[ vaske71 @ 05.05.2007. 21:54 ] @

Sta zene uopste zele ???

Pitanje je koje su pokusali razresiti i najveci !!!
Pokusajmo i mi sa ES-a da razbijemo ovu istorisku misteriju !!!

Vase misljenje
[ Srđan Pavlović @ 05.05.2007. 21:59 ] @
pa mislim da se generalni recept moze primeniti samo na
osnovne fizioloske potrebe, i ostale osnovne potrebe po hijerarhiji
(psihologija, Maslov, svako ima te iste potrebe), a ostalo su varijacije....
[ Salgeras @ 05.05.2007. 22:05 ] @
Skoro sam dobio mail na ovu temu. Kaze ovako:

Kako muskarac moze usreciti zenu?

Da bi zena s vama bila sretna, morate biti:
- prijatelj
- psiholog
- ljubavnik
- ucitelj
- odgojitelj
- kuhar
- zidar
- vodoinstalater
- mehanicar
- dekorater unutarnjeg prostora
- stilist
- seksolog
- ginekolog
- citac misli (i zelja)
- psihijatar
- terapeut
- drzak
- organiziran
- dobar otac
- cist
- simpatican
- atleticar
- drazestan
- pozoran
- kavalir
- inteligentan
- pun fantazije
- kreativan
- sladak
- mocan
- pun razumijevanja
- tolerantan
- oprezan
- ambiciozan
- sposoban
- hrabar
- odlucan
- pouzdan
- popustljiv
- pun komplimenata
- kupovati s njom
- ne praviti probleme
- jako bogat
- ne tezak
- ne gledati druge zene

Takodje, muskarac mora paziti: da nije ljubomoran, ali niti nezainteresiran, mora se slagati sa svojom porodicom, ali ne smije im posvetiti previse vremena, da joj daje prostor ali se mora brinuti gdje je ona-

Osimtoga jako je vazno ne zaboraviti slijedece datume :
- godisnjice (vjencanje, zaruke, prvi poljubac...)
- diplome
- njene godine
- njen rodjendan
- rodjendan njene najbolje prijateljice (ali ne pokazati prevelikog interesa u tom - samo spomenuti pravi dan)

Nazalost, ako i postujete sva ova pravila, ne moze se garantirati 100%, da ce ona biti istinski sretna, jer bi se lako iznenada osjetila potopljena u zivotu potpune savrsenosti, koja jutakogusi i zato bi mogla pobjeci s prvim "drskim-slatkim-samouvjerenimidiotom", kojeg bi srela ... Vjerovatno je zato Bog rekao: "Ljubi ju ...", a nije nikada spomenuo "Shvati ju ...".

A kako zena moze usreciti muskarca?
1. dodje gola...
2.donese pivo!

[ su27killeryu @ 05.05.2007. 22:44 ] @
Citat:
vaske71: Sta zene uopste zele ???

Zele ono sto nije kulturno napisati
[ MarcoMachievelli @ 05.05.2007. 22:47 ] @
Hleba i igara !
[ _djevojka_ @ 06.05.2007. 05:31 ] @
Citat:
Pokusajmo i mi sa ES-a da razbijemo ovu istorisku misteriju !!!

Fali ti 'j'. IstoriJsku.

Tips & tricks from Kristijan – kako da ‘devojku zbaaaaaaaaaaarish’:
http://www.youtube.com/watch?v=Nb97UBtigw0&NR=1

Dok je baaaaaaaaaarish, onda je pitaj sta ‘oce – generalno, a sta ‘oce – od tebe.

Jednostavnije da ne moze biti, sem sto tebi izgleda lakse da pitas gomilu muskaraca o tome sta oni misle da zene zele. :)

A kad zavrsis sa tim, sjeti se da procitas mnogouvazeni nam pravilnik:
http://www.elitemadzone.org/t80149-Pravilnik-foruma-MadZone

Clan 6 kazeee:
Citat:
Sociološke teme (muško-ženski odnosi i slično) nisu poželjne na ES-u i podležu strožoj moderaciji.

Sad sam zamoli moderatora da se pozabavi tvojom temom.

Isti pravilnik ti nudi izbor:
Citat:
Za sve nelogičnosti, primedbe i ostalo obratite se moderatorima privatnom porukom ili iskoristite forum Predlozi i pitanja.

[ su27killeryu @ 06.05.2007. 06:07 ] @
A sto mu ti ne kazes sta zelis
[ JagodaV @ 06.05.2007. 07:05 ] @
Heh:))

Eto ti na:-)... samo vi te mitove delite izmedju sebe pa necete nikad ni saznati sta zene zele :-)

heheee, nemaaa:) djevojka se odma hvata za pravilnik :-)
[ deki77 @ 06.05.2007. 07:23 ] @
Žene hoće da si pravi TITO !!!
[ _djevojka_ @ 06.05.2007. 07:49 ] @
Citat:
su27killeryu: A sto mu ti ne kazes sta zelis :D

Pa nema svrhe, pod jedan, a pod dva, odgovor se ne bi slagao sa pravilnikom (http://www.elitemadzone.org/t80149-Pravilnik-foruma-MadZone):

Citat:
Teme koje bilo na koji način...zalaze u čovekovu privatnu sferu generalno nisu dozvoljene.

