[ Ellko @ 06.06.2003. 13:59 ] @
Zdravo E ovako nisam znao gdje da postavim ovu temu pa reko valjda je ovdje. Sjedimo prije neko vece nas nekolicina u studenstskom domu i onako zezamo se kad pocesmo nesto o mircu i prica mi jedan jaran da je prije neki dan bio u internet klubu, otisao da mirca, vidjeo jednu djevojku koju poznaje ona mu rekla de sjedi ovdje ne treba ti sifra. On sjedne i mirca ali fazon je sto to cyber cafe pro ne registruje, na administratorovom racunar taj racunar je obiljezen zeleno (znak da se ne koristi) i on koristio sat vremena i onda tek spustio mirc otisao na login i pasword koji ima u tom klubu i pocelo je tek tada odbrojavanje. Znaci pitanje je kako je to moguce odnosno kako je moguce da se takoreci obidje cyber cafe pro i izadjete na internet, a da se pri tome to vrijeme uopste ne registruje. Kako se poneki bavimo sistem aqdministracijom zapocela je prepirka i na kraju opklada, necu vam reci u kojoj sam grupi da ne bi navijali (:)))). Ali nemozemo vise da nadjemo tu djevojku pa Vas pitam je li moguce tako u nekom internet klubu izaci na interent a da cyber cafe pro ne registruje to a da pri tome nemate one administratorske ovlasti tj. kako je uspjela da preskoci onaj login i pasword i da izadje na interent a da to onaj server za kome sjedi radnik uopste ne registruje vec prikazuje da je racunar slobodan. Ako neko zna neka mi objasni Unaprijed hvala Da nije mozda do verzije cyber cafe pro mislim da je 3.6 ali nisam siguran? |