[ rmilosh @ 18.05.2007. 12:58 ] @
Ne znam da li ste chuli... KNIN - Na nebu iznad Knina u petak rano ujutro navodno je viđen NLO! Svjedok je mobitelom snimio nepoznati objekt, koji je nešto kasnije navodno viđen i iznad Engleske, što potvrđuju izjave dvojice britanskih pilota. Damir Đuretić, koji tvrdi da je objekt desetak minuta lebdio nad Kninom, kaže da je na putu do kuće primjetio na nebu 'zvijezdu' koja je bila veća od ostalih. 'Zastao sam na minutu i shvatio da to mijenja svoj oblik: od ovalnog do kruga. Objekt je isijavao jakim svjetlom, žutim sa zelenim obrubom. Nisam mogao vjerovati svojim očima. Mobitelom sam snimio dvije fotografije. U početku nisam mislio da je to NLO, jer zapravo ne vjerujem u te stvari, ali sad više nisam siguran", ispričao je Đuretić, a prenosi www.life4tech.com. Jedan od britanskih pilota kazao je kako je letio blizu objekta, ali se bojao približiti mu se, kako ne bi ugrozio sigurnost putnika. Prema njegovoj procjeni, riječ je o objektu promjera oko kilometar i pol. Oba pilota tvrde i da objekt nije zabilježen na radarima. Izvor: (Media servis/Radio Dalmacija) http://life4tech.com/index.php...k=view&id=98&Itemid=39 [Ovu poruku je menjao rmilosh dana 18.05.2007. u 14:21 GMT+1] |