[ vaske71 @ 07.05.2007. 00:40 ] @
Evo sada sam tek procitao temu Misljenja kako promeniti zivot http://www.elitesecurity.org/p1567085
i veoma mi je zasmetao nacin na koji odgovarate narocito clanovima koji dolaze
Necu da pokazujem prstom ni na jednog korisnika ( svi znate ko je ucestvovao )
Hvatate se za slamku , za nacin pisanja te dal je korisnik Delija_Zvezdas musko ili zensko
te nezna pisati pravilno -A sta ako korisnik nije odavde nego iz neke druge zemlje a poreklom sa ovih prostora ??? -
Video dobar pametan sajt pa hajde da se i on uclani postavi neko pitanje - a vi svi u glas EEEEEEEEEEEEEE !!! i oterate ga !!!
Zar ste vi ovde zbog nacionalnosti - politike ???
Ne mogu da verujem da neko jos uvek posle svih sr*nja sa ovih balkanskih prostora moze da se bavi politickim prepucavanjima a da je na ES-u - gde smo valjda svi skloni zdravom razumu i bar truncicu inteligentniji od je**nih politicara koje gledamo na TV , i primorani smo da ih slusamo na radju !!!
I sta sad - ajde da svim mladim korisnicima govorimo kako se pise i teramo ih jednog po jednog sa sajta nagovestavajuci da su nepismeni
i ostacemo neka sacica koji ce biti veliki naucnici i razumeti se samo u nasem krugu !!!
I sta sad osoba nebitno kog pola postavila pitanje a vi mu lepo odgovorili !!! Bravo dal ste sad ponosni !!!

Usput znam da je ovo za drugi forum al nek mi Tonac oprosti morao sam je postaviti ovde da bi je videli !!!

Delija _Zvezdas - ako hoces otvori drugu temu rado cu ti pokusati pomoci !!!
Dosao si na pravi sajt ovo je ES i ovde ima ljudi dobre volje koji ce ti u svakom slucaju pokusati pomoci !!!
Pozdrav

[Ovu poruku je menjao vaske71 dana 07.05.2007. u 02:19 GMT+1]
[ dr.NPN @ 07.05.2007. 00:43 ] @
Svaka ti ka Njegoseva!

Ali nije to samo na ovom forumu, dosta je to cesta situacija, novi clanovi se ne opustaju lako... Bas zbog ovoga.
[ spartak @ 07.05.2007. 08:19 ] @
Ima tu i druga strana medalje, a i jedna njegoseva: "Manji potok u veci uvire, pri uviru svoje ime gubi".

Nece gushterima dlaka sa glave da fali ako ih neko malo chachne kad se prvi put pojave. Nije da podrzavam, ali sta je tu je :-)
[ Shadowed @ 07.05.2007. 09:11 ] @
Citat:
vaske71: Dosao si na pravi sajt ovo je ES i ovde ima ljudi dobre volje koji ce ti u svakom slucaju pokusati pomoci !!!

Na stranu da li je dosao na pravi sajt ili ne, ovo je EM a ne ES.
[ Miroslav Jeftić @ 07.05.2007. 09:25 ] @
Doktor Džekil i Mister Hajd?
[ Deda_Mraz @ 07.05.2007. 10:59 ] @
Citat:
Shadowed: Na stranu da li je dosao na pravi sajt ili ne, ovo je EM a ne ES.

Šta si ovim hteo da kažeš? Ako ste svi toliko koliko pišete i može se zaključiti iz vaši poruka protiv MZ (a niste i sami znate nego eto nekako je Cool biti u ES-timu i mrzeti MZ to vam dodje kao neki fetiš šta ja znam...) zašto ga lepo na jedan par klikova ne izbrišete sa Elitesecurity-a!?

Ovo je i dalje deo elitesecurity foruma šta god vi pričali, jedno ćete ga odvojiti totalno i da ljudi više ne vide razliku...time što ćete ga ukinuti i izbrisati, a postove onih koji su pisali u celom Madzonu poništiti, tek će tada šira javnost videti koliko je ko pisao po MZ-u.

Poz
[ vaske71 @ 07.05.2007. 22:01 ] @
Nema vise potrebe da tema stoji narocito u MZ
Meni je bitno da su temu videli oni koji su trebali da to vide !!! - te da su neku pouku izvukli iz iste
Po meni tema moze pod bravu
Usput @ Shadowed @ od 10 novih korisnika - sigurno 8 njih postavi prvo svoje pitanje ovde na MZ
a MZ dode ES-u kao blago jer se korisnici na ES kroz MZ opustaju a po meni bolje da se opustaju na MZ nego da idu na drugi forum da
bi se opustili - jer kad odu na drugi forum vecina tamo i ostanu a na ES svracaju samo kad im je potrebno - na jedan od ovih nacina gubimo korisnike - tj imamo ih u manjem broju !!! I @ Shadowed @ nemoj ovim da zaradim licnu od tebe
Pozdrav
Hvala !!! - narocito moderatoru MZ sto je dozvolio da tema stoji ovde iako nije za MZ

[Ovu poruku je menjao vaske71 dana 07.05.2007. u 23:34 GMT+1]
[ pctel @ 07.05.2007. 22:16 ] @
Citat:
vaske71: Dosao si na pravi sajt ovo je ES i ovde ima ljudi dobre volje koji ce ti u svakom slucaju pokusati pomoci !!!