:)
[ vaske71 @ 06.05.2007. 10:38 ] @
He @_djevojka_@
Nista se ti ne sekiraj
o pravilniku foruma ,
pitanje ne narusava forum ninakoji nacin,
a ja postujem pravila foruma vise nego sto mislite .
Slobodno odgovorite onako kako vi mislite
a zavisno od toga kako ste shvatili pitanje
Pitanje se s"postovanjem odnosi na oba pola
a to sto je u MZ nikako ne znaci da nije u naucne svrhe
te kao takvo sluzi boljoj spoznaji oba pola ,
a na sveobuhvatno svrsishodnu korist .
Postovanje forumu !!!
Pozdrav

[Ovu poruku je menjao vaske71 dana 06.05.2007. u 11:57 GMT+1]
[ IdeaR @ 06.05.2007. 11:52 ] @
Ukratko, žene žele SVE!
[ time @ 06.05.2007. 12:04 ] @
dobro si i rekao.zele sto bolje da unovce to sto muskarci ne razmisljaju glavom na ramenima ;)
[ Abstract @ 06.05.2007. 20:10 ] @
Jao, negde sam prochitao da "zene zele sigurnost sa velikim K", apsolutno se slazem sa tim...
[ Boki4u @ 06.05.2007. 20:35 ] @
Ma sto je najgore ne znaju ni one sta zele. Ali bukvalno, bez za****ncije.
Nema nista gore od toga!
[ Marko_L @ 06.05.2007. 22:41 ] @
Pitanje je prilično neprecizno. Šta žele od koga ? Ako se misli uopšteno, onda žele isto što i svaki normalan čovek (muškarac ili žena)... što srećniji, kvalitetniji i bolji život za sebe i svoje potomke. Šta to znači je prilično subjektivna kategorija... jer neka žena je srećna ako ima uspešnu karijeru, neka ako se uda pre tridesete, neka ako se uda za bogataša, neka ako izrađa buljuk dece... sve su to legitimne i sasvim normalne želje. E sad, ako se misli na to šta žele od muškarca (na šta mi se čini da tema aludira iako nije eksplicitno naglašeno), onda žele ono što ne postoji, a to je savršen muškarac (po nekoj univerzalnoj definiciji to je muškarac koji je dobro situiran, odvaja puno vremena za emocije i izlive nežnosti, privržen, veran, sposoban, snalažljiv, smiren, duhovit, šarmantan, lep, oslobođen poroka kao što su kompjuteri, cigarete, alkohol, žene i kafane, društvo... itd.). Nažalost, sve te stvari su obrnuto proporcijalne, što znači sledeće. Što je muškarac bogatiji, lepši, duhovitiji, šarmantniji... to su manje šanse da bude veran, privržen i emotivan. Što više vremena odvaja za emocije i izlive nežnosti, to su manje šanse da izgradi karijeru i bude bogat, ili barem dobro situiran (šta god to značilo). Što ima manje poroka ili "poroka", to su veće šanse da da bude nervozan (svakom čoveku treba neki ventil), emotivan, šarmantan, duhovit... itd. Dakle, što je muškarac bliži savršenstvu po jednoj grupi osobina, to je bliži dnu po nekim drugim... i to je praktično aksiom. Naravno, slično važi i u obrnutom smeru... jer savršena devojka/žena ne postoji. Stvar je samo u tome kako se prihvate vrline i mane onog drugog, jer za nekog neka osobina može biti mana, a za nekog drugog ista ta osobina može biti vrlina... zavisi kako ko gleda na to.
[ Deda_Mraz @ 06.05.2007. 23:55 ] @
Bilo kojoj ženi daj kreditnu karticu i znaćeš vrlo brzo na fah računu šta žena želi!

A tada će biti kasnooo...
[ biber021 @ 07.05.2007. 14:53 ] @
E neverovatno! Privukli ste sve tri devojke na forumu sa ovom temom!
A što se mene tiče, po pitanju željenog muškarca mislim da je ovaj odgovor par redova iznad najsveobuhvatniji:

Citat:
Da bi zena s vama bila sretna, morate biti:
- prijatelj
- psiholog
- ljubavnik
- ucitelj
- odgojitelj
- kuhar
- zidar
- vodoinstalater
- mehanicar
- stilist
- seksolog
- ginekolog
- citac misli (i zelja)
- psihijatar
- terapeut
- drzak
- organiziran
- dobar otac
- cist
- simpatican
- atleticar
- drazestan
- pozoran
- kavalir
- inteligentan
- pun fantazije
- kreativan
- sladak
- mocan
- pun razumijevanja
- tolerantan
- oprezan
- ambiciozan
- sposoban
- hrabar
- odlucan
- pouzdan
- popustljiv
- pun komplimenata
- kupovati s njom
- ne praviti probleme
- jako bogat
- ne tezak
- ne gledati druge zene

Takodje, muskarac mora paziti: da nije ljubomoran, ali niti nezainteresiran, mora se slagati sa svojom porodicom, ali ne smije im posvetiti previse vremena, da joj daje prostor ali se mora brinuti gdje je ona-

Osimtoga jako je vazno ne zaboraviti slijedece datume :
- godisnjice (vjencanje, zaruke, prvi poljubac...)
- diplome
- njene godine
- njen rodjendan
- rodjendan njene najbolje prijateljice (ali ne pokazati prevelikog interesa u tom - samo spomenuti pravi dan)

Nazalost, ako i postujete sva ova pravila, ne moze se garantirati 100%, da ce ona biti istinski sretna, jer bi se lako iznenada osjetila potopljena u zivotu potpune savrsenosti, koja jutakogusi i zato bi mogla pobjeci s prvim "drskim-slatkim-samouvjerenimidiotom", kojeg bi srela ... Vjerovatno je zato Bog rekao: "Ljubi ju ...", a nije nikada spomenuo "Shvati ju ...".

I to pod uslovom da upošte žele muškarca %)

Previše istine za jedan ovako kišan dan! :)
[ _djevojka_ @ 07.05.2007. 15:07 ] @
Citat:
biber021: E neverovatno! Privukli ste sve tri devojke na forumu sa ovom temom!
Jeste. Tema je dovoljno nebulozna, pa gre'ota da zauzima toliko prostora.
[ vaske71 @ 10.05.2007. 15:04 ] @
@_djevojka_@ - Upravo sam dosao do zakljucka da ti nisi _djevojka_ !!!
[ rmilosh @ 11.05.2007. 12:09 ] @
_djevojka_ nije normalna
[ _djevojka_ @ 11.05.2007. 12:50 ] @
Citat:
vaske71: @_djevojka_@ - Upravo sam dosao do zakljucka da ti nisi _djevojka_ !!! :-)
Citat:
rmilosh: _djevojka_ nije normalna

