Nece da je kosta NISTA, jos ce i "udarenoj" da napisu kaznu jer se nepropisno parkirala.
To mogu POUZDANO da tvrdim zbog sledeceg slucaja:
ZAUSTAVIM se ja ispred supa, sa preke stane ulice, fino uz desnu ivicu kolovoza....
Izlaza panduri u rikverc i zakucaju se u vrata od mojih kola i prepadnu mi ortaka na suvozackom.
Napravili uvidjaj, meni naplatili kaznu za nepropisno parkiranje, kao blokirao sam neku kantu koja btw. ima izduvane gume
i kao taj ne bi mogao da izadje. Kao prvo, nisam se parkirao, vec zaustavio, parkiranje je duze od 15min, kao drugo ortak je bio u kolima mogao ih je pomeriti.
No, to njih nije zanimalo preterano, cekam sud, mogu da mi duvaju za to.
A sto se tice odstete, morao sam da idem prvo u saobracajnu i da platim 1000 dinara da dobijem potvrdu da su oni krivi pa sa tom potvrdom da idem na procenu stete, i ja odustao, mrzelo me da se cimam... Neka im, zabole me za vrata.
Sto se tice sudjenja, pokrenute su PREKRSAJNE prijave i protiv mene i protiv pandura koji me je zakucao, samo ne znam zasto zbog mene, mozda zbog neregistrovanog vozila....
I posle tog obavestenja stigne jos jedno, kao sudinica je odsutna pa se rasprava odlaze, i evo vec vise od 6 meseci se nista ne desava....
Verovatno se nece ni desiti....