Da li gledate ultra mega giga popularnu seriju Prison Break? Nekako mi se cini da niko ne prica o njoj. Pogledao sam sve epizode (2 sezone), i mogu da kazem da odavno nisam gledao nesto toliko napeto! Na imdb-u ima najvecu ocenu do sad (9.3/10). Zasto nijedna domaca TV stanica ne prikazuje? Trenutno se prikazuje na hrvatskom rtl-u, pod nazivom Zakon brace. Ko su vasi omiljeni likovi? Moj glas ide za John Abruzzi-ja!!!
Moja omiljena serija! Zaista vrh, sezona jedan je bila ekstra, ali druga je zato zakon! Nadam se da trećom sezonom neće upropastiti seriju.
Omiljeni lik mi je Mahone, a pored njega T-Bag i Abruzzi.
Koliko ja znam 29. avgusta pocinje sezona tri, a poceli su i da preteruju....
[ popusicko @ 19.04.2007. 20:17 ] @
Taman su se sve kocke slozile da u trecoj sezoni imamo kompletnu reprizu prve.Ovaj put je verovatno na dupetu istetovirao plan za beg posto jedino taj deo njegovog tela nismo videli.hehe
[ Ave @ 20.04.2007. 08:53 ] @
Ma serija je postala prava pushiona, pa to ne mogu da progutaju ni klinci od 10 godina, zapleti su do bola smesni.
[ fanfon @ 20.04.2007. 09:14 ] @
Sve zbpg velike gledanosti. Bila bi komedija da na kraju glavni lik pogine i tako smeste svim fanovima. Ne bi me cudilo s obzirom na zaplete...
[ IMurderYouAndLaugh @ 20.04.2007. 10:05 ] @
aaa ko ce docekati avgust,serija je vrh,davno nije bilo ovako nesto zanimljivo
Mozda sve nisu do jaja ali su sigurno daleko bolje i zanimljivije od PB.
Pushiona koju i dalje gledam kada hocu da se slatko nasmejem:
-Prison Break
-Jericho koji sve vise pocinje da davi kao i PB
Pozdrav
[ bakara @ 20.04.2007. 19:39 ] @
Al si nabrojao serije... jeste da PB malo poceo da davi, ali ni priblizno koliko to radi Lost, a od 4400 sam digao ruke koliko je zanimljiv...
Jedino heroes je dobra serija, ali opet nije dinamicna kao PB.
[ Ave @ 20.04.2007. 19:53 ] @
Do izlaska iz zatvora serija je bila cool, posle je presla u lakrdiju.
Treba da gledas sada Lost, zadnjih par epizoda su stvarno super.
4400 jeste pocela da davi ali ne kao PB.
Ako mozes pogledaj obavezno Dexter-a i The Dresden Files, kod Dresdena je svaka epizoda za sebe sto je i najbolje.
Heroes su stvarno dobri, jedva cekam 23.04 kada se serija nastavlja posle skoro 20 dana pauze.
[ djricky @ 20.04.2007. 20:04 ] @
ljudi gleda li neko Veronica Mars?? prva sezona me je ostavila bez daha... druga manje vise, videcemo za trecu...
[ ratkob @ 20.04.2007. 21:35 ] @
Meni je ovo jedna od omiljenih serija, ali su stvarno razocarali sa krajem druge sezone...
Kao da je druga ekipa scenarista radila.
[ Ave @ 20.04.2007. 22:33 ] @
Citat:
djricky: ljudi gleda li neko Veronica Mars?? prva sezona me je ostavila bez daha... druga manje vise, videcemo za trecu...
gde skidas sub za seriju?