Mukica jednom, mukica drugom. Bas ste se nasli. :)
@rmilosh, pa naravno da 'nisam normalna', kad si se nasao duboko uvrijedjen jer ti je tema sa neukusnom tematikom otisla sa foruma. I sad ti svi krivi. Cim je vase komentarisanje dozvoljeno, ne vidim zasto i ovo komentarisanje ne bi bilo. U protivnom, moderatori su zamoljeni da prate pravila za sve.
[ rmilosh @ 11.05.2007. 13:14 ] @
Citat:
_djevojka_:
@rmilosh, pa naravno da 'nisam normalna', kad si se nasao duboko uvrijedjen jer ti je tema sa neukusnom tematikom otisla sa foruma.

ne, naprotiv,nemam nista protiv sto je tema izbrisana. cak sam i sam rekao ako se smatra da treba da se brise, nek se brise... a, ti ako si se nasla u mojoj temi koja te toliko uvredila pa je stalno pominjes, obrati se psihijatru.

koliko sam provalio tebe i tvoje postove, znas samo da provociras i jos po nesto (ne bih sad), sto mislim da nije u redu sa tvoje strane, ali opet, nije moja stvar. molio bih te da mene izuzmes iz svojih komentara, a i ja cu tebe...

ne daj boze da _djevojka_ bude nekome predsednik kucnog saveta...

sorry za off...

sto se tice zena i sta zele, ima i onih sto vole da podjeb....
[ _djevojka_ @ 11.05.2007. 13:31 ] @
Otisao si u totalni off topic. Nadam se da ce uskoro ocistiti temu.

Citat:
rmilosh: a, ti ako si se nasla u mojoj temi koja te toliko uvredila pa je stalno pominjes, obrati se psihijatru.

White noise. Sad se bavis dijagnostikom? DSM-IV, here we come. :)

Citat:
koliko sam provalio tebe i tvoje postove, znas samo da provociras i jos po nesto (ne bih sad), sto mislim da nije u redu sa tvoje strane, ali opet, nije moja stvar.

Pa koliko si sam provalio, volis da se bavis analizom, i pracenjem ko sta pise. :)

Citat:
molio bih te da mene izuzmes iz svojih komentara, a i ja cu tebe...

:) Prvi pratis sopstvene rijeci.
[ Deda_Mraz @ 11.05.2007. 13:34 ] @
Citat:
_djevojka_:White noise. Sad se bavis dijagnostikom? DSM-IV, here we come.

Jel ti imaš neki poremećaj pa pišeš pola engleski pola srpski?

Nikad nisam kapirao ovakve ljudi i one što pišu pola latinicom pola ćirilicom, ne stavljaju interpunkcijske znakove itd...
[ rmilosh @ 11.05.2007. 13:48 ] @
koji si ti retard jbt!!!

i eto zasto teme ponekad idu u off, zbog ovakvog ultra retarda sto konstantno nesto ser...,
a i zbog ovakvih kao sto sam ja pa se primaju...

a sto se tice pracenja ko sta pise...
pa normalno je da ce da mi zapadne za oko tvoje konstantno prepucavanje sa ostalim clanovima. uvek, TI pa TI.
pun mi te vise...

sto mi neko drugi nije zapao za oko???
[ _djevojka_ @ 11.05.2007. 14:10 ] @
Citat:
Deda_Mraz: Jel ti imaš neki poremećaj pa pišeš pola engleski pola srpski?

Ako ti treba prevod, sto ne kazes? :)

Citat:
rmilosh: koji si ti retard jbt!!!

Pretrgao si se i sa komplimentima i sa koriscenjem uzvicnika.

Citat:
i eto zasto teme ponekad idu u off...a i zbog ovakvih kao sto sam ja pa se primaju...

Pa zasto sebi dozvoljavas da se nerviras? To uopste nije zdravo. Doduse, sad si se izderao i ispraznio, mozda ti je lakse.

@vaske71,
Hajde procitaj pravilnik jos jedanput, pa ces dobiti odgovore na pitanja.

[ rmilosh @ 11.05.2007. 14:18 ] @
ne, ne nerviram se. samo mi je zao takvih ljudi kao sto si ti, kao i tema na kojima raste pregled zbog kojekakvih svadja i rasprava bezrazlozno izazvanih, al sta da se radi.

necemo vise u off, zamolio bih moderatora da se tema precisti od ove rasprave pa da nastavimo dalje...

ne sumnjam da ce _djevojka_ odgovoriti "u svom stilu" i na ovo, ali ja ovde prekidam raspravu.

a, sto se tice teme, "sta zene uopste zele"...
moje misljenje, po dosadasnjem iskustvu, sigurnost u svakom pogledu
[ vaske71 @ 11.05.2007. 14:29 ] @
Citat:
_djevojka_:
@vaske71,
Hajde procitaj pravilnik jos jedanput, pa ces dobiti odgovore na pitanja.

_djevojka_ - zamolio bih te da me uputis gde sam pogresio u vezi sa temom ili uopste
nije mi jasno !!! Evo uputicu ti javno izvinjenje ako treba , samo ti odgovori na temu !!!

[Ovu poruku je menjao vaske71 dana 11.05.2007. u 16:56 GMT+1]
[ _djevojka_ @ 11.05.2007. 14:42 ] @
Citat:
rmilosh: ne, ne nerviram se.

Naravno da se ne nerviras. Samo koristis saroliku jezicku paletu da izrazis svoju smirenost:
Citat:
koji si ti retard jbt!!!

Citat:
sto konstantno nesto ser...

Citat:
pun mi te vise...

Citat:
samo mi je zao takvih ljudi kao sto si ti, kao i tema na kojima raste pregled zbog kojekakvih svadja i rasprava bezrazlozno izazvanih, al sta da se radi.

Pa ako su nekvalitetne teme, onda sta drugo ocekujes? Da je dozvoljeno kacenje tema o Tzetzki, garantujem da bi tema bila posjecenija od vecine na ES-u i na MZ-u. Koliko ljudi bi onda osjetilo tvoje sazaljenje?

Kao sto je objasnjeno u temi koja ti je obrisana, nisi uspio da razgranicis - postoji razlika od ucestvovanja u diskusiji/iznosenja misljenje/slaganja/da ili ne, i proste pljuce usmjerene ka drugim sagovornicima. Mozda previse licno shvatas sve ovo.

