[ ton_majstor @ 31.05.2007. 15:11 ] @
http://www.ea.com/nfs/prostreet/home.jsp

[img][att_url][/img]

Izlazi SUTRA... 31.5.2007. tj. u Novembru...

Pozdrav!
[ Deda_Mraz @ 31.05.2007. 15:43 ] @
Znači ipak će se tako zvati

Ima na jedno stranom forumu predlozi imena kako bi se zvao ovaj novi serijal i ovaj je ubedljivo vodio!

I ove godine će se izdvojiti keš da se kupi original, jer vredi svaki cent, jer ovo je jedina igrica za koju sam spreman da kupim original.
[ chika spec @ 31.05.2007. 17:44 ] @
Samo da bude krashiranja tj. detekcije oshtetjenja.Glupo mi je ono tipa 300 km/h u zid i nishta,samo malo staklo napuklo...

Eh da,ako hardverska zahtevnost bude velika, dzhaba sve...
[ Vole Domu @ 31.05.2007. 18:31 ] @
mnogo cesto izbacuju to, bre!
ja nisam stigao ni ovaj poslednji da odvozam,
ali dobro ja se ne vazim ja sam prestao da igram igrice

prodana dusha

[ Deda_Mraz @ 31.05.2007. 19:23 ] @
Du-šo prodana, du-šo prodana, dušoooo prodanaaaa aleee

Ma idi bre ja sam ga Carbonisao za 4-5 dana, morao sam tedonal mast da maže na prste

Pa najveći "bug fix" u Pro Street-u će biti vidljivi car damage, što će konačno na turnirima doneti još veću ozbiljnost u igranju i neće moći svaka šuša da igra NFS već pravi poznavaoci NFS serijala (recimo ja ).
[ icobh @ 31.05.2007. 19:31 ] @
Što se tiče oštećenja tj. pada performansi zbog oštećenja, Srpski Radikali (SRS::Street Racing Syndicate) su svjetlosnim godinama ispred NFS-a...
[ dobrota @ 31.05.2007. 22:28 ] @
U, jedva čekam Prostreet. Da se pohvalim, ja sam Carbon presao za nešto manje od jednog i po dana. Ali nisam sve otključao samo sam osvojio sve oblasti i pobedi glavnog . Za dan i po!
[ ton_majstor @ 01.06.2007. 11:03 ] @
Da ne otvaram novu temu, jel' može ovde savet kako se dobro DRIFT-uje u Carbon, bez volana (koji stiže TEK za 3 nedelje)?

Koji auto, koji settings... nešto sam skinuo sa Net-a od toga, ali kapiram da bez volana tu nema selameta?

Pozdrav!
[ Vole Domu @ 01.06.2007. 11:16 ] @
Citat:
Deda_Mraz: Du-šo prodana, du-šo prodana, dušoooo prodanaaaa aleee :D

Ma idi bre ja sam ga Carbonisao za 4-5 dana, morao sam tedonal mast da maže na prste :(

a, zato se to zove Carbon, zato sto ti se prsti ugljenisu od igranja :)

nego da ne otvaram novu temu, jel imas neku pozivnicu za Demonid??
izvini morao sam :) :)
[ tox master @ 25.11.2007. 11:33 ] @
pozdrav

prostreet vec uveliko izasao a nijednog komentara?!
izgleda da su se svi razocarali sto sam primetio i na drugim forumima.
nisam neki gamer ali volim cito da probam neke nove stvari.
naime,instalirao sam igru danas i kada pokrenem sve,izaberem trku koju cu da vozim jednostavno mi se zacrni ekran na sekundu i izbaci me na desktop i proces od igre se ugasi i izbaci cuvenu gresku "ntfs needs to close.........encountered problem....don't send...".

jel zna neko do cega bi mogao da bude problem?
komp je amd 4000+ dual core
asus m2n
asus 7300gt ,256mb,silent
1gb ram,800mhz
[ Backy @ 25.11.2007. 12:01 ] @
kod mene trepću meniji, ne može da se igra
[ dr.NPN @ 25.11.2007. 12:49 ] @
Gde ste "kupili" igre?
[ qazqaz @ 25.11.2007. 14:13 ] @
Citat:
dr.NPN: Gde ste "kupili" igre?

