|
[ vtomic85 @ 08.05.2007. 18:21 ] @
| Dakle, igrao sam ovo pre nekih 7 - 8 godina, ako se dobro sećam... sigurno je bilo pre '99. Nešto na foru countera... Igra je rađena prvenstveno za multiplayer, ali ima i za single player jednu mapu. Krećem sa kopna, sa još x mojih saboraca (neka antiteroristička jedinica, recimo). Na raspolaganju su nam amphibious transport, veliki helikopter u koji staje 6 - 7 ljudi, mali helikopter u koji staju 2 čoveka (i koji ima ugrađen cannon), motorni čamci... a može i da se pliva :-). Cilj nam je ostrvo na kome su neki teroristi/pobunjenici/šta već i treba da ih istrebimo. Oni imaju jedan helikopter, neke džipove... Treba da zauzmemo 3 - 4 zgrade, i konačno njihov štab... čini mi se da je trebalo da dođem do jedne određene tačke, do neke zastave, ili tako nešto, ne sećam se... Ako me ubiju, ponovo krećem sa kopna. Mislim da na ostrvu postoji i neki ratni brod, koji patrolira...
E, sad, pitanja:
- da li je neko igrao ovu igru?
- kako se ona zove?
- gde da je nađem (možda je abandonware?)?
Tnx
Edit: kad već rekoh "pobunjenici"... mislim da se u imenu igre pominje "rebel", "rebellion", "rebels"... tako nešto... |
[ bkaradzic @ 09.05.2007. 06:13 ] @
Da li se sećaš izdavača ili proizvođača igre? Da li je za PC ili konzole?
Potraži na http://www.mobygames.com.
[ vtomic85 @ 09.05.2007. 09:56 ] @
Za PC (bar sam je ja igrao na PC-u, mozda ima i za konzole)... ne secam se proizvodjaca...
[ camp @ 11.05.2007. 17:43 ] @
battlefield je slicna tome...
[ Deda_Mraz @ 11.05.2007. 17:54 ] @
Kako može Battlefield kada je čovek rekao da ju je igrao pre '99
[ bakara @ 12.05.2007. 23:48 ] @
Citat: Deda_Mraz: Kako može Battlefield kada je čovek rekao da ju je igrao pre '99
Ma nema on pojma to je BF, pre 99 nije postojala slicna igra, a onda se pojavio HL i tek posle njega je sve krenulo punom parom...
Tih godina su tek pocele da izlaze igre sa 3d grafikom...a to sto je on opisao mi bas i ne lici na 2d
[ Backy @ 13.05.2007. 10:22 ] @
a quake1? on je iz '96, a ima 3d grafiku...
[ fade @ 13.05.2007. 10:28 ] @
Ne mogu verujem da su svi zaboravili Duke Nukem 3D, jedna od prvih,ako ne i prva igrica sa 3d grafikom.
[ Slobodan Trebovac @ 13.05.2007. 10:32 ] @
I 'Shake it, Baby' ;)
[ Backy @ 13.05.2007. 10:43 ] @
@0tr0w
brate ako ćemo tako, onda prolazi i wolfenstain 3d iz '89... ali to je samo nekoliko 2d sprajtova koji se okreću za tobom, razbacanih u prostoru... duke nukem 3d, doom 1 i 2, heretic i delimično outlaw takodje spadaju u tu kategoriju
[ bakara @ 13.05.2007. 11:21 ] @
Al ste nabrojali tu praistoriju :D
To nisu prave 3d igre, vec 2d, prave 3d igre bi trebale imati 3d akceleraciju, a to je pocelo tek s` kraja `98 god. ako se dobro secam..i to je tada papreno kostalo.
[ Deda_Mraz @ 13.05.2007. 12:03 ] @
Neku su se kunuli i da je Sims 1 3D
[ fade @ 13.05.2007. 12:38 ] @
Ma i ja se sve vishe vracam na te stare naslove,jer je igrivost mnogo bolja,ove fancy previse realne igrice su jednostavno to,previse realne,nemas utisak da se igras...
[ vtomic85 @ 15.05.2007. 17:28 ] @
Ok, zaključili smo nekoliko stvari u vezi sa 3D grafikom... Ali na moje pitanje i dalje niko nije dao odgovor... Ne mogu da verujem da sam samo ja igrao to :-)...
