[ vaske71 @ 07.05.2007. 00:40 ] @
Evo sada sam tek procitao temu Misljenja kako promeniti zivot http://www.elitesecurity.org/p1567085 i veoma mi je zasmetao nacin na koji odgovarate narocito clanovima koji dolaze Necu da pokazujem prstom ni na jednog korisnika ( svi znate ko je ucestvovao ) Hvatate se za slamku , za nacin pisanja te dal je korisnik Delija_Zvezdas musko ili zensko te nezna pisati pravilno -A sta ako korisnik nije odavde nego iz neke druge zemlje a poreklom sa ovih prostora ??? - Video dobar pametan sajt pa hajde da se i on uclani postavi neko pitanje - a vi svi u glas EEEEEEEEEEEEEE !!! i oterate ga !!! Zar ste vi ovde zbog nacionalnosti - politike ??? Ne mogu da verujem da neko jos uvek posle svih sr*nja sa ovih balkanskih prostora moze da se bavi politickim prepucavanjima a da je na ES-u - gde smo valjda svi skloni zdravom razumu i bar truncicu inteligentniji od je**nih politicara koje gledamo na TV , i primorani smo da ih slusamo na radju !!! I sta sad - ajde da svim mladim korisnicima govorimo kako se pise i teramo ih jednog po jednog sa sajta nagovestavajuci da su nepismeni i ostacemo neka sacica koji ce biti veliki naucnici i razumeti se samo u nasem krugu !!! I sta sad osoba nebitno kog pola postavila pitanje a vi mu lepo odgovorili !!! Bravo dal ste sad ponosni !!! Usput znam da je ovo za drugi forum al nek mi Tonac oprosti morao sam je postaviti ovde da bi je videli !!! Delija _Zvezdas - ako hoces otvori drugu temu rado cu ti pokusati pomoci !!! Dosao si na pravi sajt ovo je ES i ovde ima ljudi dobre volje koji ce ti u svakom slucaju pokusati pomoci !!! Pozdrav [Ovu poruku je menjao vaske71 dana 07.05.2007. u 02:19 GMT+1] |