[ rmilosh @ 11.05.2007. 14:58 ] @
Citat:
rmilosh:
ne sumnjam da ce _djevojka_ odgovoriti "u svom stilu" i na ovo.

pa da...
[ Deda_Mraz @ 11.05.2007. 16:39 ] @
@rmilosh pusti djevojčicu, vidiš da se potresa jer ovo nije tema za nju...socijalni i društveni život je ubi
[ cicika @ 11.05.2007. 17:14 ] @
O Bože...

Replika na potezanje pravilnika:

Ovaj, sestro, tutanj u neku stranku, pa na poslaničku stoličicu pa poteži po poslovniku kol'ko 'oćeš. Tema jeste osetljive prirode, ali dok ti nisi došla izgleda da je sve bilo u redu, sem par šovinističkih komentara, ali Bože moj, ovo je još uvek svet muškaraca (što uopšte nije tako loše).

Replika ne temu:

Citat:
onda žele ono što ne postoji, a to je savršen muškarac

A nije, Marko, nije :)
Pogrešno ste postavili temu i samo možete da dobijete pogrešne odgovore. Prvo pitanje je koje žene? Svaka generalizacija vodi u grešku. Juče mi je drugarica preko jabbera rekla da su "sve žene kučke a svi muškarci pederi" (pri čemu je mislila na 'peder' kao karakterna osobina a ne kao seksualno opredeljenje), na šta sam joj ja odgovorila sa "odbijam!". I Marko je to lepo formulisao - neke žene žele karijeru, neke da se bogato udaju, neke da rode gomilu dece, neke hoće od svega pomalo. Morate shvatiti da je svaki čovek jedinka za sebe, nema generalizacija. Što pre to ukačite biće vam bolje i nećete više predstavljati žene kao nužno zlo a moram priznati da se kroz neke od ovih odgovora mogao nazreti takav stav.

Neko je rekao - žene žele sigurnost. Ovo je recimo apsolutno tačna opaska, čak i u slučajevima kada je žena emotivno jaka, samostalna, finansijski nezavisna, sposobna da plati ili uradi sve kućne popravke čak i tada joj treba podrška muškarca koja generalno rezultuje osećajem sigurnosti. Kada pogledamo u prirodnu suštinu veze izmedju dve jedinke suprotnog pola, vidimo da je priroda to tako namestila.

Drugo pitanje, kako je Marko rekao, jeste 'od koga'? Od svakog od vas pojedinačno neke žene neće hteti ništa, neke će se zaljubiti i hteti sve, neke će hteti da vas izmuzu za pare ako ih imate, neke će naći neku treću koriste, neke će samo hteti seks... i sve tako. Zar vi od svih žena želite sve isto? Sigurno da ne, i sigurno i da vaše želje zavise od vaše ličnosti i osobe koja je pred vama.

Prema tome - suzite oblast na kojoj postavljate pitanje pa možete dobiti i odgovore.

[ VladaSu @ 13.05.2007. 14:44 ] @
Ne znaju ni one same sta hoce!
Par mojih drugarica je napravilo spisak sta treba muskarac da poseduje...
Ima oko 110 stavki od kojih je oko 80 obavezno.
Svi moji drugovi i ja zajedno ispunjavamo oko 20 uslova.
Treba otvoriti temu "Kakva devojka treba da bude".
[ IdeaR @ 13.05.2007. 18:40 ] @
Iz Sam Fryman - A Mens Liberation Guide to Women:

The list grows daily, but we can safely assume in alphabetical order it includes –
• academic prowess
• outstanding beauty
• glittering career
• celebrity and fame
• talented and gorgeous children
• wardrobes full of fashion clothes
• physical fitness and self-defence skills to “kick male butt” with
• a bevy of Sex in the City style girlfriends
• all available health services including breast enhancement and plastic surgery
• extravagant holidays abroad
• a beautiful home
• financial and psychological independence from men
• a glorious love or sequence of exciting marriages or love affairs
• wild nights out on the town with guilt free drinking, flirting and maybe drugs
• riches and all the status and accessories that can bring
• a never ending adventure of romance
• wild passionate and fulfilling sex with one or several well trained men or women
• at minimum several dozen pairs of fashion shoes
• in a surprising number of cases even spiritual fulfilment
• and in the absence of that unlikely occurrence, she will settle for just eternal youth

So then let’s put the next question. What does our hypothetical modern average woman want in a man?
Very simple – obviously, someone who can provide all those things for her, or be as perfect as possible an accessory to a life that includes all those things. Which in theory makes the ideal man for this hypothetical modern woman a rich and handsome plastic surgeon who lives in Hollywood and turns a blind eye to her many affairs.
[ Pretender™ @ 14.05.2007. 11:37 ] @
Moje pitanje je - zašto se uopšte zamlaćivati ovim?
[ _djevojka_ @ 14.05.2007. 12:35 ] @
Citat:
Prema tome - suzite oblast na kojoj postavljate pitanje pa možete dobiti i odgovore.

Ne vrijedi. Jedna osoba je postavila pitanje, i nije sigurna sta trazi i od koga. Do tada svi mozemo pisati slobodne sastave. :)

edit: flame

[Ovu poruku je menjao pajaja dana 14.05.2007. u 14:55 GMT+1]
[ Shadowed @ 14.05.2007. 12:46 ] @
Citat:
cicika: Morate shvatiti da je svaki čovek jedinka za sebe, nema generalizacija.

Eh, kad bi svi to ukapirali, broj postova u jedinici vremena na es-u bi se prepolovio. :)
[ rmilosh @ 14.05.2007. 13:33 ] @
Citat:
_djevojka_:
Ne vrijedi. Jedna osoba je postavila pitanje, i nije sigurna sta trazi i od koga. Do tada svi mozemo pisati slobodne sastave. :)

mislim da je tema na mestu ali nema ko da ucestvuje u njoj, ode u off.
a i kako da ne ode...

slazem se sa @cicika
Citat:
cicika:
Svaka generalizacija vodi u grešku.

ali, jos uvek se drzim svog odgovora: "sigurnost"

P.S. ne racunam klinkice. one su posebna prica... :)))
[ pajaja @ 14.05.2007. 14:40 ] @
_djevojka_ ako nemas da kazes nesto pametno na temu - cuti. I prestani da flejmujes na svakoj temi na kojoj se pojavis.
[ Marko Jovanovic BG @ 14.05.2007. 16:59 ] @
"_djevojka_" Ucestvuje on u ovoj temi na najbolji moguci nacin - brisanjem tvojih poruka :) .