@camp: Battlefield? Nisam siguran... Ali aj ako imaš daj neki link da skinem neku stariju verziju... Google kaže da ima Battlefield 2, ne bih rekao da je to to...
[ Deda_Mraz @ 15.05.2007. 23:34 ] @
Ma nije bre čoveče battlefield on je izašao pre 3-4 godine.
Možda je Civilisation?
[ bakara @ 15.05.2007. 23:54 ] @
@Deda_Mraz
Da, bas lici...
Citat: Krećem sa kopna, sa još x mojih saboraca (neka antiteroristička jedinica, recimo). Na raspolaganju su nam amphibious transport, veliki helikopter u koji staje 6 - 7 ljudi, mali helikopter u koji staju 2 čoveka (i koji ima ugrađen cannon), motorni čamci... a može i da se pliva . Cilj nam je ostrvo na kome su neki teroristi/pobunjenici/šta već i treba da ih istrebimo. Oni imaju jedan helikopter, neke džipove... Treba da zauzmemo 3 - 4 zgrade, i konačno njihov štab... čini mi se da je trebalo da dođem do jedne određene tačke, do neke zastave, ili tako nešto, ne sećam se... Ako me ubiju, ponovo krećem sa kopna. Mislim da na ostrvu postoji i neki ratni brod, koji patrolira...
E, sad, pitanja:
[ Deda_Mraz @ 16.05.2007. 00:06 ] @
Pa dobro to kada se razvije i dodje par 'iljada godina nove ere!?
[ vtomic85 @ 16.05.2007. 06:22 ] @
Juče sam skinuo neku demo verziju Battlefielda... Stvarno je nešto na tu foru, dosta me podseća na tu "misterioznu" igru... Ko zna, mo
žda je to stvarno bio Battlefield, samo neka matora verzija... Još samo da je nađem...
[ vujo032 @ 16.05.2007. 16:54 ] @
Kada je nađeš,verovatno ti više neće biti interesantna,jer je to više bila tvoja mašta,nego što je bila zanimljiva igrica.
Javi da li je tako?
[ abishai @ 16.05.2007. 19:45 ] @
Secam se te igre, ali se takodje ne secam naziva :( (al sam ti pomogao, lol).
[ Aleksandar Đokić @ 16.05.2007. 22:20 ] @
Delta Force?
[ tjkomi @ 18.05.2007. 11:29 ] @
Neki od SWAT-ova, mozda?
[ vtomic85 @ 22.05.2007. 08:53 ] @
Nije SWAT. Kao što rekoh, igra totalno podseća na Battlefield. Mooožda je neka verzija Delta Force-a, nisam siguran... koliko ih je bilo uopšte? Ja sam igrao neki Delta Force, koji je imao x misija za singleplayer, a ova misteriozna igra koju sam ja igrao je rađena, kao što rekoh, za multiplayer, i ima samo jednu SP misiju... Takođe, čini mi se da me u Delta Force-u drugi prevoze npr. helikopterom na "mesto zločina", dok u ovoj igri ja mogu sam da teram helikopter, čamac, džip...
[ llux @ 15.08.2007. 08:17 ] @
Moze li se neko setiti naziva ovih arkadnih igara za mame:
U jednoj igri secam se samo da se u jednom nivou negde na pocetku kotrljaju neke glavice kupusa i vi ih preskacete. MIslim da je lik bio omanji, da je od oruzja mogao da ima buzdovan. Secam se i neka dva dzina tamo u nekom kasnijem nivou.
U drugoj igri mislim da je lik bio neko celavo dete. U jednom nivou bio je voz, islo se po vagonima. U nekom drugom nivou skakalo se sa balona na balon ili su to bile velike lopte... Takodje u jednom nivou imate cekic ili je to kramp i njime razbijate cigle
A jednu sam igrao na terminatoru, ta verovatno nije za mame. Lik je neki debeli nindza s tim da je igra bila vise avantura nego borba. Nalazis stvari i postavljas sve na svoje mesto. Secam se samo nekog camca. Camcem prelazite reku.
[ llux @ 15.08.2007. 10:21 ] @
Ah, izgleda da je ova poslednja "Last ninja"
I nije debeo... Sta li sam ja umislio
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|