[ PrtiBeeGee @ 20.02.2007. 17:37 ] @
Drugarica je danas imala neko malo cukanje,udarila je neka kola dok je izlazila sa parkinga u rikverc i posto je zena bila debil i trazila 200 evra za ograbotinu predlozio sam joj da sacekamo pandure.Panduri su dosli i rekli da smo mi krivi i da treba da se ode kod sudije za dva dana.Jel zna neko okvirno(ili tacno) koliko moze da izadje kazna,i sta reci sudiji?Ako je neko imao slicnu situaciju...?
Hvala
[ dalibord5 @ 20.02.2007. 17:52 ] @
Ne bih da te plasim...
Drugar je imo ozbiljnije cukanje pre neki dan.
On nije bio kriv,ali je cuo da izlazak policije i uvidjaj kostaju 25 000 dinara onog koji je kriv.
E sad,ne znam da li je kod vas bio potreban uvidjaj,zapisnik...
[ Djomloun @ 20.02.2007. 18:10 ] @
25k? To je basx puno!? btw zar te trosxkove ne snosi osiguranje?
[ NOVISAD @ 20.02.2007. 18:41 ] @
Platices kaznu i neke takse, a njegovu/njenu stetu (onog koga je ogrebala) ce snositi njegovo osiguranje. Koliko sam ja upucen, nije tako velika cifra nikako, pogotovo sto nije jako udaranje i niko nije bio ugrozen u tom cukanju..
[ bakara @ 20.02.2007. 22:31 ] @
A cemu dupla tema?

Velika briga za drugaricu?
[ dr.NPN @ 21.02.2007. 02:21 ] @
Nece da je kosta NISTA, jos ce i "udarenoj" da napisu kaznu jer se nepropisno parkirala.

To mogu POUZDANO da tvrdim zbog sledeceg slucaja:

ZAUSTAVIM se ja ispred supa, sa preke stane ulice, fino uz desnu ivicu kolovoza....
Izlaza panduri u rikverc i zakucaju se u vrata od mojih kola i prepadnu mi ortaka na suvozackom.
Napravili uvidjaj, meni naplatili kaznu za nepropisno parkiranje, kao blokirao sam neku kantu koja btw. ima izduvane gume i kao taj ne bi mogao da izadje. Kao prvo, nisam se parkirao, vec zaustavio, parkiranje je duze od 15min, kao drugo ortak je bio u kolima mogao ih je pomeriti.
No, to njih nije zanimalo preterano, cekam sud, mogu da mi duvaju za to.
A sto se tice odstete, morao sam da idem prvo u saobracajnu i da platim 1000 dinara da dobijem potvrdu da su oni krivi pa sa tom potvrdom da idem na procenu stete, i ja odustao, mrzelo me da se cimam... Neka im, zabole me za vrata.

Sto se tice sudjenja, pokrenute su PREKRSAJNE prijave i protiv mene i protiv pandura koji me je zakucao, samo ne znam zasto zbog mene, mozda zbog neregistrovanog vozila....
I posle tog obavestenja stigne jos jedno, kao sudinica je odsutna pa se rasprava odlaze, i evo vec vise od 6 meseci se nista ne desava....

Verovatno se nece ni desiti....