"cicika" Generalno se slazem sa tvojim stavom, neki ljudi jednostavno nikada nece nauciti da se cak i u rudniku uglja ponekada nadje neki dijamant .
[ musicmaster @ 18.05.2007. 01:38 ] @
Vrlo prosto.

Shto se tiche "opshtenja", one tu hotje isto shto i mi. Mi mnogo vishe i cheshtje mislimo na to, ali da.
ISTO TO RADE I ONE.

Zene hotje dominaciju u svakom pogledu....
Jer im je dosta tlachenja i tjushkanja ispred sudopere.

Ceo svet je namenjen njima, i tek tje da bude shto se i moze primetiti po svemu shto nas okruzuje.

Zene ili devojke, trebate drugarski nervirati. I nikada im ne dati nishta do kraja, nego to neshto uvek izmaknite u zadnjem trenutku, ne bi li ih naterali da ishchekuju to shto vi, tj. mi imamo, a njih interesuje ili im treba.

Zashto tako?
E, bash zato!

Inache mi smo svi isti, zar ne? ... kako reche Jack Nicholson u jednom filmu, na koji nachin tako dobro kao pisac opisuje zene ....

Kaze:
"Mislim na mushkarca...., a onda samo oduzmem razum i urachunljivost."

I u pravu je.....

[ zorg @ 18.05.2007. 17:02 ] @
Pa sami smo krivi - ako od Zene trazimo samo da:
Citat:
1. dodje gola...
2.donese pivo!

i to nas zadovoljava, onda ce Ona, uzevsi je kao takvu, u nama traziti sve ono sto, kao takvoj, ne postoji u njenom karakteru:
Citat:
...
- prijatelj
- psiholog
- ljubavnik
- ucitelj
- odgojitelj
- kuhar
- zidar
- vodoinstalater
- mehanicar
- stilist
- seksolog
- ginekolog
- citac misli (i zelja)
- psihijatar
- terapeut
- drzak
- organiziran
- dobar otac
- cist
- simpatican
- atleticar
- drazestan
- pozoran
- kavalir
- inteligentan
- pun fantazije
- kreativan
- sladak
- mocan
- pun razumijevanja
- tolerantan
- oprezan
- ambiciozan
- sposoban
- hrabar
- odlucan
- pouzdan
- popustljiv
- pun komplimenata
- kupovati s njom
- ne praviti probleme
- jako bogat
- ne tezak
- ne gledati druge zene
...

Suprotnosti se privlace i upotpunjavaju.
[off]
Inace, kako vecina majki vaspita svoje kcerke na temu ljubavi i srece u braku:
"Cjero, lakse ce' se ti meni zaljubis u bogatog, nego sto ce onaj kog volis da se obogati!"[/off]
Sta zene uopste zele, pa to ni one ne znaju. Mozda uvek nesto drugo.
To je lepo prof. Jovo Tosevski objasnio, nesto vezano za dejstvo hormona kod svakog mesecnog ciklusa, koji delimicno menjaju licnost zene, tako da ni zena ne moze sama sebe shvatiti... Aj' sad, da ne nerviram mnogo nezniji pol.

South Park:
"Ne veruj bicu koje nekoliko dana krvari, a ne umre" :O
[ musicmaster @ 19.05.2007. 14:15 ] @
@Zorg

Nije south park, nego Lane Gutovitj!
[ MatoriX @ 21.05.2007. 22:27 ] @
Ako umeš ženi da pružiš samo 3 stvari, bićeš prinuđen da više njih odbiješ nego da prihvatiš.

Te 3 stvari su:

1.Zabava
2.Sigurnost
3.Romantika
[ sezam @ 23.05.2007. 20:57 ] @
Hoce da se oseca posebnom pored tebe. Nisam ja izmislio, rekla mi jedna devojka.

Edit: "Ne volim te zbog onog sto si ti, vec zbog onog sto sam ja kad sam s tobom."
[ ultraKeen @ 25.05.2007. 05:09 ] @
zene zele isto sto i mi, samo bi da se to ne vidi :)

one su ustvari u vrlo nezgodnoj situaciji: treba sakriti svoju zelju a istovremeno napraviti situaciju da pobude zelju kod muskarca ... kad' kazu da vole da su lepe zbog sebe samih, lazu naravno, to je samo zbog muskih, da ne kazem bas konkretno zbog cega ;)

kod muskaraca je savim obrnuta situacija: oni otvoreno kazu sta bi, cak se i hvalisu time, dakle po prirodi stvari mnogo su iskreniji i JEDNOSTAVNIJI ... zene su komplikovane do zla boga :(
[ Black_eyed @ 25.05.2007. 06:45 ] @
Slikovito objasnjenje...

[ profilic @ 25.05.2007. 20:59 ] @
Elem... Ne znam sta sam brljao po netu kad sam nabasao na jednu pricu gde se izmedju ostalog trazi odgovor na pitanje sta zene zele. Tu je navedeno da zene zele da budu gospodari svoje volje...

Probaj da nadjes to na netu pa procitaj, zanimljiva je pricica.

A sta ja mislim o tome... Paaaaa bolje je da ne mislim nista:).
[ ajdeBre @ 25.05.2007. 22:05 ] @
[ LezLizacica @ 29.05.2007. 00:16 ] @
Posto je Srbija zenomrzacko drustvo zene ne mogu da dodju do reci od svojih oceva,brace,muzeva i ljubavnika. Zato dozvolite zenama da dodju do reci. Strpljivo ih i pazljivo saslusajte i povremeno ih upitajte:"Draga,kako izgleda tvoj zivot? Kakvi te problemi muce? Da li ja mogu i kako da ti pomognem?" Ta pitanja mozete postaviti i Vasim majkama,sestrama i suprugama,a ne samo ljubavnicama.

