[ Radovan__III @ 27.03.2007. 22:27 ] @
Koja je poslednja single player igra koju ste igrali a da ste bili zadovoljni?

Da li ja umisljam ili su danasnje nove igre izasle prepune bagova ili cak nekopletne ?
[ bkaradzic @ 28.03.2007. 01:33 ] @
God Of War 2 za PS2.
Citat:
Da li ja umisljam ili su danasnje nove igre izasle prepune bagova ili cak nekopletne ?

Ako pričaš o igrama za PC onda tu ima različitih problema. Npr. problem sa kompatibilnošću hardvera, softver koji radi u pozadini OS, stari drajveri, itd.
[ Fedya @ 28.03.2007. 15:26 ] @
Citat:
Radovan__III: Koja je poslednja single player igra koju ste igrali a da ste bili zadovoljni?

Elder Scrolls IV: Oblivion.
Odlicna igra, pravo osvezenje od gomile djubreta koja nam je servirana poslednjih par godina. Preporucujem svima koji imaju mnogo slobodnog vremena.
[ Deda_Mraz @ 28.03.2007. 16:16 ] @
Hitman Blood money upravo igram

Grafika je perverzija!
[ Radovan__III @ 28.03.2007. 21:21 ] @
@Fedya

Elder Scrolls IV: Oblivion , sjajna igra , nabavio sam je jos pre 5-6 meseci kada je izasla !

@Deda_Mraz

Igrao sam hitmena e sad tacno koje delove sve, se nesecam, igra je poprilicno bagovita ( tipa covek se zaglavi u zid, otkriju te iako te nevide itd .... ). Igre sa dobrom grafikom ovih dana su mac sa dve ostrice evo npr Silent Hunter 4 ( naslednik sjajne igre Silent Hunter 3 ) je sam unapredio grafiku i dosta upropastio igrivost sto je po meni prvo pre grafike.

[ Deda_Mraz @ 28.03.2007. 23:51 ] @
Ovaj naslov je zadnji iz serijala Hitman, do sada sam igrao sve delove i svaki me je oduševio na neki način.

Isto igram i S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl - igrica je izašla u prodaju prošle nedelje

Ko nema hard core grafiku i min 1-2gb ddr ne treba ni da pomišlja da instalira ovo čudo, prebudžili su je sa detaljima do ja**a. Inače igrica je pokupila najveće moguće ocene, jedini konkuretn joj je Command & Conquer 3 Tiberium Wars koji inače dolazi na neverovatnih 8,2gb
[ Fedya @ 29.03.2007. 07:59 ] @
Citat:
Radovan__III: @Fedya

Elder Scrolls IV: Oblivion , sjajna igra , nabavio sam je jos pre 5-6 meseci kada je izasla !

Da, nije bas nova, ali je ipak poslednja. Sad je izasla expanzija (Shivering Isles), nisam jos probao... Trebalo bi da valja....
[ Go(R)@N @ 29.03.2007. 08:17 ] @
Citat:
Deda_Mraz: Hitman Blood money upravo igram

Grafika je perverzija!
Meni se vise svidjaju zadaci koje treba da obavim a trudim se da svaku misiju zavrsim sa silent assassin reputacijom na profesional difikultiju.
Sjajna igra nema sta.
[ shumar @ 30.03.2007. 07:57 ] @
ja igram stalker: shadow of chernobyl i nije losha igrica... preporucujem!
[ Ave @ 30.03.2007. 08:48 ] @
Zavrsio STALKER-a pa sada picim ponovo Ghost Recon Adwanced Warfighter a u pauzama Command & Conquer 3 Tiberium Wars
[ Deda_Mraz @ 30.03.2007. 12:05 ] @
Ala neko laže ovde a?

Na kom nivou si završio stalkera i kad pre čoveče? Ja je igram već 6-7 dana i jedva prelazim, doduše na hard nivou...

Tiberium Wars još samo 11 sati i imam ga plus bonus DVD