[ ducka @ 30.04.2007. 07:45 ] @
| Jutros čujem priču da se vojni rok (civilno) može odrađivati i u matičnoj firmi (privatnoj), znači zaposleni koji služi rok moguće je da služi rok u firmi ali da pri tome za to vreme ne bude prijavljen (znači ne uplaćuju se doprinosi i ne ide staž), novac(plata) se normalno isplaćuje na račun i sve ostalo teče isto kao i za vreme radnog odnosa. Inače firma se bavi farmaceutikom i u privatnom je vlasništvu. Hoće li mi neko reći zna li ko za te slučajeve, može li to stvarno, i koja je procedura koju treba obaviti da bi se došlo do ovakvog odradjivanja civilog služenja vojske? |
[ neca @ 30.04.2007. 08:52 ] @
Mislim da nisi dobro razumeo. Ako se ne varam, moguce je da radis u svojoj firmi kao civilni vojnik pod uslovom da ona vec prima vojnike u civilnu sluzbu.
Znachi, nije moguce da ona bas kad ti trebas da krenes, resi da prima vojnike i da bas ti tamo zapadnes;)
Ako se dobro secam, tako je bilo na pocetku, ali onda se pojavila jako velika zloupotreba (mamini i tatini sinovi i njihove firme), pa se to jako brzo prekinulo.
Najbolje je da skoknes do VO pa da proveris tu informaciju.
[ ducka @ 30.04.2007. 09:43 ] @
Ok hvala ti na informaciji, proveriću u VO pa cu javiti sta se desava po tom pitanju.
[ Deda_Mraz @ 01.05.2007. 14:42 ] @
Koliko dana treba da prodje da bi opet poslali poziv za regrutaciju? Malo sam iskulirao prošli poziv, koji mi je stigao prvi put, tj. poštar (koga ovog puta pozdravljam) mi je unapred rekao da me nije video, niti našao kući
[ bakara @ 01.05.2007. 23:06 ] @
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.