Posto u Srbiji svaka druga zena pije anti depresive savetujem Vam da saznate nesto vise o depresiji i da obavezno procitate knjigu "Prozac nacija". Ta knjiga je idealan poklon za sve zene i ako nju izaberete ne mozete nikako pogresiti.
[ cicika @ 29.05.2007. 01:49 ] @
Citat:
...savetujem Vam da...

A je l' te neko pitao za savet?
[ markom @ 29.05.2007. 02:07 ] @
Pa pitali su sta zene vole, dakle neko je pitao za savet... valjda? :-)
[ vaske71 @ 29.05.2007. 02:10 ] @
Citat:
LezLizacica: Posto je Srbija zenomrzacko drustvo

A odakle vam to da je Srbija zenomrzacko drustvo ???
[ Buum @ 29.05.2007. 04:54 ] @
žene žele čvrst (oslonac, naravno)
[ fanfon @ 29.05.2007. 09:06 ] @
Citat:
LezLizacica: Posto je Srbija zenomrzacko drustvo zene ne mogu da dodju do reci od svojih oceva,brace,muzeva i ljubavnika.

Ne bih mogao reci da je Srbija bas zenomrzacko drustvo, ali imao sam prilike da mnogo puta vidim da se prema zenama muskarci katastrofalno ponasaju. Npr. poznato je da u Srbiji ima veci procenat zena nego muskaraca(52-48% ili sl.). Ja znam dosta parova gde muz naredjuje zeni za koga da glasa na izborima, takodje sam se naslusao prica gde je muzevima sasvim normalna stvar da tuku zene. Imao sam prilike da dosta puta, kad odem u goste, cujem kako domacin kaze zeni nesto tipa:"Cuti, niko te nista nije pitao. Sta ti znas!?", a sve zbog toga sto je zena izrazila svoje misljenje povodom nekog razgovora. A ono za depresive je potpuno tacno. Pa medju prvima smo u evropi koji ih piju. Prosle godine je prodato preko 5 miliona kutija bensedina. Ja ih ne pijem, iskreno, ne znam nijednu musku osobu koja ih pije, a mogao bih odmah da se setim bar 5 zenskih osoba za koje znam da ih koriste. Ima tu necega...
[ Marko Jovanovic BG @ 29.05.2007. 15:13 ] @
Citat:

Gore pomenuta osoba koristi isti logon. na Sezamu kao i "cuveni" clan "pandora58" .

Ukoliko imas potrebe da se predstvaljas kao razlicite osobe, to je tvoj problem ali bez deljenja saveta opste prirode iz zenskog ugla, s'obzirom da zensko nisi (valjda).

pozdrav.
[ vindic8or @ 29.05.2007. 15:24 ] @
Jovanovicu nisi nam nista novo otkrio, svi koji smo na forumu duze od 10 dana znamo da spazimo pandoru posle prve reci u postu :)

@fanfon

care procitaj pre nego sto postujes, smatras da srbija nije zenomrzacko drustvo i onda navodis primere kako se zene tretiraju kao pikavci na trotoaru. jbt :)
[ vaske71 @ 29.05.2007. 15:28 ] @
Hmmm da , ali se ne bih bas slozio sa cinjenicom da je Srbija zenomrzacko drustvo , nadam se da cemo priblizavanjem Evropi postati svesnije drustvo i da ce
odumreti poslednji dinarosaurusi ( tako bar ja volim da zovem te komandante nad zenama ) jer ih je sve rede susresti . Tako da ce njeno velicanstvo - zena -
biti apsolutno ravnopravne u drustvu jer se od njih moze puno nauciti . Pre svega ih treba postovati jer su upravo one nosioci stvaranja a sa njima ce se najverovatnije sve i zavrsiti .
Temu na forumu sam postavio upravo iz razloga da i zene mogu da se ukljuce i blagosiljaju nas njihovim savetima a na sveobuhvatno svrsishodnu korist , koji nam samo mogu koristiti - jer nevolja kod muskaraca je ta da obicno sve znaju iako neznaju i da su optereceni nebitnim pitanjima . Normalno odgovori su bili vise smesni jer je ovo ipak MZ ali koliko bi odgovora i citanja bilo da sam temu postavio u forum nauke ???

Postujem svacije misljenje ! mozda sam i staromodan ali licno mi se ne uklapaju gay i lezbo osobe jer mislim da se priroda poigrala njima do te mere da imaju ljubav ali nemaju cin stvaranja tj produzetka vrste - ma koliko im namere bile dobre !!! Zbog cega cine to sto cine ostace misterija i nebih ulazio u to ali i nebih video nekog velikog pomaka na pitanje koje bi zblizilo muskarca i zenu a na pitanje - sta zene uopste zele !!!
[ _djevojka_ @ 29.05.2007. 15:50 ] @
Citat:
LezLizacica: ...Posto u Srbiji svaka druga zena pije anti depresive savetujem Vam da...Ta knjiga je idealan poklon za sve zene i ako nju izaberete ne mozete nikako pogresiti.

Svaki put kad naidje tema o zenama, naidje Hefestionstagod/Pandora i da isti ovakav komentar. Savjet zenama i prijedlog sta kupiti za osmi mart. Da li ste rodjaci?

Citat:
fanfon: Ja ih ne pijem, iskreno, ne znam nijednu musku osobu koja ih pije, a mogao bih odmah da se setim bar 5 zenskih osoba za koje znam da ih koriste. Ima tu necega...

Jeste. Ima tu necega = o tome se ne prica, pogotovo ne u muskim krugovima. Ne cujes u prici, ali vidis ih kad dodju i pokupe lijekove; ili cak, posalju nekog drugog da uzmu lijekove umjesto njih. Koga? Svoju zenu, sestru, majku - samo ne muskarca. Znaci, ti ih ne znas, jer ti ne kazu, ali samo zato sto ne kazu, ne znaci da si upoznat sa njihovom terapijom (ako postoji) ili ne. Neke stvari se ne govore ni najboljim prijateljima, pa ti bio siguran da ih znas jos iz pelena.
[ fanfon @ 29.05.2007. 16:48 ] @
Citat:
vindic8or
@fanfon

care procitaj pre nego sto postujes, smatras da srbija nije zenomrzacko drustvo i onda navodis primere kako se zene tretiraju kao pikavci na trotoaru. jbt :)

Procitao sam dobro pre nego sto sam napisao. Mrznja i nepostovanje su dva razlicita pojma. Ako to ne mozes da uvidis onda ne znam sta da ti kazem. Ako roditelj istuce dete iz nekog razloga(npr. izasao je sa drustvom iako je imao zabranu izlaska) to ne znaci da ga mrzi. Takodje, ako muz zenu tera da glasa za neku njegovu opciju to ne znaci da je mrzi. Ja mislim da je tu velika razlika...

