[ emranonline @ 12.05.2007. 14:00 ] @
veceras je finale eurosonga 2007. koja se vama pesma svidja osim "Molitva"? [Ovu poruku je menjao StORM48 dana 13.05.2007. u 00:50 GMT+1] |
[ emranonline @ 12.05.2007. 14:00 ] @
[ drdrksa @ 12.05.2007. 14:07 ] @
Od onoga sto sam cuo, relano je najbolja Molitva, ne zato sto je izvodi nasa predstavnica. Posle nje mi se najvise dopada Makedonska, pa Izrael. Hrvatska mi se nimalo ne dopada, a vec Crna Gora, katastrofa. Takodje, moram da primetim da posle proslogodisnje pobede rock benda, na eurosongu se pojavila prava mala najezda rockera ...
[ markom @ 12.05.2007. 14:19 ] @
To je uobičajena pojava na tom festivalu. Pobednik od prošle godine postavlja šablon po kojem se vode mnogi kandidati naredne. Po pravilu, bezuspešno.
[ Horvat I @ 12.05.2007. 15:19 ] @
Dobra je Marija Dado mi se isto dopada.Zanima me kako ce se provesti nasa 2.pevacica Maloidjosanka rodjena u Vrbasu Ruza Magdolna
[ Deda_Mraz @ 12.05.2007. 23:08 ] @
Svaka čast Marija
[ Misa_exclusive @ 12.05.2007. 23:09 ] @
Pobedili smo!!! YES!!!
Najbolji smo Čestitam Mariji. Baš me zanima kako ćemo mi da organizujemo Evroviziju, imajući u vidu da kod nas ništa ne može bez skandala... [ pobesnelipostar @ 12.05.2007. 23:11 ] @
prodajem karte za evrosong 2008-prvi red....120 eur
[ cileanac @ 12.05.2007. 23:11 ] @
bravo Marija)))))
[ drdrksa @ 12.05.2007. 23:16 ] @
Svaka joj cast. Konacno nesto lepo da se desi i Srbiji ...
Bravo Marija [ StORM48 @ 12.05.2007. 23:17 ] @
E baš sam se pitao da li ima nekog bržeg od korisnika ES-a... :D
I nema... :D Pozdrav [ Deda_Mraz @ 12.05.2007. 23:17 ] @
Pošto će radikali da dodju na vlast i izbiće gradjanski rat tako da ništa od organizacije kod nas
Šala mala.... stvarno je lepo čuti i videti nekog našeg na tronu BRAVOOOOO [ Pneos @ 12.05.2007. 23:19 ] @
bravo Marija.
Neka se pripremi Novak, (za Wimbledon mislim). [ deks007 @ 12.05.2007. 23:20 ] @
Sta reci sve cestitke . Bravo za ceo tim . pozdrav !
[ cileanac @ 12.05.2007. 23:20 ] @
hvala, pa trudimo se:) bilo je malo euforicno.... al jos jednom svima nama cestitke
ovo je prava SRBIJA! [ kUdtiHaEX @ 12.05.2007. 23:21 ] @
A to je zensko??????
Dzizs fakin krajst, pored toliko dobrih riba mi smo poslali kvazimoda na takmicenje :D Da su imali kategoriju "najruzniji pevac eurosnga" odneli bi ubedljivo 1. mesto.... Koje smo dno to nije normalno... i da, zali boze pobede....tuga. [ Pirossi @ 12.05.2007. 23:23 ] @
^ ajde bre umukni.
[ cileanac @ 12.05.2007. 23:24 ] @
a one 4 cice iza nje?:))
[ wlada88 @ 12.05.2007. 23:26 ] @
Marija je zakon, otpevala je pesmu nikad bolje i razbila Eurosong pokazavsi kako se predstavlja zemlja.
SRBIJA DO TOKIJA [ miLOSm @ 12.05.2007. 23:26 ] @
ukrainci :) uzgred kog je pola pevac ukraine?
[ cileanac @ 12.05.2007. 23:26 ] @
eh crazy serbs, opet se svadjamo....... mislim sta reci.....
[ chika spec @ 12.05.2007. 23:26 ] @
Koliko je meni poznato izgled nema nikakve veze sa time kako ko peva...
Bwo Marija:) [ M-84 AB1 @ 12.05.2007. 23:27 ] @
Sluzi, da smo mi sledece godine domacini
;-) [ svetlanalane @ 12.05.2007. 23:35 ] @
Cestitke pobednicima
[Ovu poruku je menjao StORM48 dana 13.05.2007. u 00:45 GMT+1] [ MyWay @ 12.05.2007. 23:37 ] @
7 poena od Islanda
Kako si to izveo Marko? :-) Evo očigledne prednost od rasturanja i usitnjavanja jedne zemlje - odmah dobiješ nx12 (ili makar nx10) poena na sledećem takmičenju.. [ Daniel011 @ 12.05.2007. 23:39 ] @
URAAAAAAAAA
Bar neko da nam osvetla obraz. Pridružujem se čestitkama, ovde u centru Beograda je ludnica, petarde, sirene, čim napišem ovo palim na Trg... Srećna vam pobeda i sve najbolje!!! [ drdrksa @ 12.05.2007. 23:40 ] @
Bravo za Markoma i Alexa koji su nekako organizovali 7 poena from Iceland
kUdtiHaEX, zasto moras da budes hejter u ovakvom lepom trenutku? Bedna ti je to fora ... [ Pneos @ 12.05.2007. 23:40 ] @
Super Marija, svaka cas` !
[ popusicko @ 12.05.2007. 23:41 ] @
Za Turce sam znao da nista nece udeliti ali Engleze jos vise mrzim nego juce.
[ Mitrović Srđan @ 12.05.2007. 23:42 ] @
BRAVO MARIJA! Svidja mi se mnogo pesma iako mi se nije svidjala do pre neki dan uopste.
Pored nas Rusija je ekstra. [ cileanac @ 12.05.2007. 23:55 ] @
@Mitrović Srđan
mislis ruskinje?:) [ vaske71 @ 13.05.2007. 00:05 ] @
Bravo Marija !!!
[ Marko Medojević @ 13.05.2007. 00:06 ] @
Svaka čast Marija!!! Neka ti je sa srećom!
Citat: mislis ruskinje?:) [ drdrksa @ 13.05.2007. 00:07 ] @
[ commissar @ 13.05.2007. 00:09 ] @
Sjajno!!!!!!
Svaka cast Marija!!!!!!!!! [ Deda_Mraz @ 13.05.2007. 00:18 ] @
I ja sam imao predrasude o njoj i tome... ali ovome se zaista nisam nadao, pokazala je i uradila šta je htela.
Još jednom SVAKA ČAST! [ Cileinteractiv @ 13.05.2007. 00:34 ] @
Sve cestitke za Mariju. I ove godine kao i prosle makedonska pesma mi je bila veoma dobra, ruskinje su super Ali Marija je definitvno svima dala domaci zadatak u pevanju.
Sledece godine kod nas Evrovizija, nisam to mogao ni da zamislim. E tek sad verujem da nema zavera i namestaljki, ako je pesma iz zemlje na tako losem glasu pobedila, onda je stvarno, stvarno najbolja. [ Bensedin @ 13.05.2007. 00:40 ] @
Serbia Rules! Ma jednostavno smo najbolji.
[ biber021 @ 13.05.2007. 00:52 ] @
Čestitke Mariji! Posle onog od prošle godine stvarno je pravo osveženje :)
A molitva... he...Ovom ludom narodu... Ajd uzdravlje! [ atinna @ 13.05.2007. 01:26 ] @
Citat: Cileinteractiv: E tek sad verujem da nema zavera i namestaljki, ako je pesma iz zemlje na tako losem glasu pobedila, onda je stvarno, stvarno najbolja. kako mislis da nema "namestaljke" kada su 90% dali nasi ljudi raseljeni po evropi:) tu se izgleda najmanje slusa pesma:) nemacka da da onolike glasove srbima i turcima..ma nije nego;) srbi za srbe, turci za turke , itd... 95% glasova su dali nasi emigranti, a 5% je kvalitet pesme:) bravo marija!!:)) a da, srbija podeila na evrosongu, a kosovo odlazi:) pozdrav:) [ milanche @ 13.05.2007. 01:37 ] @
Odlicno uradjena pesma, odlicno pevanje.
