[ coosaduck @ 26.02.2007. 23:32 ] @
Ulaznice za za muzički spektakl godine, koncert američkog benda „Red Hot Chili Peppers“ koji će se održati 26. juna u Inđiji, će, kako nezvanično saznajemo, koštati 2.000 i 2.800 dinara, a prodaja karata počinje 4. marta.

Početni, ograničeni kontingent ulaznica će se prodavati po ceni od 2.000 dinara, a kasnije će karte koštati 2.800 dinara.

Inače, nastup „Pepersa“ je izazvao ogromno interesovanje, ne samo u Srbiji, jer su organizatori zatrpani pozivima iz Hrvatske, Rumunije, Bugarske i drugih okolnih zemalja, pa se pretpostavlja da ni 80.000 karata neće biti dovoljno da zadovolji potražnju.

Da podsetimo, koncert će biti održan pored autoputa, u blizini Inđije, otprilike tačno na pola puta između Beograda i Novog Sada. Nastup „Pepersa“ organizuje Udruženje „Egzit“, a Inđija će 26. juna biti muzički centar Evrope, budući da će, pod pokroviteljstvom pivare „Karlsberg“, osim sjajnih američkih rokera, na jednodnevnom festivalu „Green fest“, nastupiti još nekoliko bendova, čija će imena biti uskoro saopštena. Prema tome, ako još niste skupili pare za kartu, vreme je da se aktivirate jer superpopularne grupe kao što su „Red Hot Chili Peppers“, koje pritom i fenomenalno zvuče uživo, jednom dolaze u Srbiju.

Blic
[ Deda_Mraz @ 26.02.2007. 23:44 ] @
Al će biti krkljanac na autoputu!!

2.000 mnogo je...
[ banzaiii @ 27.02.2007. 01:41 ] @
Citat:
Deda_Mraz: 2.000 mnogo je...

za njihov koncert, nije
[ SindzaBG @ 27.02.2007. 05:06 ] @
Hvala za informaciju.
Ako ce biti 2.000 dinara onda to nije velika cena za bend kao sto su oni.
[ ing. @ 27.02.2007. 10:03 ] @
Cuj velika.Za, trenutno, najbolji svetski rok bend koji je na vrhuncu svoje karijere, ovo je iznenadjujuce malo.
[ Deda_Mraz @ 27.02.2007. 10:11 ] @
Citat:
banzaiii: za njihov koncert, nije

Kako za koga
[ DaChaS @ 27.02.2007. 10:20 ] @
ma nije mnogo .....uopste za takav bend ......realno platio bih i do 5000 da ih slusham ovde
[ Shoshone @ 27.02.2007. 10:25 ] @
Citat:
[ koje pritom i fenomenalno zvuče uživo

Pisac texta ih definitivno nikad nije slusao uzivo.
[ hecky @ 27.02.2007. 10:45 ] @
Kuc kuc, ima li koga kuci ?

Kakva Indjija, kakvi bakraci?!

Ko oce da vidi peperse, ovuda:
http://www.londonticketshop.co...-hot-chili-peppers-tickets.htm
[ DaliborP @ 27.02.2007. 10:47 ] @
Citat:
hecky: Kuc kuc, ima li koga kuci :)?

Kakva Indjija, kakvi bakraci?!

Ko oce da vidi peperse, ovuda:
http://www.londonticketshop.co...-hot-chili-peppers-tickets.htm

Nisi u pravu.
Pogledaj prvo glavni sajt. 26 Jun 2007, Indjija, YU.

https://tickets.redhotchilipeppers.com/index.php?location=eu
[ hecky @ 27.02.2007. 11:18 ] @
Bog te mazo, vidi stvarno