Citat:
_djevojka_ Jeste. Ima tu necega = o tome se ne prica, pogotovo ne u muskim krugovima. Ne cujes u prici, ali vidis ih kad dodju i pokupe lijekove; ili cak, posalju nekog drugog da uzmu lijekove umjesto njih. Koga? Svoju zenu, sestru, majku - samo ne muskarca. Znaci, ti ih ne znas, jer ti ne kazu, ali samo zato sto ne kazu, ne znaci da si upoznat sa njihovom terapijom (ako postoji) ili ne. Neke stvari se ne govore ni najboljim prijateljima, pa ti bio siguran da ih znas jos iz pelena.

Pa ti si stvarno neverovatna! Celu moju poruku si izvrnula onako kako tebi odgovara da bi ispalo da si u pravu. Evo sad cu ti reci. Napisao sam da je tacno ono sto je prethodno navedeno za depresive, a mislio sam na to da se mnogo koriste u Srbiji i naveo zvanican podatak od strane odgovarajuceg drzavnog organa o broju prodatih kutija bensedina prosle godine. Ako sam napisao da znam 5 zenskih osoba koje ih koriste onda ih znam jer sam ih video kako ih piju ili su mi licno priznale, a ne zato sto sam cuo od nekog. Ako sam rekao da ne znam nijednu musku osobu koja ih pije to znaci da nisam video niti mi je iko priznao, a ne znaci da smatram da samo zene piju bensedine, vec da smatram da ih piju vise od muskaraca. Smatram da muskarci svoje probleme vise utapaju u alkoholu(za razliku od zena koje vise koriste antidepresive). I na kraju, napisao sam da tu ima necega, ali opet ponavljam, smatram da antidepresive vise koriste zene nego muskarci i na to sam mislio. Da li je sad mozda malo jasnije?
[ _djevojka_ @ 29.05.2007. 17:06 ] @
Citat:
fanfon: Pa ti si stvarno neverovatna! Celu moju poruku si izvrnula onako kako tebi odgovara da bi ispalo da si u pravu.

Svasta. Hajde mi objasni koja bi ovdje svrha bila da je neko u pravu ili u krivu. Nema izvrtanja, nego pisem o situaciji na terenu. Jednostavno, depresija (kao bolest) se tretira drugacije kod muskaraca. Jedno izgleda oku, drugacije je na papiru, a opet razlicito u praksi. U nekim normalnijim vremenima bio je nesto veci procenat zena na antidep., ali u posljednje vrijeme primjecuje se skok u primjeni antidep. kod muskaraca; tako da ono sto cujes iz svog okruzenja ne moze da ti da neku mjerodavnu sliku o stvarnoj situaciji.

Ne kontam zasto shvatas poruku kao napad na tebe licno, niti kao potrebu da se iz ko zna kojeg razloga opravdavas (i sebe i svoje misljenje).

Citat:
...naveo zvanican podatak od strane odgovarajuceg drzavnog organa o broju prodatih kutija bensedina prosle godine.

Pa...nisi naveo odakle si izvukao informaciju.
[ fanfon @ 29.05.2007. 17:23 ] @
Pa ni ja nista ne izvrcem vec ti pisem o onome sta licno imam prilike da vidim. Znam da to mozda nije slika prave situacije, ali ako drzavni organi navedu da je prodato 5 miliona kutija bensedina za godinu dana, ona moram to da pomislim s obzirom da ti isti sa sigurnoscu tvrde da se u Srbiji godisnje izvrsi 200 000 abortusa(u sta ne verujem sa sigurnoscu), da narkomana ima bar 10 puta vise nego sto je registrovano(verujem da je tacno jer ih znam mnogo koji nisu registrovani a koriste neki oblik droge)...Izvor nisam tacno imenovao jer ne znam da li je ministarstvo zdravlja ili neki njegov odsek posto su podatak svojevremeno objavili u svim dnevnim novinama i na 2.dnevniku RTS-a. Koliko ti je to dovoljno da poverujes-to ne znam...
[ _djevojka_ @ 29.05.2007. 18:11 ] @
Citat:
fanfon: ...ali ako drzavni organi navedu da je prodato 5 miliona kutija bensedina za godinu dana...

Jeste, ali ako kreces sa ciframa i sl., onda okacis izvor, ili napises u poruci koji drzavni organ, kada je navedeno itd. - u toj istoj poruKi.

Citat:
...da narkomana ima bar 10 puta vise nego sto je registrovano(verujem da je tacno jer ih znam mnogo koji nisu registrovani a koriste neki oblik droge)...

Zanimljivo. Alkohol je takodje droga, a opet ne vidis (ne ti licno, da ne skaces ponovo, nego UOPSTENO) registrovane alkoholicare, niti neku skalu - od blaze case uz veceru, do serijskog pijanice (za vikend), pa do tezih oblika. Cigarete (nikotinski fiks) takodje droga, a opet niko ne vrsi registraciju pusaca.
[ vindic8or @ 29.05.2007. 18:19 ] @
Citat:
fanfon:
Procitao sam dobro pre nego sto sam napisao. Mrznja i nepostovanje su dva razlicita pojma. Ako to ne mozes da uvidis onda ne znam sta da ti kazem. Ako roditelj istuce dete iz nekog razloga(npr. izasao je sa drustvom iako je imao zabranu izlaska) to ne znaci da ga mrzi. Takodje, ako muz zenu tera da glasa za neku njegovu opciju to ne znaci da je mrzi. Ja mislim da je tu velika razlika...

ni ja ne znam stvarno sta da mi kazes. ne smatrate vi da su zene nizi oblik postojanja od muskarca zato sto ih mrzite. tretirate ih kao g**** zbog nepostovanja. inace ih vi volite. nije da ih ne volite, tj mrzite. e srbijo shizofrenijo...
[ fanfon @ 29.05.2007. 19:09 ] @
@_djevojka_

Ja i mislim samo na one narkomane koje je drzava registrovala. Znam da alkoholicara i pusaca ima mnogo. Pusaca i ne moze bit 10 puta vise nego sto procenjuju jer je procena da bar 30% stanovnistva Srbije pusi

@vindic8or

Momak, ne znam koji je tvoj problem, ali prvo potrazi pomoc ocnog lekara. Gde si procitao da sam napisao ista protiv zena, tj. da sam izrazio neko svoje misljenje pa da komentarises kako ih mrzim ili nepostujem?

