[ Shoshone @ 10.05.2007. 17:09 ] @
Narucio bih WOW iz inostranstva ( citaj: ne zelim ovde da kupim wow) ali me zanima nekoliko stvari:
- Carina - igra je nesto manje od 20 € pa kako bi to proslo na carini? Da li bi je carinili ili ne? Nisam upucen previse, cini mi se da se za sve preko 20 € placa carina ali sta carinik zna sta je WOW i koliko on kosta?
- Carina II - Kolika je verovatnoca da moj WOW zavrshi kod "komsijinog malog u komp`juteru" tj prosto receno da bude ukraden sa carine?

[ neca @ 10.05.2007. 17:25 ] @
nemoj pogresno da me shvatis, ali me jako zanima zasto ne zelis da kupis ovde wow? kad je wow bukvalno isti bilo ovde bilo u engleskoj, bilo u francuskoj (jedino ako neces da kupis u USA ili aziji pa da igras na njihovim serverima...). Ako ti donosi neko wow, niko nece imati pojma sta je to i cemu sluzi, a ako ti ga salju postom, verovatno ce te terati da platis carinu...a i postoji verovatnoca da ce zaglaviti kod nekog a ne kod tebe.
[ Shoshone @ 10.05.2007. 17:45 ] @
Znam da je isti svuda (Evropa) ali stvar je principa. :)

Narucio bih preko neta.
[ damirh @ 10.05.2007. 20:18 ] @
Ne znam o kakvom principu pricas, sve su originali....pare su otisle u isti dzep
[ Shoshone @ 10.05.2007. 22:37 ] @
To je apsolutno nebitno zasto hocu da kupim igru napolju i koji su razlozi za to.
Thread sam postavio da bih dobio korisne informacije a ne da bih se pravdao zasto neki proizvod hocu da kupim u inostranstvu umesto kod nas.
Hvala.
[ MortDread @ 11.05.2007. 16:17 ] @
Zasto iz inostranstva kad mozes kod nas bre...WoW je zakon vredi svaki dinar...mada sam ja vishe za GUILD WARS jer ga igram vec duze vreme i previshe ga volim...
[ Sunjalo @ 12.05.2007. 10:35 ] @
Hoces da ti ja prodam neki acc imam 3 komada sa likovima 70 lvl .. mozemo da pricamo na engleskom ako hoces tako da nemas osecaj da si kupio od nekog ovde :))))))
[ Shoshone @ 12.05.2007. 13:57 ] @
Citat:

- Carina - igra je nesto manje od 20 € pa kako bi to proslo na carini? Da li bi je carinili ili ne? Nisam upucen previse, cini mi se da se za sve preko 20 € placa carina ali sta carinik zna sta je WOW i koliko on kosta?
- Carina II - Kolika je verovatnoca da moj WOW zavrshi kod "komsijinog malog u komp`juteru" tj prosto receno da bude ukraden sa carine?

[ rmilosh @ 14.05.2007. 09:45 ] @
meni nije jasno sto ne kupis WOW ovde...?
[ DaChaS @ 15.05.2007. 11:42 ] @
Citat:
Shoshone: To je apsolutno nebitno zasto hocu da kupim igru napolju i koji su razlozi za to.
Thread sam postavio da bih dobio korisne informacije a ne da bih se pravdao zasto neki proizvod hocu da kupim u inostranstvu umesto kod nas.
Hvala.

eh pa sad necemo da ti kazemo
[ dobio_7 @ 15.05.2007. 12:29 ] @
Preko 20evra placa se carina 18% od vrednosti! + Lako se moze desiti da platis i povecu "postarinu" ako ti se salje nekim stranim post Express-om i sl. tako da je najbolje da pripazis kako ce da ti isporuce ako ne placas tu stranu postarinu unapred! Ovi nasi ce ti drpnuti jos 150-250 kinti za troskove nase postarine!