[ dragan_bg_88 @ 05.02.2007. 16:50 ] @
Da li mi iko moze reci koje su najbitnije karakteristike kod TV kartice, puno bi mi znacilo jer planiram kupovinu neke
[ yu1ny @ 05.02.2007. 16:56 ] @
Jedna od najboljih koje sam imao je Leadtek WinFast PVR, ima i FM radio, brza je ko munja i na slabijim PC i ima odličnu sliku.
[ dragan_bg_88 @ 05.02.2007. 22:05 ] @
ja imam leadtek PVR ali bez FM-a, i ona ima 8bitni konvertor, tako da je jako losa, pa nemam neke simpatije prema leadteku, i software je dosta los, ne mozes podesiti tacnu frekvenciju kanala, nego samo on mora skenirati sve, pa makar i od najnize ka najvisim frekvencijama, a tada ne upamti sve kanale, npr. TV1000 nikako ne uspeva da uhvati kada skenira sve frekvencije, a kada namestim da skenira po oblasti gde se nalazim, tj. Yugoslavia, onda nadje TV1000 ali ne nadje RTS2 i ima jos takvih slucajeva, pa i ne bih bas opet da kupim Leadtek
[ JOJO847 @ 05.02.2007. 22:34 ] @
@dragan_bg_88

Sva pitanja oko iste tematike - tv kartica dovoljno je grupirati u JEDNOJ temi.Nema potrebe otvarati svako malo neku novu temu. OK?
[ _syber_ @ 05.02.2007. 22:36 ] @
ja imam takodje LEDTEAK 2000xp sa radiom , za moje potrebe savrsena ... na anteni (nema kablovske ... jos) zadovoljan sam sa prijemom slike . ono sto mi se svidja kod ove kartice jeste izbor codeca za snimanje , naime mozes koristiti svaki codec koji je instairan na racunaru . pozz
[ ironman @ 06.02.2007. 07:32 ] @
Ovo o cemu vi pricate nema veze sa karticom ( kodeci , skeniranje kanala ...)
vec sa softverom !
[ mrkidivx @ 06.02.2007. 10:14 ] @
@dragan_bg_88

Zavisi, leadtek expert ima 10 bitni čip i vrlo dobar softver, a pored skeniranja možeš i direktno upisivati frekvenciju kanala.Takodje što se tiče pamćenja kanala nisam imao nikakvih problema sve ih je pronašao i zapamtio.

Znači kod tv kartice gledaj "bitažu" čip-a što više to bolje, opremljenost softvera (naravno uvek možeš da koristiš druge programe ali onda uglavnom gubiš udobnost korišćemja daljinca) i naravno čitaj forume i vidi tudja iskustva.

[Ovu poruku je menjao mrkidivx dana 06.02.2007. u 11:25 GMT+1]