[ Garac @ 22.02.2007. 19:12 ] @
| Da li neko zna gde je snimana serija 'Bolji Zivot'..?.
Mislim na onaj kadar napolju, kada prikazuju zgradu i prozor stana.. kontam da je centar ali gde tacno?
Ne verujem da je snimano tu naravno.. da li mislite da je stan montiran u studiju Kosutnjak ili stvarno postoji? |
[ Deda_Mraz @ 22.02.2007. 19:15 ] @
Ja mislim da je to isti kuća u kojoj se kasnije snimalo Porodično blago, naravno preuredjena!
[ ZaMpA @ 22.02.2007. 19:19 ] @
zamislite taj oglas: "prodajem stan iz boljeg zivota i porodicnog blaga. povoljno"
[ vindic8or @ 22.02.2007. 19:26 ] @
heh secam se jos kad sam bio klinac onog eksterijera u parku, tu sam se igrao ponekad.
zgrada je u ulici djure danicica, izmedju dzordza vasingtona i hilandarske, odmah pored raskrsnice sa 29. novembra.
interijer stana je sigurno sniman u nekom od RTS studija, verovatno kosutnjak.
[ operacija @ 22.02.2007. 20:12 ] @
Kopitareva gradina
[ Garac @ 22.02.2007. 20:32 ] @
znaci enterijer ipak Kosutnjak.
... i meni se cini.. mada je to bilo daavno.. bilo je na TVu kadrovi sa snimanja i to iz neke perspektive gde se vide zidovi kao paneli, tj. da navodno nema plafona, sto se u seriji i da primetiti: ni u jednom kadru se ne vidi plafon niti luster ako sam dobro zapazio.
Al oglas bi bio ..uf.. ! Ma ti stanovi samo identicno da se prekopiraju.. vec vidim kafic.. muzej... a stanovi:..'Bolji zivot'... 'Mucke'..
[ VladeM @ 22.02.2007. 22:24 ] @
Mislim da i stan stvarno postoji. Siguran sam da za stan one pevacice (Snezana Savic?), to je stan jedne moje poznanice, a mislim da mi je rekla da je i ovaj prvi stan "pravi".
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.