Iskrene cestitke ! [ igor-ch @ 13.05.2007. 01:38 ] @
Citat: atinna: ... a kosovo odlazi:)... Ti mora da si mesecar, cim kuckas na kompu i sanjas u isto vreme! [ markom @ 13.05.2007. 01:48 ] @
Citat: Kako si to izveo Marko? :-) Malverzacijama & prevarama, naravno :-). Ja radim za Vodafone, a Alex za Iceland Telecom. Dobro nismo nabacili i svih 12 :-> [ Cileinteractiv @ 13.05.2007. 02:12 ] @
@atinna
Stvarno mi je cudno, ali gledajuci samo Muziku, Marijina pesma je izvrsna! [ Daniel011 @ 13.05.2007. 02:33 ] @
@atinna
Ima istine u tome naravno, ja sam recimo tokom glasanja non-stop strepeo kad treba da glasa neka od bivših sovjetskih država, jer sam znao da od njih ne dobijamo ništa, a da će maximum dati Ukrajini, koja nam je bogami bila za petama... A unapred sam se radovao glasanju bilo kog našeg suseda, jer sam znao da od njih dobijamo tuce bodova. Ali sa druge strane, ipak i kvalitet pesme igra značajnu ulogu, jer da nije tako, svake godine bi pobeđivala ista zemlja. Ona sa najbrojnijom dijasporom. Molitva je remek-delo, ne zato što je naša. Ja sam je doživeo kao veoma skromnu i nenametljivu pesmu, ali koja ipak natera slušaoca da joj pokloni pažnju. Ima neku dubinu, neku dimenziju, za razliku od većine drugih pesama, među kojima ima i veselih i raspevanih i energičnih, ali su sve nekako površne u poređenju s Molitvom. [ Marcony @ 13.05.2007. 02:34 ] @
Kako objasnjavate to da je Ukrajina na drugom mestu sa onom odvratnom pesmom???
Razumem ja da je oko njih dvesta nekih zemalja tipa Gruzija, Uzija, Puzija i sta ti ja znam, ali mogle su te zemlje da glasaju npr. za Rusiju najvise, a ne za Ukrajinu. A sto se tice Marije... SVAKA CAST!!! [ Nenad Vranjanac @ 13.05.2007. 02:52 ] @
nego, narode, dal vam mozda zvuci poznato solaza iz pesme?
ko je slusao divlje jagode, znace na sta mislim. [ Daniel011 @ 13.05.2007. 03:08 ] @
Kakva koincidencija, baš sam kren'o da čitam tvoj post u trenutku kad mi je s Winampa počela ta solaža o kojoj govoriš...
Ja sam Jagode slušao tu i tamo, ali daleko od toga da znam svaku njihovu pesmu. Ova solaža me ne podseća ni na jednu. Što ne znači da nisi u pravu. A ima i jedna "mudra" izjava: "Je*eš pesmu koja ni na šta ne liči" - G. Bregović [ hajduk7 @ 13.05.2007. 03:29 ] @
Sad ostalim zemljama treba britva
da se posechu dok ce Srbi prase da pechu i da slusaju Marijinu pesmu "MOLITVA" :) [ X Files @ 13.05.2007. 06:55 ] @
Ja bih se najradije zahvalio *susedima*, bez kojih teško da bi Marija uspela. Nadam se
da ćemo im se odužiti glasovima nekom sledećom prilikom. Organizacija kod nas sledeće godine? :) Bilo bi zanimljivo da organizujemo Evroviziju, ali imam utisak da nam rešavanje testova inteligencije slabo ide, pa čisto sumnjam. [ goranvuc @ 13.05.2007. 07:04 ] @
Citat: Nenad Vranjanac: nego, narode, dal vam mozda zvuci poznato solaza iz pesme? ko je slusao divlje jagode, znace na sta mislim. "Krivo je more" bese Inace, to je najslabiji deo pesme, pod 1. mnogo lici i na "Lane moje", ako nista drugo onda zbog instrumenta, pod 2. Izgleda kao da je ubaceno "radi reda" da ne bude da se peva "iz daha" i to je jedino sto mogu da zamerim. Svaka cast za pobedu! [ Ave @ 13.05.2007. 08:04 ] @
Ma da li ste vi videli koliko je bilo pedera izvodjaca, pa to je strasno.
[ Pneos @ 13.05.2007. 08:20 ] @
da li je moglo da glasa se i vise puta sa jednim brojem ?
[ igor-ch @ 13.05.2007. 08:30 ] @
Moglo je da se glasa kol'ko god hoces (bar ovde u CH). Ja sam glasalo najmanje 15-ak puta, a cena po pozivu je bila 0.7CHF.
Pozdrav [ time @ 13.05.2007. 08:41 ] @
onaj retardirani radio indeks je juce napravio emisiju u kojoj je objavio da je ova nasa diskvalifikovana jer su mogli da glasaju ljudi iz nase zemlje za nju.narod se javljao i pljuvao sve zivo i na kraju emislije su objavili da je to zajebancija.jebo ih onaj ko im je dao dozvolu za rad.
[ igor-ch @ 13.05.2007. 09:01 ] @
@time
Znaci, kod nas jos uvek ima izdajnika... A ja mislio da su protiv MOLITVE jedino Maja Nikolic, Mira Skoric i ostali koji su podneli tuzbu posle Beovizije... Kad sam vec kod nasih protivnika, na nekom nemackim i engleskim sajtovima sam primetio da nas oni bas i ne podnose i da omalovazavaju Marijinu pobedu. Npr. nemacki BILD kaze da "Molitva" vise lici na melanholicnu molitvu nego na hit pesmu. Ali ja imam i jedno pitanje: da li moze neko da mi kaze kako to da od Engleske nismo dobili ni jedan poen? Pa ako negde ima Srba onda je to London?!? Pozdrav [ Daniel011 @ 13.05.2007. 09:15 ] @
Ja se ne bih baš preterano obazirao na to šta o našoj pesmi misle zemlje koje su na Evroviziji zauzele 19. i 23. mesto.
[ indukti @ 13.05.2007. 09:18 ] @
aje pridrizujem se cestitkama ...a sve bila fora otisla na evro da izbjegne vojni rok ;p ...bapbap
[ petkons @ 13.05.2007. 09:24 ] @
Čestitke Mariji za pobedu.
Izgleda da niko nije primetio prateće vokale... Stvarno su ekstra. Mislim izgledale. [ X Files @ 13.05.2007. 09:31 ] @
Citat: Pa stavili su ih da malo ublaže opšti utisak. Šta bi inače mislili o nama ;) [ emranonline @ 13.05.2007. 09:35 ] @
Cestitamo na pobedi. Ajde da sad vidimo kako ce Srbija da organizuje Eurosong 2008.
[ goranvuc @ 13.05.2007. 09:41 ] @
Citat: petkons: Čestitke Mariji za pobedu. Izgleda da niko nije primetio prateće vokale... Stvarno su ekstra. Mislim izgledale. Mislim da je to bilo kljucno za opsti utisak. Inace, jednu od plavusa sam cini mi se prepoznao - iz grupe "Strip". [ Slobodan Milivojevic @ 13.05.2007. 09:43 ] @
Ajde da nam i ja cestitam, ali mislim da su sve te pesme vrlo slabog kavaliteta, i da nije tesko napraviti nesto sto ce da ih pobedi...
Bugarska pesma mi se dopala, jer je bas u nekom etno fazonu... Israel nije bila losa... I molitva se malo izdvoajala... A sve ostalo licilo jedno na drugo. [ Milan Stojanovic @ 13.05.2007. 09:49 ] @
Citat: time: onaj retardirani radio indeks je juce napravio emisiju u kojoj je objavio da je ova nasa diskvalifikovana jer su mogli da glasaju ljudi iz nase zemlje za nju.narod se javljao i pljuvao sve zivo i na kraju emislije su objavili da je to zajebancija.jebo ih onaj ko im je dao dozvolu za rad. Ma javio se čak i Marijin menadžer da pita gde su dobili tu informaciju... Rekoše slovenačka informativna agencija Savomižol i da može da pogleda na njihovom sajtu www.savomizol.net [ Slobodan Miskovic @ 13.05.2007. 10:13 ] @
A onaj smrad iz UK Terry Wogan puce od besa sinoc, stoka!
[ fanfon @ 13.05.2007. 10:16 ] @
Citat: RobertoKish: realno gledano,ova pobeda nama znaci kao papi q***. Realno gledajuci, pobede nasih vaterpolista na olimpijadi, svetskim i evropskim prvenstvima takodje ne znace nista. Nit je to sport koji je u svetu popularan(samo u Evropi), nit je Srbija imala neke preterane koristi od toga(prvenstveno politicke posto svojim komentarom aludiras verovatno na to), ali ima mnogo onih koji ne razmisljaju na takav mizantropski nacin kao ti. Pretpostavljam da tako komentarises i pobede Djokovica i Jankoviceve i slicne slucajve. Kakvi ste vi to ljudi koji sve gledate kroz sarkazam i neku korist? Ako vam se Srbija ne svidja onda idite preko u "obecane" zemlje... [ kelja @ 13.05.2007. 10:46 ] @
Citat: fanfon:Ako vam se Srbija ne svidja onda idite preko u "obecane" zemlje... Samo ti nama reci, patrioto...Stvarno su ovi mizantropi(i Srbi i ini) cudni, cak ni pobede ne mogu da proslave kako dolikuje, bez cinicnih upadica i kojekakvih mentalnih izivljavanja... ;-) Eto na primer, posle bravurozne pobede nad NATO paktom, ja sam bio "mizantrop" pa sam rekao da ta pobeda mozda bas i nije prava pobeda, naravno zacinivsi tu konstataciju neophodnom dozom cinizma...A jedan tip koji je bio prisutan tokom mog mizantropskog ispada rekao je tada antologijsku recenicu:"Kome se ne svidja , nek ide u Madjarsku!"...I danas se slatko nasmejem kad se toga setim... Citat: Slobodan Milivojevic: Ajde da nam i ja cestitam, ali mislim da su sve te pesme vrlo slabog kavaliteta, i da nije tesko napraviti nesto sto ce da ih pobedi... Bugarska pesma mi se dopala, jer je bas u nekom etno fazonu... Israel nije bila losa... I molitva se malo izdvoajala... A sve ostalo licilo jedno na drugo. Delimicno si u pravu, sve je to ,uglavnom, teski shit, ali jedna pesma je bila(PMM), skoro pa dobra: gruzijska- odlican aranzman, spoj modernog i tradicionalnog, meni je na trenutke cak licilo na Bjork(?!?), kojoj se u refrenu pridruzuje Madona, pjevacica se tesko 'nosila' s melodijom, ali pesma je zvucala drugacije...i naravno, nista nije dobila... Cestitke pobednici, bila je jedan od najozbilnijih vokala tamo, ako ne i najozbiljniji, kad izuzmemo one operske pevacice...(to je bolelo) [ SindzaBG @ 13.05.2007. 10:58 ] @
Albanici tvrde da smo im ukrali pesmu...