Pa gde se inace "kupuju" igre, filmovi..

Igra je hw zahtevna previse, puna reklama, ostecenja su duplo golo, niz dosadnih i glupih stvari.... sve u svemu - lose.
Probao sam demo, nisam je cak ni "kupio"

Citat:
Every platform gets a piece of the avalanche of advertising that permeates the game. Sure, races in real life are heavily sponsored, but ProStreet takes it too far--there's nary a stretch of track where there's not some sort of advertisement for motor oil or car insurance. It doesn't seem possible, but 360 and PC owners get to enjoy even more advertising thanks to dynamic ads that will be downloaded when you start the game up for the first time. Even better, some of the achievements are sponsored by a car insurance company. It's too bad that the cost of the game and the ridiculous amount of advertising isn't making EA enough money--on the Xbox 360 (and according to EA, soon on the PS3) you can use real cash to unlock cars and upgrades. Every single time you go to buy a car, you're asked if you want to use in-game cash or real money. You don't even need to have unlocked a car to be able to purchase it with real cash, which is really unfair since you can use that unlocked car to zoom right to the top of the leaderboards on the early courses.

sa gamespot-a
[ Nabukodonosor @ 25.11.2007. 14:26 ] @
Igra je dosta zahtevna. Mislim da trazi barem 2GB rama i dosta jaku graficku. Ja imam 7600GT i nije htelo da mrdne. Odmah sam je obrisao. Meniji su dosta konfuzno odradjeni. Malo sam se razocarao onolikom zahtevnoscu. Inace dolazi na 2 DVD-a.
[ tox master @ 25.11.2007. 14:58 ] @
koliko vidim dzaba se zezam sa torentom vec nekoliko dana i ode mi oko 5gb downloada skroz bezveze.
a nemogu da verujem da ne moze da s pokrene sa 2gb rama i 7600gt?
kakvu ti gresku javlja?da nije ista stvar kao kod mene?
a sto se tice menija uopste nisam mogao da se snadjem i sta god da odaberem pojavljuje se prozor "conecting EA..." a bas sam mislio da cu malo da ubijem dosadu ovih dana.
moracu ipak da se vratim richard burns rally-ju,zakon je!

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows XP and VISTA with latest service pack installed
Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)
128Mb DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a
supported chipset (see below)
512MB RAM (1GB if running Windows Vista)
DirectX compatible sound card
7.6 GB of HD space required to install game
8X or faster DVD Drive
DirectX 9.0c June 2007 edition (included)

To play online a network card is required for broadband connectivity
[ Nabukodonosor @ 25.11.2007. 16:33 ] @
Nisam rekao da ne moze da se pokrene i da nece da radi na 2GB rama. Ne znam kako si sve ovo izvukao iz mog posta. weird. Kazem da mislim da trazi 2gb rama kao minimum jer sam ja probao sa 1GB rama i 7600gt sa 256MB memorije, na WinXp i nece da mrdne, tj. da prevedem mnogo secka i koci. A to sto si ti naveo je neki minimum samo da se pokrene igra i da radi sa verovatno 5fps-a.
[ tox master @ 25.11.2007. 16:58 ] @
za mene izjava "nece ni da mrdne" ima sasvim jasno znacenje da nesto ne radi (miruje,stoji,...) a mozda pricamo razlicitim jezicima ali nema veze.
a termini mnogo secka i koci su mnogo jasniji sirokim narodnim masama pa i meni. :)
pretpostavljam da bi na onoj min konfiguraciji radilo jadno ili nikako ali tako pise u detaljima igre.
bas cu ovih dana da odem kod drugara koji ima amd 3600+ i 7600gt pa da probamo ali cisto sumnjam da "nece ni da mrdne" na osnovu nekih drugih igara koje pokrece bez problema.
kako god pogledam vidi da se ja izgleda necu naigrati prostreet-a ali na osnovu komentara drugih ljudi ne gubim puno.

