[ popaj81 @ 21.03.2007. 06:25 ] @
posto nisam uspeo nigde ovde pronaci ,a takodje ne znam ni koliko je to legalna varijanta,trebaju mi sajtovi za download igara(demo ili trial),iskljucivo za kucnu upotrebu,tj.za probu dok ne kupim originalne verzije istih.(ne pada mi na pamet da se bavim nikakvom prodajom,a osim toga,ni adsl od 256 kb/s i ne pruza bas nesto mnogo mogucnosti....).....inace,nemam cesto vremena za igru,ali bih probao par novijih naslova:toca 3,test drive unlimited,Boiling Point-Road to Hell,test Drive Unlimited,Rainbow Six Vegas....Takodje,zanima me i koje igre mogu da se igraju on-line,voleo bih da okusam srecu...hvala unapred i molim odgovore na PP,jer zaista ne zelim da nikoga dovedem u neprijatan polozaj,a ni da rusim ugled i reputaciju sajta.

veliki pozdrav
[ time @ 21.03.2007. 06:41 ] @
prouci malo http://www.elitesecurity.org/f193-File-Sharing
[ Marko_L @ 21.03.2007. 17:27 ] @
Nema šta nekoga da dovodiš u neprijatnu situaciju. Sasvim je legalno skinuti demo ili trajal verziju igre i isprobati je. Zato i služe uostalom. Demo ili trajal se obično može naći na sajtu proizvođača, kao i nekim sajtovima koji postavljaju te igre za download u dogovoru sa proizvođačem, odnosno izdavačem. Pogledaj recimo www.gamershell.com
[ popaj81 @ 22.03.2007. 06:03 ] @

Drugari,hvala puno na datim odgovorima....Pokusacu jos veceras da pronadjem ono sto trazim.Jos jednom,
HVALA! :)