drive... U svakom slucaju dobra fora za format...

Hvala!

Sve najbolje !

Zivi bili!