[ dragon011 @ 17.05.2007. 09:24 ] @
Ako neko zna mozeli mi objasniti i kako. |
[ dragon011 @ 17.05.2007. 09:24 ] @
[ stinger @ 17.05.2007. 15:31 ] @
[ sonus70 @ 22.05.2007. 06:49 ] @
Nije tako tesko koliko je dosadno za nekoga ko kao ja jako malo zna o bazama jer se ceo server svodi na odrzavanje neke baze gde su svi questovi , likovi, nalozi, NPC njihove osobine i tako to. Sve sto je potrebno moze se naci na forumu mangos projekta ( http://www.mangosproject.org/forum/ ). Moras se registrovati da bi sve video. Tamo nadjes otprilike sta i gde da skines pa nadjes uputstvo sta sa tim da uradis. I onda krene hod po mukama, bar u mom slucaju. Uradim sve kako pise u uputstvu i nece da radi, pa ajd jovo nanovo i opet nece, pa probas ovo, probas ono i posle vise dana sam uspeo da ga pokrenem i radi, ali ne znam da li bi opet uspeo iako je proslo samo 2 nedelje. Nije da te plasim, ja jednostavno ne znam nista o MySql-u i tim stvarima pa je to za mene bilo mucenje. Sad bi ja hteo da sve to apdejtujem na noviju verziju posto maltene svaki dan izlaze dopune koje sredjuju uocene greske i nove kvestove al ne znam kako to da uradim a da sacuvam postojece stanje na nalozima pa sam postavio pitanje u cekaonici jer nisam znao gde bi trebalo pa mi je izbacilo i tvoje kao slicno. Pozdrav.
[ Milos Stojanovic @ 22.05.2007. 11:08 ] @
Da li su privatni serveri illegalni?
Ako bi naplaćivao njihovo korišćenje onda sigurno, ali ovako nisam siguran. Svakako je ilegalno igrati sa crackovanom kopijom igre, ali to je druga priča. [ damirh @ 23.05.2007. 14:12 ] @
ne postoji legalna i nelegalna kopija igre, samo serveri.
A za priv servere ne znam. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|