Info copy/paste Od @Miladinovic Mogu samo da nas mrze... [ salico @ 13.05.2007. 10:59 ] @
Drzava Srbija ima direktne koristi od pobede na eurosongu ako nikako drugo onda barem u obliku dobre promocije.
Mi gradjani Srbije takodje imamo direktne koristi od pobede. Koliko toliko razna shit muzika biva zapostavljena i vise se ceni kvalitet... [ dobrota @ 13.05.2007. 11:04 ] @
We are the winners of Eurovision! Svaka čast Mariji i celoj ekipi! Pored naše sviđala mi se i pesma Bugarske, a Ukraina ima simpatičnu melodiju i da pohvallimo Fince od kojih smo dobili 12 bodova. Da li ste videli Spot Lorda, stvarno je extra.
[Ovu poruku je menjao djricky dana 13.05.2007. u 12:16 GMT+1] [ goranvuc @ 13.05.2007. 11:08 ] @
Citat: kelja: ali jedna pesma je bila(PMM), skoro pa dobra: gruzijska- odlican aranzman, spoj modernog i tradicionalnog, meni je na trenutke cak licilo na Bjork(?!?), kojoj se u refrenu pridruzuje Madona, pjevacica se tesko 'nosila' s melodijom, ali pesma je zvucala drugacije...i naravno, nista nije dobila... Ovo se poklapa i sa mojim misljenjem. I austrijska u polufinalu je bila korektna, pa nije nikako prosla (a dadose nam 12). [ ton_majstor @ 13.05.2007. 11:15 ] @
Da, baš je Graja gledao šipce i njihov prošlogodišnji contest!
Naravno, čestitam svima... mada ima tu zaista celih segmenata "istrgnutih iz konteksta", što se aranžmana i kompozicije tiče. Interpretacija, fenomenalna! Svaka čast, Šerifa! Tako se peva! Malo je bila prenapeta, ali je i pesma preteška. Odlično! One opajdare pozadi neću da komentarišem... zaista su bile tu da sklone pogled sa pevačice. Verovatno je to neko smislio... Najzad, možda je baš to i napravilo pravi balans između njenog izgleda i ukupnog utiska. [img][att_url][/img] Karolina Gočeva je slatki šećer (eh, kad se samo setim! ), ali je pesma skrndelj! Drugi su bili suviše zaneseni skakanjem i zadihano "pretovarali" tekst u mikrofone! Etna i HM-a mi je pun kuFer... ovo je kobajagi, POP-festival! Suviše kretena na jednom mestu. Nigde pesme. Tu smo uspeli da se uguramo ovoga puta. Organizacija dogodine? Ako nam opet ne zamašu nekom kaznom, pretnjom ili sankcijama... (izaberite uzrok sami, jer smo za SVE ŽIVO KRIVI i na tapetu) ... očekujem MEGA-spektakl ili u Areni (Limes???) ili u SC. Ništa manje od toga. Pozdrav! [ drdrksa @ 13.05.2007. 11:18 ] @
Naravno, o ukusima ne treba raspravljati, po meni su Ukraina, kao i Bugarska bile katastrofa. Sa druge strane, svidja mi se moldavska i ruska pesma, pored srpske i makedonske ...
Ne mogu da verujem koliko ima hejtera medju nama ... ljudi ... [ djricky @ 13.05.2007. 11:18 ] @
ko slucajno nije gledao sinoc na vecim torent trackerima vec imaju snimci polufinala i finala....
[ Pneos @ 13.05.2007. 11:21 ] @
druga zdesna, brrr ! pozor...
Molim se da mi dodje makar u san. [ kelja @ 13.05.2007. 11:24 ] @
Citat: drdrksa: Naravno, o ukusima ne treba raspravljati, po meni su Ukraina, kao i Bugarska bile katastrofa. Sa druge strane, svidja mi se moldavska i ruska pesma, pored srpske i makedonske ... Ne mogu da verujem koliko ima hejtera medju nama ... ljudi ... :( Meni se isto svidja ruska...hm pesma :)Eh, siroke slovenske duse :-) Sta je to "hejter"? [ ton_majstor @ 13.05.2007. 11:29 ] @
Trovač... potprđivač. Izazivač svađa i mržnje online.
Pozdrav! [ Pneos @ 13.05.2007. 11:29 ] @
hejter ti je osoba koja zapocinje svadju radi svadje.
[ SindzaBG @ 13.05.2007. 11:34 ] @
Iskreno, mene su Grci vrlo iznenadili u Finalnom Glasanju!!!!
[ markom @ 13.05.2007. 11:55 ] @
Citat: A onaj smrad iz UK Terry Wogan puce od besa sinoc, stoka! Pih, pih, pih! :-) Kao prvo, to je Sir Terry Wogan, ;-) a kao drugo, Terry „puca od besa” non-stop. Evroviziju ima smisla gledati samo uz njegove komentare. Legenda :-) [ Deda_Mraz @ 13.05.2007. 11:57 ] @
Od šiptara smo dobili 1 bod, a recimo kada je Željko bio dobili smo 7 ili 8 bodova.
Inače ja mislim da su ljudi koji su glasali konačno ukapirali da nije scenski nastup najbitniji, ukrajna je išla putem onog ološa ruslane i njenog divljanja na bini a pojma nema da peva zato su doveli ove babe i dede komuniste i onog što je obučen u žensko i glume neko ludilo umotani u folije, a pesma.... ja nisam ni znao da se u današnje vreme to zove pesma. I predstavnici UK-a (adult) su se više obazirali na scencski nastup nego na pevanje, što je totalni promašj bio za sve one predstavnike koji su se ove godine odlučili tako da rade, videćete sl. godine kod nas svi sa nekim baladam, sentišem itd [ acaradio @ 13.05.2007. 12:03 ] @
Bravo za Mariju !
E, sad...ja o njenoj pesmi nisam imao neko pozitivno misljenje, pogotovo o refrenu koji je sablonski do bola (mada, Pesma Evrovizije je uvek bila tralala-festival), ali moram da pohvalim Marijino izvodjenje koje je fenomenalno. Devojka ima OGROMAN i MOCAN glas, pevala je jako ubedljivo, uglavnom veoma precizno (desavalo se da malkice "omasi" liniju zato sto se zanese), tako da mi je odjenom postalo potpuno nebitno sto melodija ima "prezvakanu" formu. Dala je sve od sebe i zasluzila je pobedu. Terry Wogan...od njega nisam ocekivao drugaciji komentar, on godinama prosipa otrov po svemu sto nije sa britanskog i irskog ostrva...zato ga i drze kao komentatora za BBC vec vise od 30 godina. Ali...i dalje cu slusati njegov komentar. Zao mi je sto vise nije onaj "stari" odnos snaga, kada nije bilo ovih ucesnika iz ex-Varsavskog pakta. Da je Marija u takvoj situaciji pobedila, svi koji sada pljuju po njenoj pobedi morali bi da drze jezik za zubima. Dakle, Marija je sigurno najbolji izvodjac ove godine na PE i zato je zasluzeno no. 1 [ kelja @ 13.05.2007. 12:09 ] @
Citat: acaradio: Bravo za Mariju ! E, sad...ja o njenoj pesmi nisam imao neko pozitivno misljenje, pogotovo o refrenu koji je sablonski do bola (mada, Pesma Evrovizije je uvek bila tralala-festival), ali moram da pohvalim Marijino izvodjenje koje je fenomenalno. E, to si u pravu: refren je stvarno 'odradjen'...i to se oseti... [ Mobtel @ 13.05.2007. 12:19 ] @
Eurosong je tako djubre d ato treba ukinuti...