Mislim da cu da kupim kartu
[ noisy @ 27.02.2007. 11:31 ] @
gdje u bg mogu da se kupe karte??
ja sam iz bih pa moze i neko mjesto blize.
[ bukovski @ 27.02.2007. 14:14 ] @
uopste nije mnogo al + put i krkanje izadje 50 evrica :(
[ Nabukodonosor @ 27.02.2007. 16:37 ] @
Nije mi jasno zasto su sve bendove pozvali u junu?!?! Ima ljudi koji bi zeleli sve da ih vide ali nece imati love da vide Metallicu, Maidene, Pepperse i ko zna jos koga u jednoj sedmici, takoreci. Da li kod nas moze ista da se organizuje kako treba?!
[ Ciprijani @ 27.02.2007. 20:56 ] @
Jedva cekam,Pepersi u Srbiji BRATE!!!!!!!!!!!!!
[ biotech @ 27.02.2007. 21:54 ] @
zar ne dolaze sad u martu maindeni?
[ dj.djole @ 28.02.2007. 01:34 ] @
Nema nista od koncerta.
Na ovoj adresi (https://tickets.redhotchilipeppers.com/index.php?location=eu) pise da dolaze u Yugoslaviu.
Neka in neko kaze da Yuge vise nema.
[ bslijepcevic @ 28.02.2007. 09:50 ] @
Ko ne zeli ne mora da dodje.Nek ide nek gleda majku nacije ispred skupstine za badava!

Zna li neko gde ce poceti prodaja karata? Preko neta ili nesto drugacije?

U svakom slucaju Vidimo se Tamo!
[ ing. @ 28.02.2007. 11:40 ] @
Citat:
Nije mi jasno zasto su sve bendove pozvali u junu?!?! Ima ljudi koji bi zeleli sve da ih vide ali nece imati love da vide Metallicu, Maidene, Pepperse i ko zna jos koga u jednoj sedmici, takoreci. Da li kod nas moze ista da se organizuje kako treba?!

Au,al si ti ne informisan.

Iron Maiden dolaze u martu, Metallica najverovatnije ne dolazi, a jedino su Peppers-i u junu.
[ Radovan__III @ 28.02.2007. 18:22 ] @
Situacija u Srbiji je sledeca... Znate da je Maksa Catovic hteo da kupi Exit i naravno ovi su ga odbili! Ali to nije kraj price, kako bi on napakostio Exit-u udruzio se sa hrvatskom mafijiom i ulozio milione u projekat u Kragujevcu nazvan "Road Fest". Uspeo je da pomocu para da dovede sve poznate bendove (Deap Purple, The Inxs, Motorhead, Iggy Pop, Foo Fighters...). Taj dogadjaj se desava 10-ak dana pre Exit-a. Ali posto su Exit-ovci videli sta komunista radi oni su platili 1.5 miliona i doveli RHCP 2 dana pre "Road fest"-a. U ovom ratu se nezna ko ce pobediti ...
Izvor: Radio Mileva
[ nebojsa986 @ 28.02.2007. 19:54 ] @
Samo neka oni ratuju,to je bolje po nas ko zna koji ce sve bend dovesti da se bori u njihovim redovima.
[ coosaduck @ 28.02.2007. 23:08 ] @
Stanislave preterano se*es.
Roadfest organizuju dva cara koji su organizovali Woodstock.
[ coosaduck @ 01.03.2007. 20:42 ] @
Za koncert slavnih rokera u prodaji će biti 60.000 karata

Sa „Pepersima“ stiže i 50 šlepera opreme

Svetska rok atrakcija, američka grupa „Red Hot Chili Peppers“ će 26. juna svirati u Inđiji, a na jednodnevnom festivalu „Green fest“ koji organizuju Udruženje „Egzit“, najveća svetska koncertna kompanija „Live Nation“ i „Karlsberg“, nastupiće i engleski bend „Kasabian“, Kiril, Edo Maajka i „Ritam nereda“. Ulaznice koštaju od 1.590 do 3.990 dinara, a u prodaju će biti pušteno između 50.000 i 60.000 karata.

- Drago nam je što grupa „Red Hot Chili Peppers“ dolazi u Srbiju, naročito kada se ima u vidu da će bend ovog leta svirati samo deset koncerata u osam evropskih zemalja. Njihova produkcija je gigantska, oprema (bina, ozvučenje, rasveta) će u Inđiju biti dopremljena u najmanje 50 šlepera i biće to, bez ikakve sumnje, najveći rok spektakl do sada u Srbiji - izjavio je na jučerašnjoj konferenciji za štampu Tim Doudal, programski direktor kompanije „Live Nation“ za centralnu i jugoistočnu Evropu.

Po rečima, Bojana Boškovića, generalnog menadžera „Egzita“, u prodaju će biti pušteno između 50.000 i 60.000 karata, s tim što će se deo ulaznica prodavati i u zemljama regiona, a određen broj karata će biti podeljen i članovima fan kluba „Pepersa“.

