[ bigguy @ 13.02.2007. 20:09 ] @
interesuje me vase misljenje... trenutno imam SBB svega nekoliko meseci tacnije 3 ali sam vec nailazio na probleme...tacnije kada SBB nakaci mnogo korisnika, sto bude veoma brzo s obzirom da telekom tek treba da pocne sa adsl-om ovde u zrenjaninu, internet postaje neupotrebljiv (onda je bolje imati i dial up nego placati SBB-u) a dok se ne prikaci dovoljan broj korisnika koji ce zagusiti internet sve fercera... a tu je i jos jedna prednost SBB tzv "veliki lokal" gde imate duplo ili za neznatnu doplatu skoro 3 puta veci download/upload... adsl prikljucak je jos u ovom promo periodu besplatan (pitam se koliko je to besplatno, negde sam procitao mislim na ovom forumu da je nokom na telefonski racun stiglo da plati "besplatan" prikljucak adsl-a), pa da li uvoditi adsl... i jos nesto sam procitao na par foruma da telekom uskoro planira da ponudi pakete po sadasnjim cenama ali sa download/upload pocevsi od 768kb/ne znam tacno koliko, 1Mb/ne znam tacno koliko i 2Mb/ne znam tacno koliko - dobar vic ili veoma bliska buducnost? |