Sreca nasa pa smo ovaj put pobedili mada mi nije jasno kako jer se rusija raspala na vise zemalja nego jugoslavija ili se varam?! A najveci marijin konkurent ukrajina je toliko losa da nezasluzuju no 1 poen!!! Cudo pa je Uk dobila uopste nesto ! [ Mobtel @ 13.05.2007. 12:23 ] @
Nego bi jos hteo da izrazim bojazan da se ne obrukamo dogodine kao organizator jer je u ovoj zemlji sve politika pa se zna stosta zamrsiti!!!
[ Slobodan Milivojevic @ 13.05.2007. 12:25 ] @
Nemoj bre sad da je ukidaju kad treba kod nas da bude
Tamo od sledece godine, ponovo zeznuto jer ce Srbija da ispadne kriva za propast eurosonga Nemojte se igrati ljudi [ Mitrović Srđan @ 13.05.2007. 12:27 ] @
Sad gledam
http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2008 I vidim pod Moguci ucesnici KOSOVO?! wtf ;-) [ SindzaBG @ 13.05.2007. 13:32 ] @
Evo nekoliko linkova o nasoj pobedi...
http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/6650599.stm http://www.afp.com/english/new...ies/070513021300.tsbhs8q2.html http://www.reuters.com/article...mentNews/idUSSCH28177920070513 http://showbiz.sky.com/showbiz/article/0,,50001-1265432,00.html http://www.cnn.com/2007/SHOWBI...c/05/12/euro.win.ap/index.html [ acaradio @ 13.05.2007. 14:10 ] @
Evo u vestima RTS-a prikazali snimak kako su neki trubaci vec uradili svoju verziju "Molitve"...uh, sad kad krene skrnavljenje pomenute pesme od strane raznih svadbarsko-splavarsko-ulicnih nazovi-muzicara.
[ Ciprijani @ 13.05.2007. 14:36 ] @
Cestitam Mariji!
Cuo sam samo par pesama sa eurosonga i svidela mi se Ukrajina! [ ZaMpA @ 13.05.2007. 15:16 ] @
Eto bas lepo, cirkus dolazi sledece godine kod nas!
Pobedili smo, shto i nije bilo neko iznenadjenje, jer je nash tim izgleda najozbiljnije shvatio to takmicenje. Izgleda da se ostale drzave ne loze na Evroviziju toliko kao mi (Izuzetak: Finska! Jeste videli koliko ih je bilo na onom trgu!). Nego, interesuje me, onu binu na kojoj pevaju, jel to pravi organizacija Evrovizije ili drzava domacin? [ sadux @ 13.05.2007. 15:22 ] @
Jos jedan dokaz da je Evrovizija jako los festival..
[ Emil Ranc @ 13.05.2007. 15:50 ] @
Poslednjih godina ovaj festival je sprdačina, pošto se zna da će u prvih 10 biti uglavnom ex-yu, ex-sssr zemlje, te Grčka i Turska. To su sve zemlje sa "jakim" komšilukom i golemom dijasporom. Pa eto Turci su pretplaćeni na 12 poena iz Nemačke, kakvu god pesmu da imaju. Takođe, ono Ukrajinsko s***** na 2. poziciji? Ajte molim vas.
Sad malo o Mariji: "Molitva" je jedna sasvim prosečna, slušljiva i pevljiva balada. Ipak, Marijin glas je zaista fenomenalan i to je ono zbog čega je i zaslužila da pobedi (ali to se ne bi desilo da je pevala za UK, na primer). Postoji priča da će se od sledeće godine ukinuti sms i telefonsko glasanje i vratiti "sudijsko glasanje". Takođe, moguće je da će biti "regionalnih" polufinala. [ X Files @ 13.05.2007. 15:51 ] @
Evo malopre slusam *zapadne* TV stanice....
Cmizdre, kao prvih 14 od 16 su istočne zemlje, i kao svi glasali za svoje. Valjda su očekivali da im muzički uticaj bude u proporciji sa političkim... [ Daniel011 @ 13.05.2007. 15:58 ] @
Citat: Emilio Ranchez: Postoji priča da će se od sledeće godine ukinuti sms i telefonsko glasanje i vratiti "sudijsko glasanje". Takođe, moguće je da će biti "regionalnih" polufinala. Nego, kad spomenuste organizaciju dogodine kod nas... Danas mi prošla kroz glavu jedna užasna pomisao, zamislite da kao voditelje angažuju recimo Marka Miljkovića & Enu Popov? Ili neke slične... Ne daj bože da se to ostvari, o'ma' bih požalio što smo uopšte pobedili... Ali u ovoj zemlji je sve moguće i ništa nije nemoguće... [ acaradio @ 13.05.2007. 16:19 ] @
Citat: Daniel011: Po meni bi trebalo vratiti ne samo sudijsko glasanje, nego i zabranu bilo kakvog plejbeka i električnih instrumenata, nego svi instrumenti da budu uživo i isključivo akustični.... To jeste ok, ali mnogo skupo, a i vecina aranzmana aktuelnih pesama zvucala bi potpuno glupo sa "revijalnim orkestrom". Mislim da su zbog toga i odustali. Matrica je cesto bila prisutna i u vreme dok je postojao orkestar i dok smo mislili da sve ide uzivo...a eto i tad je bilo "prevare". Kada je ABBA nastupala 1974. sa pesmom Waterloo, emitovana je snimljena matrica sa gitarama, basom i bubnjevima na koju je orkestar "lepio" svoj deo aranzmana. Sto se tice playbacka, glavni vokal je uvek isao uzivo i to je pravilo. [ NickS @ 13.05.2007. 16:51 ] @
Citat: ZaMpA: Eto bas lepo, cirkus dolazi sledece godine kod nas! Pobedili smo, shto i nije bilo neko iznenadjenje, jer je nash tim izgleda najozbiljnije shvatio to takmicenje. Izgleda da se ostale drzave ne loze na Evroviziju toliko kao mi (Izuzetak: Finska! Jeste videli koliko ih je bilo na onom trgu!). Nego, interesuje me, onu binu na kojoj pevaju, jel to pravi organizacija Evrovizije ili drzava domacin? Cirkus dolazi kod nas, ali dolazi i 10 miliona EUR od EBU za njegovu pripremu. Hiljade i hiljade eurosong-fanova da i ne spominjem (već sam video da se po nekim njihovim forumima raspituju kako da dođu do Beograda - Norvežani su se prijatno iznenadili činjenicom da Norvegian leti ovamo). Što se tiče pozornice ona je projektovana i sklopljena u UK i doneta u Helsinki. Bravo Marija !!!! [ Cileinteractiv @ 13.05.2007. 17:45 ] @
Kad smo vec kod bine, niko to jos nije spomenuo. Bina je bila izuzetna, kada sam malo obratio paznju, raspametio sam se, stvarno je brutalno odradjena.
[ ton_majstor @ 13.05.2007. 18:24 ] @
[img][att_url][/img]
Teško da će SVI ovi da uđu dogodine u konkurenciju... oni su samo članovi EBU (European Broadcasting Union). A i nisu svi tu iz Evrope, a i već je previše ovih Slovena i ex-komunista ušlo. To bi produžilo takmičenje na maltene celu sedmicu, plus koštalo đavo i po! Zamislite "veče Magreba" ili "Bliskoistočne čarolije", ko bi se tu snašao? Kosovo neću da komentarišem, stvarno nam to sada nije potrebno... Pozdrav! [ plcb83 @ 13.05.2007. 18:34 ] @
"At times, their routine resembled liturgical dancing. At others, it seemed to be a slow-motion lesbian porn film."
http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/6650681.stm E jbm ti ozbiljnu kucu. [ Slobodan Miskovic @ 13.05.2007. 19:26 ] @
Neka puknu od muke, samo tako...uzivam...
Citat: Eurovision has been marred in recent years by political voting will gripe that Serbia was awarded the competition's maximum score by five of its eight neighbours. Ako ako, a sto vi niste dobili od Irske 12 bodova...odgovoricu, jer ste najveci ljigavci i skotine. Citat: Pih, pih, pih! :-) Kao prvo, to je Sir Terry Wogan, ;-) a kao drugo, Terry „puca od besa” non-stop. Evroviziju ima smisla gledati samo uz njegove komentare. Legenda :-) Moze da bude i Sir kackavalj ali je skot kao i ostali sirevi proglaseni poslednjih godina u UK. Postoji komicarski show gde je cilj da ispadnes sto veca budala ali komentarisanje dogadjaja kao sto Eurovizija sa takvom ostrascenoscu i zeljom da se ismeje pobednik je totalno idiotski i jadno pogotovo od strane nekoga ko dolazi iz zemlje koja vazi za jednu od predstavnika lepog ponasanja i dzentlmenstva... Da je kojim slucajem pobeio predstavnik UK a nas bio 22. i da je nas komentator tako komentarisao sumnjam da bi ti bio simpatican i da bi rekao za njega to sto si rekao za Kackavalj Terija. [ Daniel011 @ 13.05.2007. 19:38 ] @
Ma je l'... Oni će nešto da pričaju o favorizovanju... A što onda ne spomenu i ono idiotsko pravilo po kome su upravo oni jedna od 4 države koje uvek idu direktno u finale, bez obzira na plasman, koji im je, uzgred budi rečeno, svake godine prilično loš.
