[ BoRa26 @ 07.03.2007. 17:47 ] @
da li neko zna recept za fornete(sem da se ode do pekare).i ako zna moze li da ga ovde postavi

[ dalibord5 @ 07.03.2007. 19:55 ] @
Kakav recept?!Pa to je obicno punjeno testo...
I da znas recept,praveci ga u kucnoj radionosti,neces moci da dobijes nizu proizvodnu cenu...
[ Nabukodonosor @ 07.03.2007. 23:10 ] @
Kako sam ja zakljucio nije to bas "obicno punjeno testo". Mislim da je bas u testu fora. A ja se licno bataljujem od tog sranja. Nikad mi nije dosta! Moracu na rehabilitaciju.
[ Lesli Eldridz @ 08.03.2007. 08:58 ] @
Pa napravite lisnato testo i napunite ga cime se vec puni i to je valjda to.
[ Horvat I @ 09.03.2007. 16:49 ] @
Citat:
Nabukodonosor: Kako sam ja zakljucio nije to bas "obicno punjeno testo". Mislim da je bas u testu fora. A ja se licno bataljujem od tog sranja. Nikad mi nije dosta! Moracu na rehabilitaciju. :D

U testu i jeste fora,i u savijanju! Kao kod samurajskog maca. Imali smo u komsiluku 1bakicu izuzetno je znala praviti lisnata testa
[ braker @ 09.03.2007. 20:34 ] @
Zaboravi!

Ovo, inache izuzetno ukusno testo, nije moguce jednako dobro spraviti u domacoj radinosti.Iako je korishtena high-tech rerna, svako experimentisanje sa kolichinom pare, temperaturom i vremenom je neslavno zavrsheno;)Rezultat nije bio ochekivajuce jestiv.
Izgleda da gotovo testo ishte onu njihovu rernu.
Shodno tome, mala je shansa da napravish neshto priblizhno dobro u sopstvenom aranzhmanu.
Iako su forneti delikates(moj glas za kajsiju i sir), kolachi na kuruzovini su neprevazideni:)
[ Abstract @ 28.05.2007. 21:40 ] @
Tako je, oni isporuchuju svoju rernu i svoje testo prodavcima, a to testo moze jedino da se ispeche u toj rerni, nishta vishe.