[ Dach0 @ 22.02.2007. 20:45 ] @
Evo cujem i nesto ne znam jeli vjerovatno koliko ali ... ocemu se radi ukratko...

Radnja se odvija u Novom Sadu ili Bg-u jos nije potvrdjeno. :)
Kazu djevojka se upozna jedno vece sa momkom i sve tu fino, lijepo bude i kao u svim americkim filmovima .... sex na prvom sastanku. Medjutim, sta se desava, poslije par dana djevojka odlazi kod doktora da se zali jer su joj izasle nekegljivice oko usta...doktore je pregleda i pogodite sta se ustanovi... te gljivice (ne znam vec kako se zovu) kaze doktor javljaju se samo kod MRTVIH ljudi!!!
Naime, covjek je neki ludak koji je u stanu, kucu, dje li je vec zivio drzao leseve i imao odnose sa njima, s vremena na vijeme jeli ... I naravno uhapse psihopatu i njegovog nekog "pomocnika".

Mislimmmmm .... sta reci......

mozda je jos neko cuo :)
[ Mitrović Srđan @ 22.02.2007. 20:57 ] @
CUo ja na drugom forumu pise da je istina ;)
[ Darko Prelic @ 22.02.2007. 21:07 ] @
Ja poznajem devojku, sedela sa mnom u klupi na par časova, nikada joj nije išla geografija..
[ commissar @ 22.02.2007. 21:25 ] @
Sta cuo?!??
J***o!

Pokojni Toza
[ ad0lf @ 22.02.2007. 21:34 ] @
pa vidis da se javljaju te bakterije i kod zivih ljudi, sem ako mala nije zombirala:-)
[ Deda_Mraz @ 22.02.2007. 22:02 ] @
Sa tog drugog foruma:

Citat:
Beograđanin u stanu na Vračaru držao dva sveža leša, sa kojima je seksualno opštio, slučaj otkriven kada je jedna devojka zaražena bakterijom posle burne noći provedene sa njim
BEOGRAD - Jedan Beograđanin priveden je na psihijatrijsko posmatranje zbog sumnje da je imao seksualne odnose s mrtvacima! Prema nezvaničnim informacijama, bizarni slučaj otkriven je prošle nedelje, kada je policija upala u stan ovog Beograđanina i u njemu pronašla dva sveža leša!
Hapšenju nekrofila, kako saznajemo, prethodila je ljubavna avantura s jednom devojkom iz beogradskog naselja Cerak. Posle provedene noći sa njim, ona je, navodno, otišla na pregled u jednu beogradsku kliniku zbog čudnog osipa koji je dobila po telu i ustima. Otkriveno je da ima bakterije koje se nalaze samo na leševima!
Prema saznanjima našeg lista, mladić i devojka upoznali su se na žurci u poznatom beogradskom klubu "Stefan Braun". Mladić je, kako je rekla zaražena devojka, bio veoma privlačan. Smuvali su se čas posla. Posle završene žurke, on joj je predložio da ostatak noći provedu zajedno, što je ona bez razmišljanja prihvatila.
Već sutradan devojci se po telu i ustima pojavio osip koji ju je uznemirio. Odlučila je da ode na pregled u jednu beogradsku kliniku, gde je utvrđeno da su osip izazvale bakterije koje postoje samo na leševima!
- Posle pregleda zapanjeni doktor joj je rekao: "Lepo mi reci šta si radila." Zbunjena devojka nije znala o čemu se radi, pa joj je lekar objasnio da na grliću materice ima bakterije koje imaju samo mrtvaci. Ona je u početku odbijala da prizna seksualnu avanturu, tvrdeći da se samo ljubila s jednim mladićem. Međutim, pod pritiskom je priznala i da je spavala s njim. Doktor je, kako se pretpostavlja, alarmirao policiju, koja je odmah upala u mladićev stan na Vračaru.
Izvor Kurira navodi da su inspektori, pomalo zbunjeni, zakucali na vrata ovog mladića. Međutim, ono što su zatekli unutra, sve ih je šokiralo.
- Policajci su ovog mladića zatekli sa dva sveža leša i odmah su ga priveli i odveli na posmatranje na psihijatrijsku kliniku, gde je zadržan do daljneg. Policajci su dugo sumnjali u to da je i devojka umešana u celu priču, ali je ispalo da je i ona samo žrtva ovog nekrofila - objašnjava sagovornik Kurira.
Ovaj bizarni slučaj juče niko nije želeo zvanično da potvrdi ni u policiji ni u psihijatrijskim ustanovama. Kurir je došao do saznanja da se policija ovde nije zaustavila i da je proširila istragu kako bi utvrdila otkud leševi u stanu mladića koji potiče iz dobrostojeće porodice. Istraga je, navodno, dovela do jednog radnika Kliničkog centra Srbije, koji je uhapšen zbog sumnje da je ovom nekrofilu obezbedio leševe za seksualno iživljavanje.
[ Abstract @ 22.02.2007. 23:27 ] @
Eh taj ne zashticeni sex...
[ Omnicali @ 22.02.2007. 23:44 ] @
Yap,znam i ja tu devojku.
[ vindic8or @ 23.02.2007. 01:05 ] @
ah the urbane legende...
[ Marko Lisinac @ 23.02.2007. 02:02 ] @
Znaci resena dilema ko muva "grob" ribe po zurkama...
[ networknagual1980 @ 23.02.2007. 10:14 ] @
Citat:
Marko Lisinac: Znaci resena dilema ko muva "grob" ribe po zurkama... :D

