[ Paragon_of_virtue @ 12.01.2007. 15:32 ] @
| Na prolec uzimam stan na kredit, ali nisam do sada imao nikakvih iskustava u ovakvim stvarima.
Zanima me pre svega sta je sve potrebno da bih mogao uopste da kupim stan na kredit?
Da li treba da kontaktiram pravnika za tako nesto?
Koji su rizici kupovine na kredit?
Hvala! |
[ dalibord5 @ 12.01.2007. 16:06 ] @
Pa odes u banku,da ti kredit odobre,pa u agenciju da ti nadju stan.
Sta ce ti advokat?
Trebalo bi da agencija za promet nekretnina sve odradi sigurno i profesionalno.
Zato i postoje....
[ Paragon_of_virtue @ 12.01.2007. 16:41 ] @
e bako bas ti hvala, sad mi niko nece pomoci.....
[ Davor Vlajkovic @ 12.01.2007. 16:47 ] @
[ Leyla77 @ 19.02.2007. 13:19 ] @
Pozdrav
meni je takodje potreban savet posto ne idem preko agencije. Naime mene zanima papirologija vezana za kucu (ZK i sl), sta sve moram da proverim i po kojem redosledu? Vazno mi je da je sve legalno posto uzimam kredit (sa hipotekom na tu kucu).
hvala
[ nosstradamus @ 18.03.2007. 16:05 ] @
Ja sam pravnik, pitajte me šta vam nije jasno, ako mogu ja ću da pomognem.
[ zraj @ 20.03.2007. 18:13 ] @
Program Vlade
Saznajte više o Vladinom programu subvencionisanja stambenog kreditiranja stanovništva i pogledajte spisak banaka koje učestvuju u Programu…
http://www.nkosk.co.yu/code/navigate.asp?Id=32
[ vakatika @ 16.09.2010. 20:40 ] @
Moj problem je sledeci:
Radim u jednoj osnovnoj skoli u Prijedoru vec 12 godina
Od ove godine,tacnije od 1.9.2010.g.doslo je do toga da imamo visak radnika
Uprava skole je odlucila da mene samohranu majku,sa najmanje staza(12g.) ostave na pola norme,sto sasvim ugrozava moje egzistencijalne uslove
Napominjem da sam jedina ja od svih radnika u najtezoj finansijskoj situaciji i jedina sam ja samohrana majka maloletnog djeteta
Da li su time ugrozena moja prava kao samohranog roditelja i da li je u redu da bas ja ostanem bez sredstava za zivot,napominjem jos jednom,jedina sam ja u takvoj teskoj situaciji,u odnosu na ostale radnike
Ako imam bilo kakva prava kao samohrana majka,molim vas da me obavjestite kome da se obratim i gdje? Hvala
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.