[ mLAN @ 17.01.2007. 02:03 ] @
| Baš sad gledam prenos meča koga Đoković igra na Australian Open-u i slušam redom: "Pune tribine ludih navijača...", "Srbija, Srbija...", "Pomozi Bože..." i druge fudbalske pokliče :).
Šta mislite, da li naši navijači ovim načinom navijanja donose nešto novo tenisu ili samo još jednom potvrđujemo svetu da su istinite sve predrasude koje imaju o nama (balkanci varvari, divljaci...)?
|
[ Floydian @ 17.01.2007. 03:45 ] @
Koliko sam primetio,Đokovićev protivnik se nije bunio,tako da je navijanje naših navijača iako je bilo glasno,ipak bilo korektno.
Nije to ništa novo u tenisu.
Na Davis Cup mečevima navijanje je mnogo glasnije i sa mnogo provokacija prema protivniku.
A,ovu tuču između naših i hrvatskih navijača ne treba ni komentarisati.Strašno!
[ Tyler Durden @ 17.01.2007. 08:04 ] @
Dejvis kup mečevi su nešto sasvim drugo i tamo su uobičajena malo "raspuštenija" navijanja ali na WTA i ATP turnirima ovo je malo pretjerano. Samo čekam kada će ti divljaci da ulete na teren kao da su na derbiju zvezda - partizan.
Stvarno smo najgori... :(
[ tosa @ 17.01.2007. 08:14 ] @
Nismo, nego su...
Nešto se ne poistovećujem sa navijačima ;)
[ dalibord5 @ 17.01.2007. 09:30 ] @
Najgori SMO.
I mi i oni,i pritom mislim na "nase" i "njihove" navijace...
Ili smo samo emotivniji od ostalih sterilnih nacija.
Nek se igraju deca...
[ Tyler Durden @ 17.01.2007. 10:03 ] @
hahahaha, da problem je sto smo mi eto tako vatreni i puni duha pa lako planemo... :)
a ostali su potpuno blazirani i sterilini (kao npr. brazil, africke nacije i ostali dobro poznati melanholici) pa se i ne uzbudju oko sportskih meceva...
Samo sto to nije tacno. Radi se o tome da velik broj kompleksasa ovako lijeci svoje frustracije, ako ne na domacim terenima onda preko grane uz pomoc brace hrvata koji imaju svoje slucajeve i komplekse.
[ dalibord5 @ 17.01.2007. 10:07 ] @
To sam i hteo reci...
Nista nama ne fali,a burno navijanje nije,samo po sebi,lose.
Problem je odnos nas i njih.I to je ono sto nas cini primitivnim.
I ne priznajem krivicu srpskih navijaca,vec samo i jedino,zajednicku krivicu ostrascenih budala.
[ neca @ 17.01.2007. 10:30 ] @
Ma nas moraju svi da etiketiraju kao idiote...pa makar i na drugoj strani planete...
sto se tice ove tuce navijaca, ja smem da potpisem da vise od pola tih "srBskih navijacha i patriota" svoju zemlju nisu videli pa bar 5 godina.
E ti su najgori!
[ kUdtiHaEX @ 17.01.2007. 11:09 ] @
Ma oni bi se potukli i na sahovskom turniru... Nista novo :)
[ Nabukodonosor @ 17.01.2007. 11:26 ] @
Citat: samo još jednom potvrđujemo svetu da su istinite sve predrasude koje imaju o nama (balkanci varvari, divljaci...)
Mislim da je ovo u pitanju.
U sustini to su ljudi koje mec preterano ne zanima, vec jedva cekaju da se isti zavrsi pa da se desi ono sto je na slici gore. Postoje odredjena pravila, ili ajde da kazem kodeks, koji se primenjuje npr. u tenisu ili golfu, gde u odredjenim trenucima mora da postoji tisina. E tu pocinjemo da se razlikujemo na ovakvim mecevima od kulturnog sveta.
[ blaza @ 17.01.2007. 11:46 ] @
Nismo najgori - jos nismo poceli da bacamo nozeve!
[ ax011 @ 17.01.2007. 11:47 ] @
[ NOVISAD @ 17.01.2007. 11:56 ] @
To nismo mi poceli, nego Hrvati (nista negativno). Ko je gledao, mogao je da vidi da su i oni isto tako vikali i navijali izmedju poena i publici je bilo zanimljivo da vide tako nesto. I za nas vazi isto, a niko se nije bunio, samim tim kako bi rekao Lane Gutovic, ako ne skodi onda koristi!
