[ Dusan Gacic @ 07.06.2003. 16:48 ] @
| Cao svima !!!
Volim da igram Counter Strike i jedino sto me nervira u toj igrici je sto postoje sifre.
Zato vam se i obracam za pomoc, da li postoji neki program koji bi sprecio koriscena sifri.
Probao sam sa Cheating Death, ali nije uspelo.
Znate li vi neki program koji bi 100% radio, gde mogu da ga nadjem ...
Interesuje me da li bih mogao da npr. nekom komandom sprecim upotrebu varanja ako nisam "server", jer kad igram sa drugom stalno on insistira da bude "server" i ima veliki broj headshoot-ova sa malim brojem igrackih casova.
Unapred Havala svima koji mi pruzite pomoc !!! |
[ manca @ 07.06.2003. 19:09 ] @
Prvo decko da ti ja nesto kazem....proMASIO SI FORUM....tvoja poruka ce najverovatnije biti obrisana od strane moderatora.....
a ako oces neki anti-cheating program idi na http://www.netgames.co.yu
pa idi na forum, pa tamo postavi pitanje!
[ Gojko Vujovic @ 07.06.2003. 20:03 ] @
Cheating death i hlguard stavi i miran si.. Šta ti je od cheatova radilo sa novim cheating death-om, baš me zanima?!!
Ako nisi server, ne možeš da se zaštitiš, verovatno je taj palio i autoaim i ko zna šta sve. Dakle, igraj na javnom serveru ili stavite cheating death..
[ Trunks @ 08.06.2003. 03:16 ] @
Citat: Gojko Vujovic:
Ako nisi server, ne možeš da se zaštitiš, verovatno je taj palio i autoaim i ko zna šta sve.
Nisam odavno igrao CS, ali zar se to ne vidi u logu na konzoli?
[ Dusan Aleksic @ 08.06.2003. 17:23 ] @
Mene zanima kako server moze da zabrani "cmd name" komandu ili kako moze da se vidi ko je ukucao.
[ jc denton @ 09.06.2003. 00:22 ] @
Citat: Gojko Vujovic:
Šta ti je od cheatova radilo sa novim cheating death-om, baš me zanima?!!
Radi hydraGl hack bez problema. Nema autoaim ali ima wall hack.
[ Gojko Vujovic @ 09.06.2003. 01:24 ] @
Možeš li da mi pošalješ taj hydragl ili daj link za download?
Treba obavestiti ove sa unitedadmins i tražiti da novi CDeath blokira i taj wallhack.
[ Veljko @ 09.06.2003. 10:53 ] @
Koliko god odstupala tema od foruma ovde ima sigurno dosta ljubitelja CS-a koji ma se smucilo da ih klinci sibaju sa siframa.
Zamolio bi svakoga ko ima anti-cheat pacheve ili linkove do njih da postuje kako bi se u Srbiji igrao kvalitetan CS.
Najjaca stvar koju sam video, a to je da i G-evci kucaju sastave u komandnoj liniji pre nego sto pocnu da igraju :(
[ Gojko Vujovic @ 09.06.2003. 14:23 ] @
Šta je tu loše što kucaju sastave? Zna se šta je dozvoljeno a šta nije..
[ Veljko @ 09.06.2003. 14:32 ] @
Ne razumem se u sifre jedino sto koristim je sidespeed i forwardspeed, ali mislim da je glupost ono sto kucaju npr. kad dok ides skocis i da te to ne uspori vec idu ko skakavci.
Plus neka sranja da ti puska ne trza levo desno vec kad opalis u telo uvek zavrsi zadnji metak u vugla i onda headshot sa patizankom sa jednog kraja seme na drugi.
Voleo bi da nadjem negde sta je to dozvoljeno, a sta nije i ko pravi te propise ili to varira od igraonice do igraonice.
[ Gojko Vujovic @ 09.06.2003. 15:52 ] @
Hehehe ti si nešto gadno pomešao. Aj ukratko:
Pravila ne određuju igraonice, već CPL na primer čija su pravila uglavnom opšteprihvaćena svuda. Postoje obavezna setovanja za server i klijent strane. Sidespeed i forwardspeed izmene su VARANJA i to ako koristiš, nije dobro. Obavezno je da je to setovano na 400, kao i backspeed.
To za skokove - umem i ovako da uradim i ne treba ti nikakva šifra za to niti drugačije podešavanje. Jednostavno naučiš. Kao i strafe jumping koji je inače zabranjen.
Ovo za pucanje si isto nešto gadno pomešao :)
Dakle to što G-evci setuju pre igre su sve dozvoljena podešavanja, svako ima neki svoj config kako je već navikao da igra, i nisu to nikakve šifre već podešavanje okruženja.
A to na free for all serverima nemoj uopšte da uzimaš za primer, tu može svašta da se kuca i samo napred, cheatuj koliko ti dozvole..