pozdrav
[ banjac85 @ 25.11.2007. 17:23 ] @
Kod mene na C2D procesoru na 2.5GHz, 1GB rama na 800MHz i 8600GT radi u 1024x768 na max detaljima.
[ WuTang @ 25.11.2007. 17:47 ] @
Vecu glupost danas nisam cuo nego da novi need for speed pro street nece da radi ljudima sa 2gb rama.Neka provere bolje operativni sistem i fragmentaciju diska.Na mojoj konfiguraciji AMD 64X 3500+,DDR2 800MHZ 1GB SA KARTICOM X800GTO TERA NA 1024x768 NA MAX DETALJIMA BEZ AL NAGLASAVAM PONOVO
"BEZ"IKAKVIH PROBREMA!!!.A to sto sam igru izbrisao posle nepunih sat vremena to je moja licna stvar kvaliteta igre!!!!!
[ qazqaz @ 25.11.2007. 20:05 ] @
Kod mene na konf:
C2D 1.6
go 7300
1GB

pri rezoluciji 640x480 i na off/low podesavanjima daje 35 fps

a sistem upravljanja sa tastature je ocajan.
[ Nenad Vranjanac @ 25.11.2007. 20:09 ] @
a sta, 35fps je malo??
[ oPEN @ 25.11.2007. 21:29 ] @
Kod mene jako lepo radi na rezoluciji 1024x768 sa 7600gt agp, p4 HT 3.0 GHz, 1GB rama, win XP.

Inace igra je odlicna, nisam imao dovoljno vremena da je malo duze igram ali za sada mi izgleda sasvim ok.
Secam se da su mi ranije mnogi prijatelji prilicali da je Underground mnogo bolji u odnosu na Carbon ... mada mislim da vam se to samo trenutno cini, ipak je ProStreet super igra.
[ tox master @ 25.11.2007. 22:14 ] @
pozdrav

evo konacno sam i ja uspeo da pokrenem igru!
sad ce mnogi da se smeju kad kazem sta je bio razlog al jbg nisam gamer!
bila mi je iskljucena virtuelna memorija i zato nije moglo da pokrene igru.
a sto se tice igre,igrao sam oko 20 minuta i bas sad razmisljam da li me mrzi sad da je brisem ili sutra.
upravljanje katastrofa,grafika nije losa ali nista posebno ,ocekivao sam mnogo vise od cuvenog nfs.
iskreno receno najvise mi se dopala ona mala sto mase sa onom zastavicom na startu!
igrao sam na 1024x768 sa prilicno dobrim podesavanjima (slabo se razumem u to) i na par mesta u trci je malo "zastalo" na 7300gt i 1gb ram.
sve u svemu najvise mi je zao sto sam tri dana patio komp skidajuci ovo sa torenta!
sledeci put cu da slusam komentare drugih ili bar vecine.

pozdrav
[ The Impaler @ 25.11.2007. 22:41 ] @
Mene igra nije drzala ni 5 minuta.
Sto se tice grafike, oduseljen sam ali igra je smor.Totalno su ispali iz konteksta.
Moja konfiguracija:
AMD x2 4400
1gb RAM @667
Asus 8600 GT
Meni igra na 1280x1024 i max detaljima radi ok.
[ bakancs @ 25.11.2007. 22:50 ] @
koja je minimalna konfiguracija koju igra zahteva?
[ Backy @ 25.11.2007. 23:41 ] @
jel zna neko zasto meni trepću meniji?