- Budući da je ovo njihov jedini nastup u ovom delu Evrope, kao i da su ulaznice kod nas dva ili tri puta jeftinije nego u ostalim gradovima u kojima „Pepersi“ sviraju, očekujem da će mnogo posetilaca doći iz okolnih zemalja, ali i iz zapadne Evrope. Inđija je idealna lokaciju za koncert jer ima dobre saobraćajne veze i sa Novim Sadom i Beogradom - rekao je Bošković.

Inače, „Green fest“ će se održati pored autoputa, a Goran Ješić, predsednik opštine Inđija, kaže da će morati da se uradi gotovo celokupna infrastruktura da bi svi posetioci imali željeni komfor.

- Prostor na kojem će se festival održati se nalazi 500 metara od autoputa. Sredićemo saobraćajnice, napravićemo prilazni put, zatim parkinge za autobuse i automobile, a treba obezbediti i prolaze za policiju i Hitnu pomoć. Naravno, postavićemo i travnatu podlogu - zasadićemo travu, pa je šišati pet, šest puta, ili ćemo uoči koncerta postaviti travnati tepih, kao što se to radi na fudbalskim stadionima - objasnio je Ješić.

Prema najavama organizatora, „Pepersi“ će svirati dva sata, a osim njih na „Green festu“, koji bi trebalo da preraste u tradicionalnu manifestaciju, nastupiće i sjajni britanski indi rok bend „Kasabian“, makedonski muzičar Kiril, novosadski rokeri „Ritam nereda“ i reper Edo Maajka.

Popust uz kartu za „Egzit“

Ljudi koji su već kupili karte za ovogodišnji „Egzit“ moći će da ulaznice za koncert kupe (isključivo preko zvaničnog sajta festivala www.exitfest.org) po ceni od 1.590 dinara. Prvi kontingent od 15.000 karata će se prodavati po ceni od 1.990 dinara, a ostatak ulaznica će koštati 2.790 dinara. Na dan koncerta karte će se prodavati po ceni od 3.990 dinara. Inače, prodaja počinje 4. marta, a ulaznice za „Green fest“ se mogu nabaviti preko internet sajtova „Egzita“ i „Tiketlajna“, kao i na svim prodajnim mestima „Tiketlajna“ (knjižara „Plato“, prodavnice „Komtrejda“ širom Srbije, mreža CD šopova koji sarađuju sa „Tiketlajnom“).

Blic
[ SupermenX @ 04.03.2007. 00:38 ] @
Roadfest "se sprema" u Zrenjaninu a ne u Kragujevcu.....
mada izgleda da od toga nista nece biti....
[ EagleOne @ 04.03.2007. 17:02 ] @
Heh, znao sam da ce se ovo desiti, amateri,

Ja sam moje karte rezervisao u platou, ne mogu se kupiti danas vec se rezervisu, uzecu ih 15.03.

p.s. najludje bi bilo da posto se ipak radi o "festivalu", green fest jel' te, da RHCP festivalski odsvira tri pesme, i ode :)
[ legend @ 04.03.2007. 17:41 ] @
da....to sam i ja pomislio...mada gdedao sam neki pnk festival iz holandije gde su odsvirali cak 5-6 pesama... :(((

s'druge strane uvrsceni smo na njihovm sajtu kao zvanicna destinacija tour-e kao recimo pariz tako da mislim da ce ovo biti 2 i po sata przenja....

p.s. jedva sam uspeo da ih dobijem i to telefonom....
[ Ciprijani @ 05.03.2007. 00:46 ] @
Ja uspeo uci na sajt u 19.30! I narucio karte :)
Citao sam da ce prasiti 2h!
[ maji @ 06.03.2007. 10:04 ] @
Ja sam rezervisala karte preko Ticketline po ceni od 1990 dinara. Preuzimanje karata i placanje je od 15. marta, jer ce tek tada biti zavrseno stampanje prvog kontingenta karata.
[ coosaduck @ 06.03.2007. 22:49 ] @
Ja sam rezervisao telefonom u nedelju u 17:00. tako da nisam imao problema
[ helena_ns @ 02.04.2007. 23:24 ] @
Ja prodajem kartu, ako nekom treba .... [email protected]
Cena 3000 din.

[Ovu poruku je menjao helena_ns dana 09.04.2007. u 12:51 GMT+1]