[Ovu poruku je menjao fanfon dana 29.05.2007. u 20:28 GMT+1]
[ vaske71 @ 29.05.2007. 20:20 ] @
Plasim se da se polako udaljavamo od teme
@ djevojka @
Mozes li nam dati neke savete u vezi teme , da mladi narastaji budu sto bolji u misteriji zvanoj Ljubav
dakle sta je to sto zene zele - od muskaraca - da bi im bilo sto bolje ???
a ne da samo sede po zagusljivim kaficima gde im se sluzi nesto bez veze , gde se ne mogu videti od duvanskog dima , i gde im usi i mozak eksplodiraju
od preglasne , nazovi ga muzike !!!
[ vindic8or @ 29.05.2007. 21:23 ] @
fanfon, nije problem u vidu vec u rezonovanju :) vidis ja nigde o tebi licno nisam pisao, ti si opravdavao divljacko ponasanje nekih tvojih poznanika prema zenama u svojim prethodnim porukama, ja sam ti samo ukazao da opravdavanje zlocina ne cini zlocin blazi zrtvi. kad kazem zlocin pri tom mislim na svako tretiranje zene kao drugorazrednog gradjana, ne mora da bude ilegalno, dovoljno je da degradira osobu na bilo koji nacin.

jel razumes sada? :-)
[ fanfon @ 29.05.2007. 22:07 ] @
Ne, opet si napisao nesto sto nije istina. Nigde nisam napisao da opravdavam "divljacko ponasanje nekih mojih poznanika prema zenama". Samo sam konstatovao da postoji. Ne mogu se ja mesati u tudje zivote i porodicne odnose. Citiraj mi gde sam to opravdao
[ vindic8or @ 29.05.2007. 22:42 ] @
nismo toliko puno pisali, ali evo da ti pomognem citatima kad vec trazis.

Citat:
fanfon: Mrznja i nepostovanje su dva razlicita pojma. Ako to ne mozes da uvidis onda ne znam sta da ti kazem. Ako roditelj istuce dete iz nekog razloga(npr. izasao je sa drustvom iako je imao zabranu izlaska) to ne znaci da ga mrzi. Takodje, ako muz zenu tera da glasa za neku njegovu opciju to ne znaci da je mrzi. Ja mislim da je tu velika razlika...

Citat:
Ne bih mogao reci da je Srbija bas zenomrzacko drustvo, ali imao sam prilike da mnogo puta vidim da se prema zenama muskarci katastrofalno ponasaju.

evo ovde si rekao da srbija nije zenomrzacko drustvo, mada se zene tretiraju kao smece, sto je jeli intelektualni paradoks :-) pa si onda mrznju opravdavao tako sto si je nazvao drugim imenom - nepostovanjem. a tu je i zabrinjavajuci detalj gde uporedjujes odnos supruznika odnosom roditelja i deteta.

nadam se da je sada sve jasno ;)
[ fanfon @ 29.05.2007. 23:28 ] @
Imas mnogo problema u dedukciji. Npr. ja ne zelim da ustupim mesto staroj osobi u autobus u. Zasto? Zato sto mozda ne postujem godine. Cinjenica da je neko duplo stariji od mene me mozda uopste ne dotice. A da li tu osobu mrzim? Ne, verovatno je uopste i ne poznajem. Nemam razloga da je mrzim, ali cinjenica da ne zelim da joj ustupim mesto znaci da verovatno ne postujem neka siroko prihvacena drustvena pravila.. Ja razlikujem pojam mrznje i pojam nepostovanja. Prvo smatram krsenjem opsteprihvacenog obrasca ponasanja(odredjenih moralnih vrednosti) u odredjenom drustvu-nepostovanje odredjenih pravila. A mrznja je specificno osecanje. Kad prema necemu osecam mrznju osecam bes, adrenalin mi skace, dok pri nepostovanju to ne osecam. Ako to ne mozes da razlikujes onda izvodis pogresne zakljucke ili imas problema sa razlikovanjem emocija a izgleda da ne mozes jer sam tvrdis da ti je nepostvanje=mrznja.

Citat:
vindic8or:pa si onda mrznju opravdavao tako sto si je nazvao drugim imenom - nepostovanjem.
Ovde si to potvrdio.

Citat:
a tu je i zabrinjavajuci detalj gde uporedjujes odnos supruznika odnosom roditelja i deteta.

Ljubav prema supruzniku, ljubav prema detetu, ljubav prema prijatelju...Razliciti nacini sta osecas prema nekome ali osecas neku bliskost. Ako povredis bilo koga fizicki, u afektu, ne mora da znaci da ga mrzis. Ako ga povredjujes stalno, onda imas psihickih problema i moguce da mrzis. Ne razumem sta si hteo reci kad si pomenuo "zabrinjavajuci detalj?

P.S.Nikad u zivotu nisam udario zenu, stalno sam okruzen njima. Da imam lose misljenje o njima ne verujem da bi bilo tako. Ako te neko moze procitati posle nekog vremena koje provedes s njim u drustvu, onda sam siguran da je to pre zena nego muskarac...
[ pajaja @ 29.05.2007. 23:36 ] @
Tema je od pocetka bila u suprotnosti sa pravilnikom MZ foruma, a sad je skroz otisla u offtopic.