Ostale zemlje učesnice moraju da se bore da bi ušle u finale... E pa ako to nije neravnopravno, onda je još manje neravnopravno to što, eto, mi imamo susede i imamo dijasporu... [ M-84 AB1 @ 13.05.2007. 19:42 ] @
Zato sto te cetiri drzave finansiraju to takmicenje...
:-) POZ [ Ciprijani @ 13.05.2007. 20:02 ] @
Evo sad mi drugarica prica da su nas mediji u mrtvoj nemackoj opljuvali najstrasnije.I Ukrajinu takodje
[ ton_majstor @ 13.05.2007. 20:09 ] @
Citat: Da je kojim slucajem pobeio predstavnik UK a nas bio 22. i da je nas komentator tako komentarisao sumnjam da bi ti bio simpatican i da bi rekao za njega to sto si rekao za Kackavalj Terija. Da smo mi ismevali njihovu pesmu kao oni našu, sutradan bi Ser VB ambasador pozvao nekoga iz MIP-a i naribao ga zbog "anti-euroatlantskih" zluradih i ničim izazavanih komentara, te bi nam... tek da pokažu svoju silnu nadmoć, nekako napakostili. Makar da vrate par aviona iz BGD, zbog potencijalne terorističke pretnje ili slično njesra... GADE MI SE. EBU ne finansiraju samo te 4 zemlje... Citat: Membership fee and entrance fee Active Members of the EBU pay an annual membership fee which is calculated on the basis of their operating expenditure. Više na: http://www.ebu.ch/ Pozdrav! [ X Files @ 13.05.2007. 20:20 ] @
Citat: http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/6650681.stm "I can't lie to God as I kneel down and pray. You're the love of my life," cried Serifovic as five bouffant backing singers touched her back in support. At times, their routine resembled liturgical dancing. At others, it seemed to be a slow-motion lesbian porn film. Jao, majko... Ko se nasao da prica o lezbijkama porno filmovima i liturgijama. Najveci skeptici na svetu - Englezi lichno i to naBBC-ju! Kakvi debili. A ja prosle godine, zabranio detetu da gleda Evroviziju (da ne bi imalo nocne more) kad sam video one nakaze iz Finske koji su pobedili. [ SindzaBG @ 13.05.2007. 21:04 ] @
MARIJA SERIFOVIC - Molitva (Russian)
http://rapidshare.com/files/27...IFOVIC_-_Molitva__Russian_.mp3 MOLITVA TEAM - Rukoilen Holand http://rapidshare.com/files/27...TVA_TEAM_-_Rukoilen_Holand.mp3 MARIJA SERIFOVIC - Molitva (Rusian Dance Remix) http://rapidshare.com/files/27...litva__Rusian_Dance_Remix_.mp3 MARIJA SERIFOVIC - Molitva (Dance Remix) http://rapidshare.com/files/27...IC_-_Molitva__Dance_Remix_.mp3 MARIJA SERIFOVIC - Molitva (Jovan Radomir Mix) http://rapidshare.com/files/27...olitva__Jovan_Radomir_Mix_.mp3 KSENIJA MILOSEVIC - Molitva (instrumental) http://rapidshare.com/files/27...C_-_Molitva__instrumental_.mp3 MARIJA SERIFOVIC - Destiny Dance Remix http://rapidshare.com/files/27...OVIC_-_Destiny_Dance_Remix.mp3 MARIJA SERIFOVIC - Destiny http://rapidshare.com/files/27...MARIJA_SERIFOVIC_-_Destiny.mp3 Uzivajte [ Kosta ******um Rex Persia @ 13.05.2007. 21:52 ] @
Ima bolji link, idite na http://www.evropesma.org/sve-verzije-molitve i tamoi lepo skinite svih 7 verzija pesme, da se ne mučite sa Rapidshare serverom.
Sad baš gledam preliminarne pripreme za takmičenje 2008, i nešto mi nije jasno, znam da su Italija(jednom pobedila) i Luksemburg (pobednik dva ili tri puta) ranije učestvovali, ali nije mi jasnoi zbog čega ih nema u poslednjih 7 ili 8 godina, pa jedna Italija koja ima San Remo, čudi me da oni toliko godina ne učestvuju. Na onoj mapi s linka http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest_2008 ispada da je Maroko nekada učestvovao na Evroviziji, a kada je to bilo i s kojim pravom, s obzirom da je ta država na Afričkom kontinentu, a ovo muzičko takmičenje zove se Evrovizija!!! Zemlja povratnik trebalo bi da bude Slovačka, a kao mogući učesnici navedene su sledeće države: 1.Alžir 2.Kosovo (grrrr, oni i nisu država i nadam se da im niko neće dozvoliti da učestvuju, grrrr) 3.Luksemburg 4.Italija 5.Egipat 6.Jordan 7.Kazakstan 8.Libija 9.Lihenštajn 10.Maroko 11.Palestina 12.San Marino 13.Sirija 14.Tunis 15.Vatikan Mnogo čudan spisak, pa onda se to više ne bi zvala Evrovizija nego Evroazijavizija (Euroasia Song Contest). [ acaradio @ 13.05.2007. 21:54 ] @
Sad ce svi da se otimaju o Marijin uspeh i svako ce joj se uvlaciti u dupe.
Uh, kako ne podnosim Tijanica, tog prevrtljivca !! [ Silencer @ 13.05.2007. 21:58 ] @
Drago mi je sto je Marija pobedila i sto smo prvi :) i sto se cuje Srbija ovih dana dosta po svetu :) a i peva nasa pobednicka pesma.
[ drdrksa @ 13.05.2007. 22:32 ] @
Mene pocinje vec da smara da gledam pojedine iskompleksirane (i na ES i uzivo) likove punih predrasuda ... Ali, posle toga razmislim, pa se setim da je ovo ipak Srbija, iako je Marija ucinila da se osecamo evropski bar na trenutak ...
Bedno ... [ Misa_exclusive @ 13.05.2007. 23:26 ] @
Ne vidim čemu ovoliko malograđanskih stavova. Stvarno je lepo to što je Srbija podedila na Evroviziji ( i to lepom i ozbiljnom pesmom, a ne nekom tralala - mambo srbijano) i treba da se radujemo što smo barem u nečemu pobedili i da se ime SRBIJA barem u jednoj vesti u svetu čuje u POZITIVNOM kontekstu.
Neko je spomenuo da je doček ispred skupštine suvišan i glupost. Zašto je doček sportista koji su pobedili na nekom takmičenju OK, a doček našeg predstavnika - pobednika (u muzici) je glupost i oni koji su bili ispred skupštine su debili??? Još jednom čestitam Mariji i njenoj ekipi i srećan sam zbog toga što je ona, kao predstavnik naše zemlje, pobedila. A o tijaniću ne bih da pričam, jer bi ceo tekst posle cenzure izgledao ovako: PIIIIIIIIIP PIIP PIIIIIIP... [ Deda_Mraz @ 13.05.2007. 23:33 ] @
Kako se Tijanić iskusno izvaliči, ali dobro možemu se
Inače ja se uopšte ne opterećujem činjenicom da je jedan čovek rekao za 70.000+ ljudi da su budale i malogradjani [ Daniel011 @ 13.05.2007. 23:38 ] @
Citat: Misa_exclusive: Neko je spomenuo da je doček ispred skupštine suvišan i glupost. Zašto je doček sportista koji su pobedili na nekom takmičenju OK, a doček našeg predstavnika - pobednika (u muzici) je glupost i oni koji su bili ispred skupštine su debili??? [ Slobodan Trebovac @ 14.05.2007. 00:01 ] @
Fotografija preuzeta sa sajta B92. Jos jednom, hvala i iz Republike Srpske, i mi se osjecamo ponosni. P.S. Mrzovoljni i zlobnici, bar sada ustanite na desnu nogu, u suprotnom: STFU. [ Lesli Eldridz @ 14.05.2007. 00:19 ] @
Sta je bilo, smeta nekima istina? Pa vazda je tako bilo, sta da radis.
[ NFL_AJKULA @ 14.05.2007. 00:39 ] @
E ljudia li neko zna neki link ili da sam okaci ko poseduje VIDEO FILE "Molitva".Znaci,finalno vece i nastup pre glasanja.