LOL!!!!
[ petar_ns @ 23.02.2007. 17:00 ] @
Pricala mi je drugarica da je to bilo u Novom Sadu.
Verovatno prave novi casopis koji je nesto slicno kao "Zona sumraka", pa primaju nove novinare (pisce). Verovatno za konkurs treba da plasiraju teko neku pricu, i oni cija se najbolje primi dobijaju posao. :)

p.s. stvarno, ko plasira sve to?
[ commissar @ 23.02.2007. 17:27 ] @
Zaludni likovi sa bujnom mastom i jakim porivom za laganjem (eventualno lozenjem) ljudi.
[ Deda_Mraz @ 23.02.2007. 17:42 ] @
Pise da je lik sa vracara i da je tu sve bilom a ne u new now-u. Inače izvor je kurir
[ l4m3r @ 23.02.2007. 20:09 ] @
Prica je istinita.
Keva mi radi na klinickom centru (necu reci tacno u kom odeljenju), i videla je devojku onako u prolazu. Kasnije je cula za celu pricu.

Covek koji je priveden pod sumnjom da je obezbedio par leseva stvarno je radio na klinickom. Ne zna se jos za koju sumu novca je prodao iste..

Sve u svemu, jedna strasna prica.. Otisla nam je nacija u 3 pm..
[ Pali zari @ 23.02.2007. 21:40 ] @
ako je ovo istina , zamisli devojku u kakvo je bila soku kada je saznala da je pusila tuki tipu koji je pre toga trpao mrtvu zensku?!!? how sick is that?
[ Alter Ego @ 23.02.2007. 22:26 ] @
Užasi promiskuiteta

Citat:
Pali zari: ako je ovo istina , zamisli devojku u kakvo je bila soku kada je saznala da je pusila tuki tipu koji je pre toga trpao mrtvu zensku?!!? how sick is that?

A ko kaže da je to bila mrtva ženska
[ indukti @ 23.02.2007. 22:55 ] @
A ko kaze da je pusila :P ...

Nego moguce je da pridobije tako bakterije koje se razvijaju samo u lesevima .....onda pocinje zivo tjelo da se raspada ....tako cuh pa da li je istina ....svasta moze biti ...
[ MixMaster @ 10.06.2007. 13:19 ] @
Bolest!
[ jonniebravo @ 10.06.2007. 15:09 ] @
Vezb'o decko. lol
[ Bhamby @ 10.06.2007. 19:12 ] @
Citat:
... u stanu na Vračaru ...

Šuška se da je neko iz nove vlade. Ko ono beše stanovao na Vračaru?
[ Java Beograd @ 11.06.2007. 12:19 ] @
@off topic

Ja sam znao lika koji je radio kao "novinar" u uredništvu Zone sumraka. Kaže, prvo svako posebno smišlja "istinite" priče, a onda na kolegijumu uredništva svako ispriča pa najbolje (ili najgore - kako vam drago) idu u novi broj.

Kad se samo setim broja koji se reklamirao na TV "Ukleti tramvaj na ulicama Beograda". "U noćnim satima primećen je ukleti tramvaj, koji krstari ulicama Beograda. Oni koji su ušli u njega nisu se više vraćali"

@on topic

Pa ako se te bakterije razvijaju samo na leševima kako onda uspevaju na njenim ustima ??? Mislim ljudi - ako ćemo da se glupiramo, onda: "I ja lično poznajem devojku."
[ rmilosh @ 11.06.2007. 12:54 ] @
zasto svi mislite da nije ova prica istinita???
i ja sam ovo procitao negde u novinama. navodno, to dvoje su se upoznali u stefan braunu i otisli posle na gajbu od tog lika. on je kao sin nekog poznatijeg ili sta vec pa se o tome ne govori mnogo.
te bakterije sto su nasli oko njenih usta i u predelu vagine, razvijaju se u vagininoj duplji zenskih lesheva.

takodje ima i pricha u kragujevcu sto se dogodila jednom liku kada je posle slicne situacije (grad, zezanje, ribica, sex) ujutru provalio neke tackice ili sta vetj po onoj stvari. otisao je kod doktora i ovaj mu je rekao da je zarazen nekom bakterijom, ali mu nije bilo jasno kako jer se ona nalazi samo kod zivotinja.
najveci crnjak je to sto je lik shvatio o cemu se radi posle par dana kada je video da njegova "nova devojka" ima boxera muzjaka (mislim da je boxer u pitanju), hladnije od hleda!!!

ima bolesnih ljudi, sta reci...
[ chika spec @ 11.06.2007. 13:22 ] @
Shta retji???

Pa...Guma glavu chuva :D

Eto kolika nam je svest shto se tiche zashtite,kao imuni smo na sve,pa "netje to mene".Setjam se priche iz novina jedne HIV pozitivne devojke koja je nashla momka i sad zavrshili u krevetu,ona njemu non-stop govorila da je HIV + i da mora da stavi kondom,a ovaj samo 'ladno kazhe ono gore pomenuto:"bez brige,netje to mene".

Triput meri jednom seci.