athlon xp na 1200mhz
2gb ddr
radeon x1600pro
vista ultimate
[ Fuzz @ 25.11.2007. 23:50 ] @
Mozda zbog tog XP underclockovanog procesora? Mislim koji ti procesor ustvari imas?
[ Nabukodonosor @ 26.11.2007. 00:27 ] @
[quote="WuTang"]Vecu glupost danas nisam cuo nego da novi need for speed pro street nece da radi ljudima sa 2gb rama.Neka provere bolje operativni sistem i fragmentaciju diska.[/quote]
Ti mora da si jos u prvom osnovne i da ti citanje ne ide bas od ruke, a? Ako si ipak stariji onda tvoja nepismenost bas zabrinjava. Procitaj ponovo sta sam rekao, pa i 3-4 puta, dok ne ukapiras. Jebiga, neko ne moze iz prve da ukapira.
[ qazqaz @ 26.11.2007. 01:33 ] @
Citat:
Nenad Vranjanac: a sta, 35fps je malo??

Nije. Poenta su bila podesavanja, na navedenoj konfiguraciji, da bi se doslo do tih 35 fps.
[ Backy @ 26.11.2007. 01:45 ] @
@Fuzz
bio je 2800+ i radio je na 2048... sad radi na 1240 i neće brže
[ dr.NPN @ 26.11.2007. 03:15 ] @
dIGNI mu magistralu iz biosa, i skini tu Cistu, i instaliraj xp ... :D
[ Backy @ 26.11.2007. 10:34 ] @
aj probaću opet da ga unormalim kad instaliram xp, iako tad neće ni ekran da se upali... hvala u svakom sl.
[ Java Beograd @ 26.11.2007. 13:47 ] @
Ja, kao veliki zakljubljenik i poštovalac serijala NFS mogu da kažem sledeće: igra je KRŠ ! Jedino, stvarno je OK, damage control.

Po kvalitetu:

1. NFS U2
2. -
3. -
4. Most Wanted
5. Hot pursute
6. Underground 1
7. Porshe unleashed
(ostali)
[ La_odvala @ 26.11.2007. 20:23 ] @
Pro Streets je do sad najbolji "nid for spid" samo sto vi nemate dovoljno jake kompjutere da bi to mogli da vidite...
Sledeca konfiguracija
AMD Athlon x2 3600+ ( Overkolokovan na 2.5)
2x 1GB Ram DDR2 800Mhz-a
Leadtek 7300GT Extreme 128Mb

Na toj konfiguraciji ga igram u 1024x768 sa medium - high detaljima i mogu reci da je odlicna igrica. Dok kod drugara na Core 2 Duo E6600,4GB RAM,MSI nVidia 8800GTX Ultra ili sta vec ( najjaca 8800) 768MB radi na MAXIMUM detaljima i deluje potpuno drugacije od onoga kako se vidi kod mene.

The need for speed igram od 1995 godine do danas i svaki noviji nastavak je bolji od prethodnog a ne kao sto vecina pricaju "most wanted zakon"

Mozda vam se igrica ne svidja zato sto neznate da je igrate ?
Inace to sto se tesko upravlja to je zato sto placete da "nid for spid" nije simulacija pa su ljudi iz EA teli malo da poboljsaju dozivljaj da kad idete 300 ne mozete da skrecete kao u carbonu ili most wanted-u.

[ Nabukodonosor @ 27.11.2007. 00:04 ] @
Citat:
Pro Streets je do sad najbolji "nid for spid" samo sto vi nemate dovoljno jake kompjutere da bi to mogli da vidite...

