Imam jedno pitanje, poslao sam bio nesto, nista toliko vredno i to, ali me zanima cisto, posto prvi put sam slao sad preko post expresa, uneo sam sve bio adresu primaoca, svoju adresu i to, e, sad, u delu posebne usluge devojka na salteru kaze da ne upisujem nista da ona upisuje sve ostalo, i ja ok, popunim ono sto je trazila, i kazem joj da je vrednost posiljke tolika kolika je i da se placa postarina pouzecem i to. i u tom cetvrtom delu (posebne usluge) u delu vrednost ona stavila vrednost koju sam joj rekao za paket, u delu za otkupninu takodje istu tu vrednost, i oba cekirala sa
X e al nije stavila sa povratnicom i licno, ovo licno mi toliko nije ni bitno, ali ovaj deo sa povratnicom me zanima, kako cu ja da naplatim poslat paket ???
Kad je udarila pecat, potpisala onu "PostExpres Adresnicu" (Adresnica stoji na vrhu onoga sto sam popunjavao :P) unela i broj (gde ne mogu da procitam poslednje 2 cifre) i dala mi original, a kopiju onu zadrzala, kaze to je to.
E sad, kako da ja preuzmem novac? Stize na kucnu adresu moju ili kako vec?
Mozda ovo deluje nekom glupo i smesno ili kako vec, ali prvi put sam slao pa me zanima