HVALA [ Slobodan Trebovac @ 14.05.2007. 00:45 ] @
[ kelja @ 14.05.2007. 01:59 ] @
Citat: Po mom misljenju ono sto su oni otpevali zvuci na metal vrstu muzike, a kolko znam na evroviziji su se uvek pustale pesme tipa pop. Ja sam cuo da su ti iz Finske Satanisticka grupa i da je sve namesteno da oni pobede. Pravilo je koja pesma pobedi na Eurosongu da se pusta na radio cele godine u svim Evropskim zemljama,a ja Fince nesto ih nisam cuo da su ih vrteli na Radio niti sam vido da su im spot vrteli na tv... Ha, ha, ha ,ovo je ekstremno duhovito! Jesu, Finci su jebeni satanisti i sam Necastivi je izdejstvovao njihovu pobedu, a ako pesmu pustite unazad mozete cuti zanimljive stvari, u refrenima...Bilo kako bilo to je bio najzabavniji Eurosong od postanja te opskurne, latentno satanisticke manifestacije! @Lesli jeba' ga ti, sto si toliki hm...hejter??? :-) (Evo, danas sam saznao sta to znaci, pa sam oma uvrstio rec u skromni vokabular) Hoces da kazes da ima bolje zabave od doceka na trgovima: sportista, pobedni(k)ca Evrovizije, politicara i ostalih zasluznih gradjana?!? ;-) Hoces da kazes da je uspeh pojedinca samo uspeh pojedinca, a ne i zajed(b)nice kojoj pripada?!? ;-) Nece moci!!!Cemu bi se ljudi radovali onda, ako ne tudjim uspesima?!? E pa stvarno si hejter i to specijalne vrste!!! Vidi se da nikad nikoga nisi docekivao...na trgu...pa mozda ni Novu godinu, sa narodom... [ Ivan Dimkovic @ 14.05.2007. 07:13 ] @
Citat: Cekamo jos uvek venturu i Ivana :) Sorry, ne pratim eurosong, pa zaista nemam sta da kazem na tu temu - drago mi je da te zanima moje misljenje ;-) [Ovu poruku je menjao Ivan Dimkovic dana 14.05.2007. u 08:29 GMT+1] [ Daniel011 @ 14.05.2007. 08:12 ] @
Citat: hajduk7: @Lesli Eldridz Da li ti to hvalis one debile iz Finske. Prvo pesma ninasta ne lici, jer kolko se ja secam oni su pevali ono u prevodu Mi smo pobednici Eurosonga jeste ima dosta ljudi koji neznaju Engleski ali ono ce svaka budala da razume sta oni pevaju Ta stvorenja iz Finske su pevala "Hard Rock Hallelujah", dok su Litvanci non-stop u pesmi ponavljali to o čemu govoriš - "We Are The Winners of Eurovision", što po meni stvarno jeste bilo malo debilno. [ fanfon @ 14.05.2007. 09:16 ] @
Citat: - RTS je pred velikim problemom. Planirali smo da tehnološku obnovu obavimo u narednih pet godina, a sada ćemo to morati da učinimo za samo godinu dana. Televizija je pretrpela ogromnu štetu od bombardovanja koja je procenjena na 480 miliona dolara. Mi imamo običnu sliku, a za „Evroviziju“ nam treba HD (haj definišn), što znači slika visoke definicije, koju imaju skoro sve televizije u svetu. To je ogromna investicija za koju televizija nema sredstva. Potrebna nam je pomoć države i grada - kaže za „Blic“ Aleksandar Tijanić, direktor Javnog servisa. Znaci, eto nam uskoro duplog povecanja pretplate... [ ton_majstor @ 14.05.2007. 09:41 ] @
Ooo-ruk! Znači, DVB-T i HDTV će expresno da uđu u Srbiju! Najzad!!!
Jaooo, što volim "kampanju", "deadlimit" i "nož pod grlom"! Samo tako funkcionišemo! Naravno da će Vlada RS da obezbedi SPEKTAKULARNO emitovanje Eurosonga 2008, jer je to OBAVEZA članova EBU! Kao i obično, gegule će to shvatiti kao domaćin svoju Krsnu Slavu (nažalost), pa će se potruditi da šljašti, PUCA i blješti, e da bi se videle naše evroatlantske aspiracije! Pretplata? Šta je to? Neće to da bidne izvor finansiranja naredne 4 godine, ja da vam kažem... Pozdrav! [ rmilosh @ 14.05.2007. 10:46 ] @
samo da ne uzmu bodu ninkovica za voditelja i sve ce biti ok...
ne znam koja ja manifestacija bila kada se non-stop prepucavao sa koleginicom pokusavajuci da bude duhovit... P.S. Pobedismo... Cestitke, cestitke, cestitke... [ Dragan Varagic @ 14.05.2007. 10:48 ] @
Evo, ako niste znali, Srbija je bila prva sa 298 poena u polu-finalu (!):
http://www.eurovision.tv/addons/scoreboards/2007/semifinal.html Ovo je spisak kako je ko po državama glasao u finalu: http://www.eurovision.tv/addons/scoreboards/2007/final.html Btw. bilo mi je veoma interesantno da pre i posle takmičenja pratim reakcije na forum.hr (36 strana diskusije!), i tačno se vidi da svuda ima hejtera i nacionalista koliko hoćeš, a naročito mi se dopalo banovanje jedno 20 user-a koji su dobili nedelju dana zabrane učestvovanja u diskusijama (koja navlaka, kada takva kazna deluje). Mislim da bi to i ovde dobro došlo... Po mom mišljenju Marija Šerifović predstavlja veoma dobru pojavu za Srbiju i u Srbiji. Svoj talenat, rad, zalaganje i verovanje u uspeh - daje efekte. Veoma bitan događaj za sve one defetiste (tzv. retrogradisti i hater-i) koje poznajem i koje moram da slušam svih ovih godina. [ gilebatocina @ 14.05.2007. 12:07 ] @
Ma neka kukaju englezi. Oni nisu dobili ni jedan poen od ,,njihovih,, zemalja. Samo 12 od Malte i 7 od Irske. Koga zanima ima na već gore pomenutom linku http://www.eurovision.tv/addons/scoreboards/2007/final.html.
Interesantno je da su nam bas oni dali 5 poena u polufinalu. [ Rongon @ 14.05.2007. 12:42 ] @
Drago mi je da je "Molitva" pobedila, jer stvarno nije bilo bolje pesme ove godine. I ruska pesma je extra...
Citat: Lesli Eldridz:Majku im satanisticku, dregerasku, bitlesku i rokersku. Citat: Lesli Eldridz: Pobedili u ritanju baluna po livadi [ ton_majstor @ 14.05.2007. 13:37 ] @
Kul... na ES/MZ zaista vladaju "dvostruki standardi"... trebalo bi ovo DVAPUT zaključati!!!
Čistim doveče od štroke, pa nastavljamo! Dotada LOCK! Očistio sam koliko je moglo... nastavite dalje BEZ VREĐANJA između sebe. Pozdrav! [Ovu poruku je menjao ton_majstor dana 14.05.2007. u 21:13 GMT+1] [ Voodoo_Popeye @ 14.05.2007. 20:49 ] @
internetom kruzi ovaj klip
presudite sami [Ovu poruku je menjao ton_majstor dana 14.05.2007. u 22:06 GMT+1] [ ton_majstor @ 14.05.2007. 21:13 ] @
Hahahaha... "THEY DID IT AGAIN"!!! Damn Serbs...
Nema kraja ljudskoj zlobi. "Albanians will never do it". Mislim na pobedu... Ontopic, ta harmonska progresija i samim tim, melodijski sled su "opšte mesto", "krompir-čorba", "100x čuto"... sve je to odavno poznato i nikakvo čudo. I mene je začudilo da je pobedila pesma sa toliko poznatim aranžmanom... mada, kapiram da je Marijina INTERPRETACIJA ono što je izdvaja iz gomile sličnih. Pozdrav! [ zveckoo @ 14.05.2007. 21:18 ] @
Pfff... mogu jos da nadju 1000 pesmi na slicnu melodiju jer i ima ih 100% toliko... Ali interpretacija je bitna... Mislim vokalne sposobnosti Marije su stvarno TOP.
[ Cileinteractiv @ 14.05.2007. 22:33 ] @
Citat: ton_majstor: Ooo-ruk! Znači, DVB-T i HDTV će expresno da uđu u Srbiju! Najzad!!! Sta reci sem one narodne proste: "Iz tvojih reci u bozije usi" Stvarno ako Evrovizija ne pogura High def. TV u Srbiji to se nece desiti ni za 10 god, gledajuci situaciju na nasim televizijama, pre svega finansijski. Kad bi bar RTS dogodine imao HD kanal. [ Miroslav Jeftić @ 14.05.2007. 22:54 ] @
I šta da gledamo na tom (RTS) HD kanalu? Dozvolite da se obratimo? Žikinu šarenicu? MAP?
[ acaradio @ 14.05.2007. 22:57 ] @
Citat: Cileinteractiv: Kad bi bar RTS dogodine imao HD kanal. Eh, kad bi RTS-ovi programi dogodine imali bar cistiju (ostriju i definisaniju) sliku u svojoj analognoj kao i u DVB verziji...onako kao sto sada imaju HRT i ostali zapadnoevropski kanali...za nas koji nemamo HD-ready televizore. A to sto u 2007. njihov audio ide mono....to je posebna prica. Al' ajd da ne zaglavimo u offt. [ downer @ 14.05.2007. 22:57 ] @
48 sati svadba HD... mmm.. primamljivo...
