[ 3D-Elite @ 28.01.2007. 18:31 ] @
Igrao sam se sa drugom preko Hamachia...i odjednom BaAaaM...kad imam sta da vidim...iz CD drajva pada kisa svetlucavih delova CD-a....

[ Fuzz @ 28.01.2007. 18:49 ] @
Vec smo raspravljali o tome. I ja sam se licno uverio da moze da "eksplodira"...
[ bugsu @ 28.01.2007. 20:00 ] @
da ima vec tema o ovome
i ja sam se licno uverio jer mi cd proleteo pored glave :)
a oni nisu rekli da ne moze da pukne vec su rekli da se to ne deshava tako cesto ;)
[ netman @ 28.01.2007. 21:56 ] @
Oni izgleda nemaju pristup ovako "kvalitetnim" diskovima koji se prodaju izvan US&A!
[ vipp @ 29.01.2007. 09:12 ] @
Da,desili su mi se oba slucaja, i proletanje CD-a i mlevenje
[ Urkelele @ 29.01.2007. 10:37 ] @
Ja ne bih rekao da je to zbog "kvalitetnih" diskova. Imao sam dosta takvih primera u servisu. Konkretno, mom burazeru, pucao je disk vise puta bez obzira koje je marke. Pre bih rekao da je do uredjaja, da disk negde zakaci i udari zbog cega dolazi do pucanja.
[ vladd @ 29.01.2007. 11:43 ] @
Mythbusters su pre svega zabavna emisija, koja sluzi laganom obrazovanju pojedinih struktura gradjanstva, narocito dece.. Sjajna emisija, koja "tera" na razmisljanje...

Poz.
[ Nenad Vranjanac @ 29.01.2007. 11:52 ] @
eto, htedoh da napisem, ali me vladd pretekao.

meni se isto desilo (isto u asusovom cd-r, sa cd-om iz nekog pc casopisa)
[ damirh @ 29.01.2007. 11:54 ] @
Ima nero paket fin programcic...onaj drivespeed, pa se tamo moze ograniciti brzina na recimo 32x i ne bi trebalo da bude problema
[ virtualx @ 29.01.2007. 18:13 ] @
i ja sam jednom uzeo te diskove nekvalitene i explodirao je snimajuci se
srecom cd przac je ostao uredu.
mozda ovako mozete prepoznati te lose cd-ove
nemaju nikakav natpis na sebi i kad stavite jedan na drugi i savijate cuje se skripanje ili pucketanje.
ili stavite prst u srednju rupu pa savijate tako prstom i ono pocne da se cijepa.
[ Boki4u @ 30.01.2007. 01:46 ] @
@damirh
Pukla su mi 2 puta dva razicita diska u starom 32-brzincu (TEAC) :)
I puk'o mi jednom, ili isto 2 puta, ne secam se vise, u TEAC-ovom rezacu.
Izletanje CD-a jos nisam doziveo, a nisam znao da je moguce (do sada).

Hoce da se desi ako ima bar maaaaalecka pukotina na CD-u.
Meni je na jednom krenula na CD-u od sredine mala pukotina, pa sam stavio CD u komp da pokusam da izvucem podatke i narezem na drugi, ali je brzina vrtenja CD-a uradila svoje pa sam posle izvlacio parcice CD-a umesto podataka :D
Inace CD je bio dobrog kvaliteta.