[ Tyler Durden @ 17.01.2007. 13:12 ] @
ahhhh, i hrvati su takvi???
super sad mi je odma lakse. oke, nek nastave onda i nasi da se ponasaju kao divljaci...
[ mLAN @ 17.01.2007. 21:34 ] @
Evo kako neki stranci gledaju na čitavu ovu tragi-komediju:
Citat:
I didn’t say that this incident was bigger or worse than those other nations may cause, the only thing that i find interesting here is that it happened at a tennis game! If it was football, i bet nobody would found it interesting enough to hit the headlines, frankly, myself included.
And, as i said, at some other place, it would have been sad, but on a tennis court, reserved for rich and spoiled, boring, elite audience – suddenly we got tennis hooligans – this event seems extremely funny to me! I just want to thank all those “Cetniks” and “Ustasas” (and Greeks) for giving me a good laugh :)
[ vujo032 @ 17.01.2007. 21:47 ] @
Šta fali malo buke!Kako košarkaši igraju u zagušljivoj hali,gde je buka urlanje i lupanje nepodnošljivo.
Pa nije tenis šah,i to je sport.Ko jebe uštogljene Engleze,treba malo Srbi da im nametnu i pokažu šta je navijanje.
Moramo im menjati navike,kada su sedeli i tiiiho pljeskali rukicama.Sada je malo došao red i na nas.
[ NOVISAD @ 17.01.2007. 21:52 ] @
[ DjoleReject @ 17.01.2007. 22:17 ] @
Ako su Englezi ove stvari uneli u fudbal, a ostatak sveta ispratio (pa i pretekao same engleske huligane), mozda je zanimljivo videti da li su i Srbi sposobni da uvedu novu modu...
Jedva cekam za par godina kad startuju neku bakicu na Vimbldonu, a ona kaze - Zaista nije bezbedno pustati decu na tenis meceve! To prate samo divljaci i huligani! Fin svet ide na fudbal...
[ lord Vader @ 17.01.2007. 22:29 ] @
Pa ako pogledamo:
rich and spoiled, boring, elite audience
vs.
tennis hooligans
Ovi prvi su veći šljam
[ Nabukodonosor @ 17.01.2007. 22:56 ] @
Citat: Šta fali malo buke!Kako košarkaši igraju u zagušljivoj hali,gde je buka urlanje i lupanje nepodnošljivo.
Pa nije tenis šah,i to je sport.Ko jebe uštogljene Engleze,treba malo Srbi da im nametnu i pokažu šta je navijanje.
Moramo im menjati navike,kada su sedeli i tiiiho pljeskali rukicama.Sada je malo došao red i na nas.
o boze....zato smo tu gde jesmo. I necemo se pomeriti na bolje jos 100 godina.
[ Omnicali @ 18.01.2007. 22:42 ] @
Dosta te dece (srbske dece) je iz porodica koje su pobegle iz juge zbog rata pa ne cudi sto se biju tamo u australiji jer su i napustili jugu zbog oceva te druge dece.A i hrvati kontaju slicno.
Inace,sam huliganizam van stadiona je ok,naravno bez nozica i razbijenih flasa.Ne treba to objasnjavati,ko razume i zna,taj razume i zna.
[ Tyler Durden @ 21.01.2007. 14:59 ] @
LOL, gledao sam jutros djokovica pa sam sada prvi put vidio o cemu se radi - koji indijanci!!!!! :D
Mislim da se djokovic crvenio tokom cijelog meca ali nije se vidjelo od tena :D
[ Viktor Markovic @ 23.01.2007. 01:26 ] @
Citat: mLAN: Evo kako neki stranci gledaju na čitavu ovu tragi-komediju:
ahem, samo da napomenem da ipak nije rec o strancu :D
beogradjanin 100 posto ovde.
[ VladaSu @ 27.01.2007. 11:30 ] @
Niko od tih navijaca nije otisao da gleda tenis vec da se tuce a da prodje bez prekrsajne prijave.
Visak hormona treba osloboditi na drugi nacin.
Navijaci se tuku samo zato sto neko navija za drugi klub?????
A da mu neko na ulici opsuje mater ne bi ni reagovao!
Treba sada da tucem najboljeg druga jer navija za Zvezdu?
[ mLAN @ 31.03.2007. 00:32 ] @
Eh posle fudbala pravo osveženje...
Mislim da je BBC dao lep pogled na meč.
Citat: The much-touted clash of the 19-year-olds never got going as the in-form Serb completely overwhelmed a sluggish-looking Murray.
@viktor
:)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|