Znaci treba mi dovoljno jak kompjuter da bih video kakva je igrivost neke igre, pa tako i ove? Ili je igra dobra samo ako lepo izgleda?!
[ Urkelele @ 27.11.2007. 07:19 ] @
E ovako, nisam mislio da se javim ali eto... (mozda i da ubijem malo vremena ) Evo kako je kod mene
Athlon XP x2 4800+
1GB RAM-a
ATI HD 2600Pro 250MB
crno kuciste i 217V trenutna jacina struje u vreme igranja

I na rezoluciji 1440x900 sa max detaljima (mislim da mi je samo na jedno mesto nesto bilo High) i radi, mogu reci dosta dobro, ali imam osecaj da je malo <25fps.
To je sto se tice performansi i rada igrice, i sa grafikom sam zadovoljan.
E sad, sto se tice igranja, mislim da su ipak uveli novinu i ovaj deo napravili vise kao simulaciju, sto je i realnije i normalnije. Lepo je neko napisao da ne mozes sa 300 da povuces rucnu i da skrenes.
Igrica definitivno nije pravljenja za igranje na tastaturi, mada je i to izvodljivo. Preporucujem da oni koji je nisu probali da je probaju sa volanom. Sve je stvar navike, a kada se naviknete na volan to je vec druga prica.
A da, ja je nisam igrano nesto mnogo (jedno 3-4 staze) ali moj buraz je odigrao, kako on kaze, preko 20-ak staza i kaze da su sve staze koje je odigrao slicne ili ti cak iste. Ako je to stvarno tako, onda tu igirca ima veliki minus.
Nisam ni ja neki gamer, volim uglavnom voznje, ali jbg... kad mi vreme ne dozvoljava da im posvetim vise paznje

Pozz
[ RAMBRAKER @ 28.11.2007. 23:41 ] @
Meni secka zesce, ja imam 2.8Intel Celeron64bit sa 2x512mb RAM i ATI X550 grafiku..... jel mi opravdano secka ili ipak moze nesto da se sredi ?
[ La_odvala @ 07.12.2007. 22:18 ] @
Ovako ljudi ...
Doso sam do nekih 45% sa 7300GT i onda vise nije moglo da se igra pa sam zamenio graficku ( ASUS EAX1950PRO 256MB 256bita ) U 1280x1024x60Hz nema da zasecka ali posto imam 17" monitor morao sam da igram u 1024 zbog osvezavanja.
Igra je dobila sasvim drugi smisao kad sam zamenio graficku ( tako da one zene sto je neko napomenio da jedino one vrede u igri i njih sam video jer sam 7300GT nisam mogo da igram sa World details na High ).
Ostatak igre ( od 45% do 100% ) sam preso za manje od 8h igranja dok sam do tih 45% igrao 2 dana i mucio sam sa 7300GT.

@Nabukodonosor

Naravno da ti treba....!!!! Ja dok sam imao 7300GT nisam mogo da vozim drift uopse jer je seckalo i nisam uspevao da ocenim kad treba da motam volan na drugu stranu i ostalo... Tako da sam i ja pomislio da je tacno sto je neko reko da se mnogo tesko skrece, ali sad kad sam uzeo drugu graficku sve to se izgubilo i igra je bila poptunu druga od one koju sam poceo da igram sa 7300GT.
Inace svaku igru ako hoces da ocenjujes moras da je pustis u maximum pa da sudis o njoj a mogo sam i ja da stavim sve na low details i da igram ali nije to to...
Jer ja kad izadjem uvece u grad hocu da navatam neku dobru "Pi*ku" a ne neke posusnjare pijane pankereke i ostale klosarke...
Jeste i ove i one su devojke i ove i one imaju "P" i kao sto Randja kaze " K.... nema oci" ali nije to to....
E tako i meni nije to to da igram igru sa low details i da pricam kako nevalja nista a to sto ti pricas da l' treba dovoljno jak kompjuter da vidis kako radi igrica naravno da treba!!!

Pogledaj attach...
[ miljenko2003 @ 08.12.2007. 21:37 ] @
nista specijalno... samo .. ne znam... pokvarishe nfs.....
@ton majstor
taj volan sto stize obavezno probajte sa Test Drive Unlimited, igrca bolja x puta od nfs-a :D
[ La_odvala @ 09.12.2007. 14:17 ] @
@miljenko2003

Probaj Juiced 2 ;)