[ despotbg @ 15.05.2007. 18:09 ] @
| Bio sam na koncertu, i mnogo sam se razocarao... Otisao sam da vidim Bebe, Bilju Krstic da se lepo provedem i vratim kuci...Nazalost bio sam okruzen pajserima koje boli i za kosovo i za koncert nego sve sto znaju je da bacaju flase na atletsku stazu i vicu "napred zvezda leee ...." posto nikada nisam bio na utakmicama mislio sam da medju navijacima ima normalnih ljudi, nazalost grdno sam se prevario... Vecu kolicinu sljama na jednom mestu u zivotu nisam video... |
[ dalibord5 @ 15.05.2007. 18:22 ] @
A gde si do sada ziveo?
[ time @ 15.05.2007. 18:27 ] @
narod je vec vise puta iskoristen.srecom cini mi se da progledava i uvidja kakav ga sljam predvodi.
spasi srbiju i ubi se k*******e
[ Aleksandar Đokić @ 15.05.2007. 22:47 ] @
ma j****a ih i Zvezda, i Partizan i sve redom
to bre ne zna nista dalje od nosa
[ flylord @ 15.05.2007. 23:25 ] @
lepo ja kazem. Sve navijace na robiju, ili ih proterati na Mesec
[ 1r0nM4n @ 15.05.2007. 23:27 ] @
@flylord, pre sat vremena sam se vratio sa tekme.. nemoj da mi kvariš raspoloženje..
grrr..
[ flylord @ 15.05.2007. 23:38 ] @
i tekme treba propustiti. Pre II sv. rata, fudbal je bio samo za nize slojeve drustva. Uzass gde je dogurao, da unistavaju tudju imovinu, tuku, sile se... Sve to na robiju
[ 1r0nM4n @ 15.05.2007. 23:40 ] @
lol
p.s. Već 2 posta su mi izbrisana u ovoj temi, verujem da će i ova 2 biti..
[ Slobodan Milivojevic @ 16.05.2007. 00:11 ] @
Ne znam sta, ali ti ljudi, vatreni navijaci, nemaju sta pametno da rade u zivotu, pa se razbacuju flasama unaokolo...
Ali pare za Kosovo su sakupljene, pa ce lepo otici iz ove zemlje, kao i sve ostalo... Nazalost.
[ ton_majstor @ 16.05.2007. 10:39 ] @
Citat: Pre II sv. rata, fudbal je bio samo za nize slojeve drustva.
A kao danas je drugačije?
Nije uvreda, pogledajmo strukturu "zadrtih" tj. vatrenih navijača po svetu. U to ne ubrajam političare, oni su tu zbog radi skupljanja poJena kod širokih narodnih masa!
Bogataši idu da gledaju tenis, golf, jedrenje, polo i tome slično.
Ontopic: kakav je to koncert bio za Kosovo? Ako nije problem da neko da link ili objasni?
Pozdrav!
[ deki77 @ 16.05.2007. 13:11 ] @
Citat: ton_majstor:
Bogataši idu da gledaju tenis, golf, jedrenje, polo i tome slično.
znači ja sam bogataš (pošto gledam golf)
btw. danas je 2007
1999 je bilo pre 8god.
kada se nešto desilo
[ anon28907 @ 17.05.2007. 01:05 ] @
Ne znam da li ja to vidim da nekome ovde nizi slojevi predstavljaju nesto negativno ... Meni je potpuno ok taj working-class-pride po stadionu (cak sam zabrinut sto se to polako gubi), a neredi na stadionima su oblik kanalisanja bese. Dok postoji ovakvog drustvenog uredjenja besa ce biti itekako, a mozete sankcionisati nerede po stadionima pa dobiti nerede po ulicama gde ce jos vise ljudi koji su se slucajno tu nasli da strada (kao npr. u Engleskoj). Tako da se tu nista narocito nece menjati u skoroj buducnosti, hebi ga.
Inace, koncert i jesu organizovale Delije, a sve pare idu (uvek, kada je rec o ovakvim organizovanim akcijama) preko (citaj: u) SPC.
[ Java Beograd @ 17.05.2007. 11:23 ] @
Ne govorim o konkretnom događaju, tj. o pomenutom "Koncertu za Kosovo", već uopšteno.
Najčešće, su na "humanitartnim" koncertima svi lepo i dobro plaćeni, osim pevača. Dakle, plati se koncertni prostor, plati se organizacija, moraju da plate radnici (scenski radnici, obezbedženje, higijena ...), samo zapravo pevači ostanu kratkih rukava. Na'vataju ih na humanizam, na Srpstvo i slično. Uz to, pošto ima višak kinte, ovi prvi, koji su plaćeni oni budu dobro plaćeni. Takođe, pošto se nikome ne podnose računi, pošto je zarada Alajbegova slama, mnogo love sklizne levo i desno. Na kraju, do onog kome je humanitarni koncert namenjen stignu bukvalno mrvice ili ponekad čak ništa. Jer, onda od ipak neke odvojene kinte treba kupiti namirnice, srdstva za higijenu, odeću obuću, a to će organizatoru da proda kum, ("spustiće" mu cenu), to treba da se preveze (autoprevoznik ne vozi za dž) i tako redom.
Bio sam u nekom društvu, pre puno godina, u ratno doba, kad je lik koji organizuje "humanitarne koncerte" pričao o lovi. Da se smrzneš: od količine, od nemorala, od pljačke, od jada.
Zato - Java Beograd - na "humanitarne" koncerte - jok. Hvala lepo. Neka šišaju ovce, ja to nisam.
[ markolazarevic @ 17.05.2007. 12:04 ] @
Ako ode 10% para u prave ruke - rekord
[ DjoleReject @ 17.05.2007. 13:17 ] @
100% para ide u prave ruke. Ako te i tada bude interesovalo, nacicu ti komplet izvestaj.
[ Java Beograd @ 17.05.2007. 15:50 ] @
100% prihoda od ulaznica ??? Pričaj mi malo o tome ...
Da, zaboravih da napomenem fore i fazone - manipulacije sa brojem odštampanih ulaznica i sa brojem posetilaca.
[ markolazarevic @ 24.05.2007. 00:34 ] @
Da vidimo izveštaj!
[ milanche @ 24.05.2007. 07:10 ] @
Jeste offtopic, ali ne mogu da odolim:
Citat: Bogataši idu da gledaju tenis, golf, jedrenje, polo i tome slično.
Blue collar workers go bowling,
engineers play basketball,
managers play tennis,
CEOs play golf...
... the higher the rank the smaller the balls...
[ nkrgovic @ 24.05.2007. 19:01 ] @
Sta bi sa tim izvestajem? Ja se bas ponadao da mi neko promeni misljenje o SPC... Sta bi?
[ chika spec @ 24.05.2007. 19:11 ] @
Strpi se malo,treba ljudima tamo vremena da ga naprave/srede/sastave...shta li vetj :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|