[ Shon3i @ 14.05.2007. 23:07 ] @
Citat: downer: 48 sati svadba HD... mmm.. primamljivo... [ Aleksandar Đokić @ 14.05.2007. 23:15 ] @
jao kad prenose ono sto neko rece ritanje baluna po travi cini mi se kao da gledam monitor iz '41. god. svaka travka je kockasta :), balun nekako i dobija oblik
[ Emil Ranc @ 14.05.2007. 23:19 ] @
Citat: Miroslav Jeftić: I šta da gledamo na tom (RTS) HD kanalu? Dozvolite da se obratimo? Žikinu šarenicu? MAP? :D Ko zna, možda budu remasterovali* Kamiondžije, Šurdu, Bolji Život itd :D *ili koji je već adekvatan termin [ Shon3i @ 14.05.2007. 23:22 ] @
Citat: Emilio Ranchez: Ko zna, možda budu remasterovali* Kamiondžije, Šurdu, Bolji Život itd :D *ili koji je već adekvatan termin [ Bananaman @ 14.05.2007. 23:23 ] @
Vec zamisljam HD Mirka Alvirovica na putopisu ka Paraliji kod Batocine...: "Evo, postovani gledaoci nesto na sta vec godinama ukazujemo nadleznima (jer niko ne*ebe ni mene ni moje sinove ni moju glupu emisiju, prim. aut.)! Na 172. kilometru autoputa od Beograda prema Nisu uocavamo ozbiljne kolotrage. Pogledajte, postovani gledaoci, koliko su oni zaista duboki!
Naravno, tu su i Zikina sarenica i Dozvolite da povratimo i Pola Mire-Adanje i citava menazerija sjajnih autorskih emisija zbog koje se vredi isprsiti za HDTV uredjaj, zar ne? [ Misa_exclusive @ 14.05.2007. 23:27 ] @
Što se tiče RTS-a i tehničke realizacije evrovizije u BG, u poslednjih 24 sata sam na istoj televiziji čuo nekoliko kontradiktornih svari.
Jedna svar koju sam čuo je da RTS nema para i da je na ivici prhoda potrebnih za funkcionisanje, i da ima izgleda da se poveca pretplata, ali to ce biti sve u svoje vreme (kako su rekli). E onda se Tijanić hvali kako je njegova javna kuća.. pardon, SERVIS pun ko brod i moze da Mariji da novčanu nagradu ako država nema para. A jutros sam čuo u jutarnjem programu da veliki deo evrovizije finansira sama "PRODUKCIJA" odnosno organizacija Eurovision zajedno sa velikim sponzorima i to posebno za taj tehnički TV tehnički deo gde je, kako je voditeljka rekla, za RTS to SVEMIR Lično mislim da će se realizacija možda i raditi HD kamerama (koje bi se valjda iznajmile za tu priliku-dovezle iz inostranstva), ali će RTS to emitovati u PAL signalu jer je još uvek to za nas VELIKI korak da sad svi pokupujemo HD televizore i u punom doživljaju gledati, gore već pomenutu, Žikinu šarenicu i sl. E sad, ja lično verujem da se oko realizacije (tehničke) nećemo obrukati, ali nemam takvo mišljenje i za organizatorski deo jer kod nas ništa ne prodje bez skandala.. i da... samo da ne vodi Boda Ninkovic [ Bananaman @ 14.05.2007. 23:39 ] @
Ne mogu da izdrzim... Boda Ninkovic i Milica Milsha
[ CtrlAltDel @ 15.05.2007. 00:41 ] @
hm...
pesma je u sustini klasican pop... tako da moz da se nadje milion slicnih... mislim da je i zato pobedila + extra glas i naravno sto nisu forsirali nesto "drugacije" i pakovali uz barbiku pevaljku ili depiliranog, blajhanog pevaca u sustini eurosong je da se ne lazemo kicerica i cirkus i peder-bal ( al mi je prijala pobeda lordija - mada imaju mnogo bolje pesme ali je poruka bila jasna hard rock halleluja) ali ono sto je bitno je da se dobija organizacija sledeće godine i dosta para će doći u Srbiju (organizacija , turisti...) i treba još iskoristiti priliku da se izreklamiramo što bolje možemo... naravno "jadni Albanci" ce iskoristiti svaku priliku da pokazu kako ih ugnjetavaju i potkradaju "zli Srbi" ... pa jos ce da kazu da su oni dizali nase manastire i da smo ih mi spalili da bi unistili "kosovarsku kulturu" ili kako god sad to vec izmisljeno nazivaju... hm... onog engleza necu ni da komentarisem... boli kad "truli, zatucani istok" pobedjuje "uzvišeni zapad" ( uvek se nasmejem na ono - president of america - leader of the free world ) i da za kraj... tri prsta koja su isprovocirala čistunce naših naroda i narodnosti... to znači sa verom u boga za kralja i otadžbinu... slični slogani, pozdravi se nalaze u skoro svim državama... a sad odmah to vezite kad vam odgovara za dražine četnike... (btw totalni sam protivnik dražinih i novijih nazovi "cetnika") pa recimo samo da su četnici postojali mnogo pre draže i bili nešto drugo... http://sr.wikipedia.org/sr-el/...%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA toplo preporučujem deo I svetski rat... kao i sturo opisanu saradnju Saveznika sa Drazom... pa jel treba amerikancima pena da izlazi na usta svaki put kad vide crveni mundir - engleskog vojnika ... šta mi da kažemo onda kad vidimo šahovnicu ? Mesićevo veličanje ustaškog pokreta prema ovome..? slavljenje Oluje...? spomenik "junacima UCK"? dokle da nabrajam? da zavrsim - pobeda je prijala, organizacija 2008 ce jos vise prijati ako sve bude odradjeno na nivou... [ kuntalo @ 15.05.2007. 11:02 ] @
Cestitke Mariji, iako je po mom misljenju ubedljivo najbolja pesma bila gruzijske predstavnice. Neko rece da lici na Bjork. Isto je primetila i moja supruga.
[ BillyTheKid_79 @ 15.05.2007. 12:46 ] @
Re: Eurosong 2007. Srbija Pobedila!
I neka je! Hajde da probamo bar jednu temu da se uzdignemo iznad situacije ! [ vindic8or @ 15.05.2007. 13:25 ] @
video sam spot napokon. vrlo mi je drago da je ovakva pesma pobedila i poslala malo drugaciju sliku srbije u svet od uobicajene.
svidja mi se sto je devojka ima tako dobar glas i sto je gej i toliko dostojanstvena u odelu i patikama, a i bv su joj obucene kao dame, a ne kao drolje na izlozbi. sama pesma je smece, ali hej to je samo evrovizija :) odlicna, civilizovana i liberalna poruka iz srbije umesto politicki uznemirujucih za promenu. svaka cast mariji. [ ton_majstor @ 15.05.2007. 14:00 ] @
Ne želim da preusmerim temu u neko njesra... ali, samo se namešta!
Citat: 14.05.2007, BEOGRAD Izvor: PRESS OSVOJIĆU SVET! Na prvoj konferenciji za novinare u Srbiji Marija Šerifović najavila koncert u "Areni", CD na engleskom jeziku i sedmodnevnu evropsku turneju. "Osoba kojoj sam posle proglašenja uputila reči 'ovo je za tebe' nije bila sa mnom u Finskoj" Odmah potom... Citat: 14.05.2007, BEOGRAD Izvor: PRESS SRPSKA POSLA Dva dana posle trijumfa u Helsinkiju, Marija Šerifović prekinula saradnju sa RTS-om. Marija: "Povređena sam privatno i ljudski, a zašto, nikada nećete saznati" Saznao sam u međuvremenu, da je TiHanić preterao u patriotizmu i frizuri (jednom fenkare, zauvek fenkare)... U tom smislu... nema te lepote koju neko zao i gadan neće ka sebi preobratiti... znači, idemo opet! Nisu samo hejteri i flejemeri na ES, eto ih u RTS-u, na kilo. Pozdrav! [ Daniel011 @ 15.05.2007. 14:12 ] @
Ni sam ne znam da li da ovu vest prihvatim kao dobru ili kao lošu.
Mišljenja sam da jedan takav kvalitet kao što je Marija, ne treba ni da ima posla sa TiHanićem... [ ghetto superstar @ 15.05.2007. 15:00 ] @
pa dobro, s obzirom da je izvor 'press'....
[ ton_majstor @ 15.05.2007. 15:10 ] @
Ne bih se time tešio...
