[ Deda_Mraz @ 21.05.2007. 16:38 ] @
| 1. Koka Kolu
2. Pepsi
3. Kokta
4. Frutela Kola
Čak mislim da je ovo zadnje najodvratnije piće koje sam u životu probao
Inače najviše Pepsi i koktu, ova druga dva pokušavam da zaobilazim!
P.S. postoji li još neka "koka kola"? |
[ Bojan Basic @ 21.05.2007. 17:21 ] @
P. S.
5. Sinalko kola
6. Bole kola
...
[ kelja @ 21.05.2007. 17:31 ] @
Draz kola (ko ovo proba, ni pakao mu nece tesko pasti)
[ Bojan Basic @ 21.05.2007. 17:42 ] @
8. Cherry cola (proizvodi je Minakva)
[ Not now, John! @ 21.05.2007. 17:44 ] @
Ništa.
[ fanfon @ 21.05.2007. 17:51 ] @
Bas nista od navedenog...
[ Shadowed @ 21.05.2007. 17:52 ] @
Najcesce koka kolu. Sve ostalo kad nema ove prve. Inace Sinalko kola mi je odvratnija od frutele.
Postoje i
8. Siltik Cola
9. Sampion Cola (vrsacka pivara)
10. Golf Cola (knjaz milos)
11. Apa cola (apatinska pivara)
12. Cherry Cola Frukto (Minakva)
... ima jos uglavnom nekih lokalnih :)
[ commissar @ 21.05.2007. 18:18 ] @
Pepsi
Coca Cola
Energis
i jos ponesto.
[ Alexxandar @ 21.05.2007. 18:26 ] @
Izbegavam da pijem kole i originalne i kobajagi. Prve zbog ortofosforne kiseline (rastvara zube i kosti) plus veštački zasladjivači a druge zato što ne znam šta u stvari sadrže obzirom da se prave u manje više kućnim uslovima. Komšinica je pričala da je prala flaše u kadi kada je radila u jednoj privatnoj 'fabrici' u Krnjači. Zamislim prljavo kupatilo sa takodje prljavom kadom punom PET flaša koje se peru!!!. Hvala lepo,bez mene! Ako 5 litara može da košta 120din. ne smem ni da zamišljam kakve farbe i veštačke arome sadrži. Bakterija verovatno nema. Nema šanse da prežive.
[ Dusan Marjanovic @ 21.05.2007. 19:20 ] @
Pa verovatno je prala staklene flaše, a ne PET :) Anyway, dugo vremena sam preterivao sa koka-kolom ali evo već nekih 6 meseci ništa i super mi je :) Falio mi kofein malo u početku, pošto kafu ne pijem pa mi je kola bio jedini izvor :) Ali sada mi je cool skroz :) Uglavnom kiselu vodu, next premium sokove, čokoladno mleko, jogurte i voćne jogurte :) Eto, malo odoh u offtopic ali imao sam potrebu da vam saopštim :P
[ acaradio @ 21.05.2007. 19:34 ] @
Mada izbegavam gazirana pica (vise mi ne prija ni jedno), ponekad napravim izuzetak i tada se odlucim za Coca Colu.
[ Miroslav Jeftić @ 21.05.2007. 20:27 ] @
Frutela je brrr... Ali je jeftina i svuda ima i ljudi je kupuju k'o alvu.
[ rajco @ 21.05.2007. 21:06 ] @
Izbegavam gazirana pica, ali nekad popijem Koktu.
[ markolazarevic @ 21.05.2007. 21:20 ] @
Koka kolu, a ove kobajagi izbegavam u širokom luku.
[ hakinen @ 21.05.2007. 21:46 ] @
Koka kolu uglavnom, koktu ponekad, mada moram da priznam da ima lepsi ukus od koka kole ali ova prva je zastupljenija!!
Kod kuce pijem golf kolu, jel mi zgodno zbog ambalaze, tj kupujem na gajbe flasiranu od 1l!
Ostalo samo ako nema nista drugo a zedj pritera, ili na slavama ,svadbama, ispracajima tu se pije sta ima :D
off al moram :D
Cokoladno mleko izbeci u velikom luku, jel sadrzi neke hemikalije, kojima je potrebno nekoliko godina da se razloze i nestanu iz organizma, bar tako kaze Schwarce Neger :D Ili kako se vec pise, al uglavnom znamo ko je to ( to je onaj baja sto glumi Terminatora :) )!
[ deki77 @ 21.05.2007. 21:47 ] @
Drogiran i ovisnik PEPSI-jem...
Na odvikavanju
(skidam se coca-colom)
[ Emil Ranc @ 21.05.2007. 22:29 ] @
Heh... tako su se i ovisnici od morfijuma skidali heroinom ;)
Elem, volim da popijem pepsi ili cocu, ponekad, ono tipa jednom u dve nedelje. A kad je na nekoj slavi/svadbi itd. jedini izbor crni ili žuti sok, pijem crni :) mada... češće se odlučim za špricer ;)
Inače Coca Cola ima jedan sjajan proizvod, Cherry Coke, koji se kod nas, jelte, ne puni.
[ Deda_Mraz @ 21.05.2007. 22:36 ] @
Citat: deki77: Drogiran i ovisnik PEPSI-jem...
Na odvikavanju
(skidam se coca-colom)
E podseti me, baš sam preključe u rodiću osvojio na nekoj nagradnoj igri (mislim kupiuš paket Pepsi-ja) majicu Pepsi, bela sa preslikačem (nije štampa) ali je super malo mi je velika pa sam poklonio ćaletu njemu će biti taman
Uh uh nisam ni slutio da ima toliko vrsta "koka kole", sada svako pravi koka-kolu. Mislim da je ubedljivo Golf kola najgora sada sam se setio da i TO postoji
Inače ne pijem toliko, ali uglavnom popijem času pepsija posle neke masne krkačine a.k.a jagnjetina, punjena pljeskavica preko puta šiš-a, roštilj u domaćoj radionsti, čokolada... Tada prija kao milion dolara
[ tosa @ 22.05.2007. 00:45 ] @
Sa mehurima samo šampanjac :)
[ rmilosh @ 22.05.2007. 08:51 ] @
traubisoda ubedljivo najbolja!!!
steta sto je nema vise.... :(
[ vtomic85 @ 22.05.2007. 16:10 ] @
Coca Cola, na točenje, u fast foodu Obelix, u Lazarevcu.
Sledeće piće na rang listi gaziranih je "obična" Coca Cola, a odmah iza nje Pepsi Twist.
Mada, najbolje gasi žeđ Voda Voda.
[ 2nd to none @ 24.05.2007. 01:19 ] @
vanilla coke i mountain dew, kad uhvatim priliku, i to verovatno jer mi je interesantno zato sto ih nema kod nas.. inace, nista od gore navedenog.
[ bakancs @ 25.05.2007. 10:55 ] @
neverovatno kako brzo možeš da se skineš (ovisnik PEPSIja:) kada čuješ iz pouzdanih izvora (ne pročitaš u novinama), da je lik u NS umro od ciroze jetre (tako nešto..) tamanujući pepsi svaki dan..
ne ulazim u to dali je vest bila tačna, samo sutradan nisam više kupio pepsi već vodu.. naravno krizirao sam neko vreme, ali sada sam ok :D
OFF dali ste gledali film (dokumentarni?) "Supersize me"? koji se bavi "fast food"om i kokakolom.. preporučujem!
pozz
[ wex-alpha @ 25.05.2007. 13:14 ] @
Vodu
[ milannnm @ 01.07.2007. 16:39 ] @
I don't drink Pepsi, I just sell coke......... :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|