Da... ali nazalost ima i ljudi lose volje koji ce dati sve od sebe da ometaju ljude dobre volje...
I, sve to ne bi bio neki problem da ovih drugih nema mnogo vise. Mislim da je tema na mestu, ali takva tematika privlaci raznorazni olos koji nema sta pametno da kaze na neku pametnu temu, pa koristi takvu priliku da druge ponizi kako bi uzvisio sebe. I onda tema mora da ode kao kolateralna steta pri suzbijanju gamadi.
[ Shadowed @ 08.05.2007. 00:04 ] @
Citat:
vaske71: Usput @ Shadowed @ od 10 novih korisnika - sigurno 8 njih postavi prvo svoje pitanje ovde na MZ a MZ dode ES-u kao blago jer se korisnici na ES kroz MZ opustaju a po meni bolje da se opustaju na MZ nego da idu na drugi forum da bi se opustili - jer kad odu na drugi forum vecina tamo i ostanu a na ES svracaju samo kad im je potrebno - na jedan od ovih nacina gubimo korisnike - tj imamo ih u manjem broju !!! I @ Shadowed @ nemoj ovim da zaradim licnu od tebe :-)

Sasvim se ja slazem sa ovim recenim. Nisam ni rekao da je MZ (EM) los, da ga treba ukinuti ili bilo sta slicno. Samo da je ovo EM a ne ES. To su dva sajta sa zajednickom bazom korisnika i medjusobno linkovana.

Citat:
Deda_Mraz: Šta si ovim hteo da kažeš? Ako ste svi toliko koliko pišete i može se zaključiti iz vaši poruka protiv MZ (a niste i sami znate nego eto nekako je Cool biti u ES-timu i mrzeti MZ to vam dodje kao neki fetiš šta ja znam...) zašto ga lepo na jedan par klikova ne izbrišete sa Elitesecurity-a!?

Deda_Mraze, po obicaju, donosis zakljucke na osnovu stvari koje si izmislio (ili mozda tacnije umislio) ili o kojima nemas pojma.
Pogledaj samo svoju poruku. Prvo pitas sta sam hteo da kazem (znaci ne znas sta sam hteo) a onda pricas o onome sto sam navodno hteo reci.
Gde sam ja to rekao da mrzim MZ? Nisam, niti mrzim. MZ je jednostavno po tematici, nacinu diskusije i moderacije drugaciji od ES-a i zato treba da bude odvojen, sto je delimicno i uradjeno (citaj zapoceto je).
Zasto ga na par klikova ne izbrisemo sa ES-a? Ako pod brisanjem sa es-a podrazumevas odvajanje, hajde ti to objasni koji je to par klikova. Nemas pojma koliko me zanima kako se to u par klikova radi. Ako si podrzaumevao kompletno brisanje poruka, pogledaj gornji pasus - nemam ja nista protiv postojanja MZ-a.

Hajd' jos jednom ukratko, ako ti je tesko da slozis u glavi sve iznad receno - jesam za razdvajanje EM-a i ES-a a nisam protiv postojanja bilo kojeg od ta dva (naprotiv, ucestvujem u oba).

Eh da, da ti odgovorim sta sam hteo gore reci. Hteo sam samo da ispravim gresku koja je svakako postojeca - ovo zaista jeste EM, a kako EM nije isto sto i ES, onda ovo nije ES. Samo to, nista manje i nista vise i zato nemoj da izmisljas zavere gde ih nema. Pa ti si jos malo pa vise paranoican od mene.
[ pctel @ 08.05.2007. 22:49 ] @
Citat:
Shadowed: Samo da je ovo EM a ne ES. To su dva sajta sa zajednickom bazom korisnika i medjusobno linkovana.

Ja kad ukucam www.elitesecurity.org sve sto vidim na spisku tema smatram ES-om, jos znam i sta je baza i sta je linkovanje, a sta onda da kazem za one koji ne znaju... Madzone na ES-u ima status veci od autonomije a manji od nezavisnosti
[ Shadowed @ 08.05.2007. 23:03 ] @
E bas to :)
Sta cu, nisam ja kriv sto se stalo na pola posla...