Pozdrav! [ acaradio @ 15.05.2007. 16:09 ] @
Ljudi...
ne znam da li ste gledali jucerasnje izivljavanje Tijanica u emisiji "Oko" kod Olivere Kovacevic. Niko nije mogao da dodje do reci od njega, zajapurenog i besnog...kao zbog toga sto ga je iznervirala neka izjava Toncija Huljica (nista manji kreten)...iznerviran je gospodin A.T. i ekipom koja okruzuje Mariju Serifovic i naziva ih magarcima...zamalo da dodje do (nicim izazvane) svadje izmedju njega i Radmile Hrustanovic kojoj je rekao: "ako nismo do sada bili u svadji, lako to mozemo to da promenimo"...vrhunac svega je to sto, nakon sto se oko stola vrzmala neka muva (!), gospodin A.T. je svom snagom lupio o sto (valjda da je ubije) i obratio se svojim radnicima sa "sta je ovo, vi ovde uzgajate muve". Takvu scenu dugo nisam video na TV ekranu. U trenutku mi se ucinilo da ce nekoga da bije. Neko bi pomislio da je bio pijan k'o letva...ali onda na kraju ipak shvatis da je takav poremecaj ponasanja deo njegove licnosti i da mu nije prvi put. Uglavnom...to je covek koji vodi nasu nacionalnu televiziju. [ Mitrović Srđan @ 15.05.2007. 16:14 ] @
[ SindzaBG @ 15.05.2007. 16:46 ] @
Svi mi znamo da Aleksandar Tijanic nije normalan i da podhitno treba da ode na pregled kod Psihijatra i Psihologa.
Mozemo se sloziti da je Marijina pesma solidna ali kako je to ona izvela za svaku je pohvalu. Nadam se da ce napraviti uspeh u Evropi. Zelim joj sve najbolje. Pozdrav. [ hajduk7 @ 15.05.2007. 18:15 ] @
@Daniel011
Moguce da sam pomesao nazive pesama ali ako jesam onda slobodno mogu da kazem da su mi te Litvanci i Finci imali najgluplje pesme na tom Eurosongu. Citajuci poruke sa ove teme vidim da ima ljudi koji nisu zodovljni pobodom Marije Serifovic na Eurosong 2007. Boze kakvi smo mi to ljudi umesto da se radujemo pobedi mi se svadjamo nizbog cega. Poruka @ton_majstor-u Dobar ti je potez sto si ocistio sajt od stroke, jer kad bi nase susedne zemlje citale smejale bi se u najvece. Usput imam jedno pitanje sto si obrisao moju poruku na kojoj sa pored nekog mog komenara dodao i "Bravo Marija osvetlila si nam obraz i pokazala si Evrposkim zemljama koliko mi zaista vredimo" pozz [ ton_majstor @ 15.05.2007. 19:30 ] @
Rekoh ti valjda u obrazloženju... hajduk7, "kolateralna šteta"...
Tijanić je uspeo da ugasi svetlo koje je Marijina ekipa upalila! Kao i dosta puta dosada... Gledao sam Graju (Vlada Grajić, kompozitor "Molitve") juče, na nekoj emisiji na RTS. Graja mi je... hmmm, drugar već 15-tak godina, i izgledao je kao neko KO SE PRAVDA ZA POSTIGNUTI USPEH... Priznaćete, to je teško za "varenje", kada se vidi tako direktno, na ekranu! Ko zna kakav su horor popili kada su se vratili u BGD??? Možda im je "Slobin posinak" tražio avio-karte na uvid, da ne potroši neki dinar više na to? Gad... Pozdrav! [ Lesli Eldridz @ 15.05.2007. 23:12 ] @
Citat: hajduk7: ...pored nekog mog komenara dodao i "Bravo Marija osvetlila si nam obraz i pokazala si Evrposkim zemljama koliko mi zaista vredimo"... Lepo je to, samo je pitanje za sta vredite. Kad bi se ovako spontano udruzivali zbog toga sto vam je struja od danas skuplja 15% umesto zbog toga sto vam obraz svetli zbog neke tamo pesme na nekom tamo "ispusena lula" takmicenju, e tad bi stvarno pokazali koliko vredite... Ovako, mrka kapa. Ja se poslednjeg masovnog i spontanog okupljanja koje je bilo u Engleskoj secam kad je ono za vreme Margaret Tacer neki porez povecan za manje od 1%. Celu noc konjica nije mogla da ih smiri na ulicama Londona. Tako se to spontano okuplja. [ 1r0nM4n @ 15.05.2007. 23:23 ] @
Ajde ne smaraj!
[ Lesli Eldridz @ 15.05.2007. 23:29 ] @
Razumem druze generale! Dobro, necu vise, ali valjda i ja imam pravo da kazem sta mislim. Ili je ovo ovde zamisljeno kao tema za medjusobno tapsanje po ramenima i "ja tebi serdare, a ti meni vojvodo"? Onda to treba da se unapred napomene. I da smanjis tapsanje po ramenima i euforiju jer caca od danas treba da radi 15% vise da bi tebi platio struju koju koristis za pokazivanje evropskim zemljama osvetlanog obraza koji mnogo vredi.
[ kelja @ 15.05.2007. 23:44 ] @
Ha ha ha Lesli dobro je da si se vratio, inace bi tema totalno smorila.
Ha ha ha, kad god se ovako punog srca slave tudje pobede setim se reci onog sirotog Knezevica: "Ovo im je za nase majke,... i nejac!!!!" [ hajduk7 @ 16.05.2007. 01:14 ] @
Citat: Lesli Eldridz: Lepo je to, samo je pitanje za sta vredite. Kad bi se ovako spontano udruzivali zbog toga sto vam je struja od danas skuplja 15% umesto zbog toga sto vam obraz svetli zbog neke tamo pesme na nekom tamo "ispusena lula" takmicenju, e tad bi stvarno pokazali koliko vredite... Ovako, mrka kapa. Ja se poslednjeg masovnog i spontanog okupljanja koje je bilo u Engleskoj secam kad je ono za vreme Margaret Tacer neki porez povecan za manje od 1%. Celu noc konjica nije mogla da ih smiri na ulicama Londona. Tako se to spontano okuplja. Koji to MI na koga konkretno mislis, da li hoces da kazes da sam ja iz Beograda pa zbog toga toliko hvalim Marijinu pobedu, odgovoricu ti kratko. Ja ne zivim u Beogradu niti sam ziveo. @ton_majstor Nema veze sto si mi obrisao poruku nek si mi ti ziv i zdrav samo sam hteo da cujem razlog, da saznam da nisam slucajno prekrsio neko pravilo na ovom forumu. pozz [ hajduk7 @ 16.05.2007. 01:24 ] @
Kad vec pricate o Tijanicu da i ja dodam svoj komntar na to. Meni je keva ispricala za to i stvarno nije ispao fer, i Marija i Tijanic su dali izjave on je pokusao da se opravda na neki nacin ali po meni nepostoji opravdanje za tako nesto, dok je Marija rekla svoje da nece da vise da ima posla sa takvima kao sto je on. Kolko sam cuo on nema para da finansira taj spot ja u to neverujem, politicar a nema para tu nesto ne stima :)
[ ton_majstor @ 16.05.2007. 10:33 ] @
Citat: 15.05.2007, BEOGRAD Izvor: PRESS EVRO BRUKA Marija Šerifović juče otputovala na evropsku turneju bez prateće grupe s kojom je pobedila na Evrosongu?! Kako Press ekskluzivno saznaje, Marija Šerifović, ubedljiva pobednica ovogodišnjeg "Evrosonga", juče je otputovala na sedmodnevnu evropsku turneju bez pratećih vokala Ane Milenković, Suzane Dinić, Sanje Bogosavljević, Ivane Selakov i Ksenije Milošević, koje su sa njom nastupile u Finskoj. One su, prema svim procenama, u velikoj meri zaslužne za jedinstven uspeh, i Marijin nastup će bez njih biti sasvim drugačiji i svakako siromašniji. Timu se nije pridružio ni kompozitor pobedničke numere Vlada Grajić. Hehe, lepo sam ja njih "krstio" pre par dana... Citat: Vladimir Grajić: Ne zanima me turneja, "Molitva" će biti svetski hit Kompozitor Vladimir Grajić, koji je, nažalost, ostao u zapećku cele ove priče, iako je njegova kompozicija donela pobedu Srbiji, takođe nije u timu koji je otputovao na turneju. - Imam puno obaveza, a i sami ste primetili da su drugi ljudi iskoristili sve ovo za svoju ličnu promociju - kaže za Press Grajić, i dodaje: Strašno, naslutio sam juče razlog Grajinog ponašanja... kao da su svi psi potrčali za bačenom koskom, i poklali se oko nje. Kasapin se smeje, pretpostavljam... Pozdrav! [ Nidža @ 17.05.2007. 02:48 ] @
Taman se razni dušmani obradovali da će se Srbija vratiti u izolaciju, kad eto ti Oli Rena u Beogradu... po drugi put Srbiji čestita pobedu na Eurosongu. Istog dana je parafiran sporazum o viznim olakšicama i readmisiji, a najavljen je i nastavak pregovora o pridruživanju Srbije EU.
[ Aleksandar Đokić @ 17.05.2007. 23:55 ] @
nego jel plagijat, il ne?
ako treba uploadovacu albansku pesmu na rapidshare da cujete svi, meni iskreno ne zvuci [ hajduk7 @ 18.05.2007. 00:11 ] @
@guslac
Ma nema ono veze sa plagijatom preslusao sam na ovoj temi sto je stavljeno ono nema veze sa plagijatom, nego Albancima je krivo sto smo mi pobedili pa ce da puknu zbog toga sto misle da je plagijat izgleda da su nam zbog toga dali samo 1 poen. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|