[ pivce @ 20.04.2007. 23:43 ] @
nije mi jasno kako moze lost da ti se svidja a da kazes za pb da je krsh...jeste da su prilicno ukenjali stvar sa 2. sezonom ali gde nadje onaj sugavi lost da stavis ispred ove serije...
btw, heroes je prilicno dobra serija, kao i Rome koji me je prijatno iznenadio(mozda najbolja serija od pomenutih)
[ Ave @ 21.04.2007. 08:13 ] @
u pravu si za Heroes
[Ovu poruku je menjao Ave dana 21.04.2007. u 09:23 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao Ave dana 21.04.2007. u 09:24 GMT+1]
[ 2stamlers @ 23.04.2007. 13:38 ] @
SVAKA serija moze da smori kada se skine sa torenta i gleda po 8 epizoda za redom, to ti je kao da gledas 3-4 filma odjednom...
[ Ave @ 24.04.2007. 18:18 ] @
nisi u pravu, tada mozes da vidis sve gluposti u jednoj seriji
Koje su vas scene najvise odusevile ??? a koje su po vama lose/glupo odradjene ???? sta bi izbacili?? :)
[ Andrej Čvoro @ 29.04.2007. 20:54 ] @
Ma dajte, zar je moguce da jos neko hvali ovu seriju posle finala druge sezone? Pa ono je toliko busno i glupo, da vise veze sa mozgom nema..
[ bakara @ 29.04.2007. 21:10 ] @
@Andrej Čvoro
Pa ako ti je PB glup sta onda treba da kazemo za Lost, oni su probili sve granice dobrog ukusa...
A ipak niko ne prestaje da gleda...
[ Andrej Čvoro @ 29.04.2007. 21:39 ] @
Lost je SF serija.. Sve sto se desi moze da se objasni - a da li ce se sve objasniti, videcemo.. A rupe u PBu su skroz druga stvar..
[ bakara @ 29.04.2007. 22:25 ] @
heh...znao sam da ces to reci, samo sto su rupe u lost-u mnogo vece...
PB jeste preterao, ali jos nista nisu radili nelogicno, daj reci sta ti je bas zapalo za oko?
[ Andrej Čvoro @ 29.04.2007. 22:36 ] @
Najveca glupost iz poslednje epizode je pojavljivanje Sare Tancredi na onom camcu.. Mislim, wtf? Dalje, Lincon koji je oslobodjen svih optuzba nakon Kelermanovog svedocenja.. Iz prethodnih epizoda tu su neunistivi T-bag sa prisivenom rukom, izvlacenje iz bezizlaznih situacija iznova i iznova.. Ne mogu sad da se prisecam svega, al siguran sam da je u svakoj epizodi bilo po par nelogicnosti..
[ burex @ 30.04.2007. 01:59 ] @
Nisi baš ništa konkretno naveo...
Iako je druga sezona PB-a lošija od prve, niste valjda očekivali da će doveka svi ostati u Fox River-u dok se Lincoln-ovo smaknuće samo iznova odlaže? Posle Dextera, Prison Break mi je najomiljenija serija, a nadam se da će u trećoj sezoni tako i da ostane...
[ mima2 @ 30.04.2007. 12:03 ] @
Naravno vrh svih serija,cujem da ce uskoro 3 sezona......prve dve nisam gledao na tv vec imam na dvd-ovima pa sam gledao kada sam bio slobodan..
P.S The Answer je prokleto u pravu>>>>
[ bobiska @ 30.04.2007. 12:21 ] @
Citat:
Andrej Čvoro: Najveca glupost iz poslednje epizode je pojavljivanje Sare Tancredi na onom camcu.. Mislim, wtf? Dalje, Lincon koji je oslobodjen svih optuzba nakon Kelermanovog svedocenja.. Iz prethodnih epizoda tu su neunistivi T-bag sa prisivenom rukom, izvlacenje iz bezizlaznih situacija iznova i iznova.. Ne mogu sad da se prisecam svega, al siguran sam da je u svakoj epizodi bilo po par nelogicnosti..
Potpisujem.
[ Andrej Čvoro @ 30.04.2007. 14:29 ] @
Citat:
Nisi baš ništa konkretno naveo...
Naveo sam ti nekoliko konkretnih stvari..