[ UroS @ 09.06.2003. 21:37 ] @
Treba napraviti razliku između šifri i programa za varanje. konkretno kucanjem nekih jednostavnih komandi u konzoli ne može baš puno da se postigne, dok sa programima može skoro sve... Naravno uvek postoji trka između cheating i anti cheating softvera ali ukoliko se iskombinuju cheating death, hlguard, VAC i wwcl šanse su 1 % da čiteri mogu da prođu, i to u bilo kom pogledu... napr. wwcl će blokirati kucanje side speedova, ex_interp-a (najčuveniji "cheat") i bilo čega što odstupa od default vrednosti.
korisni linkovi:
www.unitedadmins.com
www.unknowncheats.com (ne zloupotrebljavajte ovaj sajt!)
[ manca @ 09.06.2003. 22:27 ] @
Da li je neko cuo za PALADIN ANTI-cheating program....ja ga imam na masini....po meni nema boljeg.....zabranjuje sve komande cak i gl_spriteblend 0
[ BeastMaster @ 10.06.2003. 01:21 ] @
Ajde pusti link ako nije problem za PALADIN ANTI-cheating
[ Gojko Vujovic @ 11.06.2003. 14:53 ] @
Probao sam i taj Hydr0GLHack i naravno kao što sam i pretpostavljao, cheating death me je izbacio iz igre.. a čak nije ni najnovija verzija CD-a instalirana!
Dokle ja da pričam da vam od cheating death skoro nikada neće zatrebati nešto bolje? :)
[ markoub @ 11.06.2003. 19:03 ] @
Citat: Dusan Aleksic:
Mene zanima kako server moze da zabrani "cmd name" komandu ili kako moze da se vidi ko je ukucao.
Zna li neko odgovor ns ovo pitanje?
[ Ivand @ 12.06.2003. 17:34 ] @
na dedicated serveru tako nesto ne prolazi pa ....
[ Dusan Aleksic @ 12.06.2003. 19:23 ] @
Znam za to, ali je problem sto se kod nas na Ub-u u igraonici taj luksuz nije dopusten, ima 22 kompa tako da vlasnici nisu voljni da prave na jednom dedicated. Pokusavali smo da ih ubedimo da puste na mreznom serveru, ali nisata. Tako da bi mi poprilicno pomoglo neko resenje za ovo, dolaze budale i onda menjaju ime dva -tri puta pa se server naljuti i prekine igru, a to me smara. Jos jednom vas molim ako neko zna da nam lepo to kaze.
[ Gojko Vujovic @ 13.06.2003. 14:14 ] @
Možda ovako, otkucaš ovo na svim mašinama:
alias cmd kill
Probaj pa javi da li radi, nisam stigao da proverim :)
[ Trunks @ 13.06.2003. 14:29 ] @
Ili ustaneš, otvoriš svima redom konzole, i izmaltretiraš onog koji je napisao.
[ Dusan Aleksic @ 13.06.2003. 15:27 ] @
Veceras cu da probam pa cu javiti. Mada sam nesto skeptican, jer gde ja imam pravo da kucam drugima po konzoli? Zna li neko nesto brze?
Uopste mi nije jasno koji ce djavo ta komanda, koja je svrha u igri, mislim zasto bi neko nesto tako ugradio u svoj program, samo nervira ne vidim nista korisno kod nje.
Citat:
Ili ustaneš, otvoriš svima redom konzole, i izmaltretiraš onog koji je napisao.
Ne moze naucila se bagra pa sada binduju komandu posle cega pisu poruke... tako da bi mi trebalo do sutra da vidim ko je, ili ima mozda neki brzi nacin?
Pozdrav.
[ l4m3r @ 15.06.2003. 18:26 ] @
cheating death jeste dobar, ali ne toliko.
Ja imam kod sebe privatnu verziju jednog hacka...
Prolazi sve zastite, a odlican je hack. Znaci ima sve sto treba da ima jedan hack. Nema one gluposti, da vidis kroz zid, samo aimbot, distancu, vidis ime kroz zid i jos neke zezalice.
Licno, mrzim cheatere, jer kad se igram, volim pravu igru, ali upalim ga ponekad u lanu, cisto kad se smorim.. volim kad mi dodju likovi i kazu ugasi cheat.. samo im kazem, ugasi ga sam.. lol :P
P.S.
Cheating sucks !!!!!!!!
[ Gojko Vujovic @ 15.06.2003. 18:35 ] @
E lamer aj' molim te probaj taj cheat sa Cheating Death 3.0 verzijom, baš me zanima koliko su ažurni..
[ pufke @ 15.02.2006. 22:16 ] @
e ljudi,kako ide cheat za sidespeed i suzavanje nisana?POMOC please
[ Corey @ 16.02.2006. 20:48 ] @
To nisu šifre.
sidespeed možeš da menjaš samo ako server promeni,što je u 1% slučajeva,pm_sidespeed ili cl.
cl_dynamiccrosshair 1.
[ walker68 @ 05.11.2007. 19:44 ] @
Ja sam protiv varanja, to je sr.....e, igra gubi smisao.
Mene su ukokali na velikoj daljini iz snajepra iz prve. Ne znam sta im to znaci.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|