Keops @ 04.01.2007. 16:59
Ovde pisite iskljucivo vase zelje za opisima odredjenih modela telefona marke SonyEricsson, i moderatori ce se poruditi da u najkracem roku postave opis odnosno temu o zeljenom telefonu. Hvala.
-V-O-Y-A-G-E-R- @ 18.02.2007. 23:45
Moram da napomenem, da iako moderatori imaju "privilegiju" (pre je to obaveza:) otvaranja novih tema, ukoliko želite da se specifikacije, tj. sama tema nađe na ES-u, možete posetiti gsmarena.com i iskopirati specifikacije telefona, prevesti šta ima da se prevede (par reči, ništa više), pa to napisano poslati nekom od moderatora, koji će otvoriti temu o tom modelu, uz napomenu da je to poklon člana tog i tog ES zajednici :)
joca22 @ 28.04.2008. 23:30
Sta bi sa opisom za w950i, imao bih da postavim neko pitanje oko podesavanja MMS-a.
Catch 22 @ 29.04.2008. 03:10
Citat:
joca22: Sta bi sa opisom za w950i, imao bih da postavim neko pitanje oko podesavanja MMS-a.

W950i je već stari model da bi se sada postavljao prikaz.
Detaljnu recenziju iz oktobra 2006 imaš ovde:
Sony Ericsson W950 review: Let the music play

Pitanja u vezi MMS možeš da pregledaš / postaviš na forumu:
GPRS, 3G, MMS, Wap, Internet, Email, Java, Streaming - podešavanja parametara
vldsfr @ 25.07.2008. 12:28
Kako snimiti razgovor na modelu Sony Ericsson w380i?
Ranije sam imao neki drugi Sony Ericsson, ne sećam se modela. Snimanje razgovora bilo je vrlo jednostavno. Jedna od prvih opcija koju telefon nudi pošto se razgovor uspostavi, ako pritisnete levi taster ispod ekrana.
U uputstvu za w380i stoji da je razgovor moguće snimiti, ali navode način jedino za snimanje zvuka iz okoline (upotrebljivo i kao diktafon).
Unapred hvala.
boki01 @ 07.11.2008. 17:05
Razmisljam da kupim W350i. Ako neko ima ovaj Sony, molim za preporuke, mane, iskustva?

===========

I jos jedna molba: Treba mi telefon, monoblok, slim (max 11 mm), od funkcija me zanimaju pozivi, sms i kamera minimum 1,3 a pozeljno 2 Mpix. Molim za vase predloge i sugestije.