Citat:
Iako je druga sezona PB-a lošija od prve, niste valjda očekivali da će doveka svi ostati u Fox River-u dok se Lincoln-ovo smaknuće samo iznova odlaže? Posle Dextera, Prison Break mi je najomiljenija serija, a nadam se da će u trećoj sezoni tako i da ostane...
Fora je u tome da je serija trebalo da se zavrsi nakon prve sezone.. Tj. tu se i zavrsila za mene.. A sada ce da je razvuku na jos par sezona da uzmu jos $$$, jbg, sto da prekidaju kada se vrte tolike pare..
[ fanfon @ 30.04.2007. 18:08 ] @
Prvenstvena funkcija svega sto se snima u zapadnoj filmskoj industriji je profit. Sve ostalo je iza toga...
[ 2stamlers @ 30.04.2007. 18:28 ] @
Citat:
Andrej Čvoro: Fora je u tome da je serija trebalo da se zavrsi nakon prve sezone.. Tj. tu se i zavrsila za mene.. A sada ce da je razvuku na jos par sezona da uzmu jos $$$, jbg, sto da prekidaju kada se vrte tolike pare..
Pitam se samo da si gledao samo drugu sezonu da li bi isto govorio. Cini mi se da posle prve sezone tesko da nesto bolje moze da se i smisli...
pozz
[ manijac @ 01.05.2007. 06:56 ] @
Najbolja serija koju sam ikad gledao!
Odgledao sam je komplet za dva dana.
[ Ciprijani @ 10.09.2007. 10:44 ] @
Uskoro ce poceti da se emituje na RTS-u,najzad se neko setio!
[ Aleksandar 22 @ 11.02.2012. 22:37 ] @
Serija je budjava tek tako - samo izvode neke supermen trikove koji nemaju veze sa realnoscu.
Bio je dobar onaj italijanski mafos- steta sto su ga ubili, ali nije lose dok je ziv T-Bag - lik je genijalan.
Jel ima nea serija sa nekim likovima kao T-bag?
[ burex @ 11.02.2012. 23:35 ] @
Citat:
nemaju veze sa realnoscu
Serija.
[ anon70939 @ 12.02.2012. 00:13 ] @
meni je OK serija :)
Takodje, T-Bag mi je najomiljeniji :)
Koliko god svi mazali tu seriju, prva je koja je unela "revoluciju". Od tada filmovi vise nisu u modi. Svi gledaju serije, i skoro sav novac se ulaze u snimanje serija a ne filmova
[ tdusko @ 12.02.2012. 09:27 ] @
Ja sam recimo onaj tip koji da bi ostao budan posle 12 u kuci mora da bude izlozen necemu mnogo interesantnom. Mogu na prste da prebrojim koliko sam puta docekao zoru budan, a da to nije bilo van kuce tipa grad itd. Neverovatne su poze i situacije u kojima zaspivam. E pa, PB je dok sam gledao prvu sezonu uspevao da me drzi do 6 ujutru i tada sam odlazio na spavanje jer jelte treba nesto sutra i raditi. Californication mi pobudjuje slicno interesovanje, ali je totalno drugi fazon.
[ bakara @ 12.02.2012. 10:35 ] @
Citat:
tdusko:E pa, PB je dok sam gledao prvu sezonu uspevao da me drzi do 6 ujutru i tada sam odlazio na spavanje jer jelte treba nesto sutra i raditi. Californication mi pobudjuje slicno interesovanje, ali je totalno drugi fazon.
Gledaj: Breaking bad.
[ član @ 12.02.2012. 11:12 ] @
Krenula je nedavno serija Alcatraz za koju sam prema traileru mislio da će biti bolja od Prisona... ali posle odgledanih par epizoda, nažalost, ništa od toga :(
[ anon70939 @ 12.02.2012. 11:43 ] @
Sinoc sam pogledao Touch. Zvuci zanimljivo
p.s.
vratite one teme za preporuku filmova i serija iz Kulture u Madzone :)