[ dobio_7 @ 24.06.2007. 21:44 ] @
Pa sto nisu uzeli crni sprej i zamaskirali ovu bruku...
Neko ce da dobije OTKAZ (menadzer, stampar, teletekster, "zalepljivac", ko vec ...... ili svi zajedno) ?

Neka plate meni 500-1000 evra mesecno i necu napraviti takvu gresku! :)

TELEKOM SRBJIA - BRUKA I SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Abstract @ 24.06.2007. 22:04 ] @
hahaha, priceless
[ U.F.O @ 24.06.2007. 22:32 ] @
Gledao sam utakmicu i nisam to ni primetio :)
[ biber021 @ 24.06.2007. 22:45 ] @
Možda je u pitajnu kreatvini direkotr pred otkzaom, a modža su se malko i zajebunlili (:
[ sasa022 @ 25.06.2007. 02:34 ] @
@dobio_7

Totalno si promasio naslov teme - ja sam pomislio da je Telekom ( ponovo ) nesto sje**,a ustvari je krivac neko
sa RTS-a.
Nisam gledao utakmicu,a da jesam mozda bih to primetio,a mozda i ne - nije to prvi put da se desava takva greska,
da se okrene ili izostavi koje slovo.

[ Slobodan Miskovic @ 25.06.2007. 02:50 ] @
Citat:
a ustvari je krivac neko
sa RTS-a.

Zasto bi bio neko sa RTS-a kad je to posao marketinske firme koja postavlja reklame na teren? Osim ako nije graficki radjeno ali mislim da je ipak bila nalepnica na terenu a ne kompjuterski odradjena reklama...
[ dobio_7 @ 25.06.2007. 10:51 ] @
Citat:
Neko ce da dobije OTKAZ (menadzer, stampar, teletekster, "zalepljivac", ko vec ...... ili svi zajedno) ?

Zato sam i napisao ovo u zagradi jer nisam siguran dali je SRBJIA zalepljeno, graficki, "umetnicki"...
[ Majstor Duja @ 25.06.2007. 10:53 ] @
Citat:
Slobodan Miskovic: Zasto bi bio neko sa RTS-a kad je to posao marketinske firme koja postavlja reklame na teren? Osim ako nije graficki radjeno ali mislim da je ipak bila nalepnica na terenu a ne kompjuterski odradjena reklama...

Pa zar nije RTS uvek kriv....:p
Kriva je firma koja je lepila tu mega reklamu ali kako mi diskutujemo o tome ovde reklama je odradila pos`o!!
A i ko zna, mozda su promenili ime drzavi u Srbjia...a nisu stigli da obaveste sitnu raju o tome....ono, godisnji odmori i slicno...
[ dr.pametnjakovic @ 25.06.2007. 11:35 ] @
ni ja ovo nisam primetio sve dok nisam procitao na ES a onda odgledao reprizu i uverio se svojim ocima...

nego, koliko vas je prenelo ovu informaciju nekim trecim ljudima a ovi opet nekim cetvrtim i tako redom... meni je licno vise osoba juce prenelo ovu informaciju... i sto je najbolje, niko ne krivi telekom, vec uglavnom marketinsku agenciju ili nekog treceg ... ja im licno skidam kapu!
da nije tako, verovatno niko od vas (cast izuzecima) ne bi to primetio ... a ovako ... stvari ipak malo drugacije stoje ... vidi se neki rezultat ... inace ja sad ne bih pisao o tome ...
[ Urkelele @ 25.06.2007. 12:15 ] @
Hajde priznaj koliko ti platio "Telekom" da ovo postavis na ES-u??? Priznaj ili da te secemo komad po komad!!!

Ko zna, mozda su oni bas to i hteli, kako bi se diskutovalo o istom, ovo-ono... kako bi ljudima "usli" u usi ili pod kozu.

Pozz
[ smars @ 25.06.2007. 14:17 ] @

Pa da, neka podvarijanta viral marketinga. :)

Nego, ako je neko bio uživo tamo, pa da nam potvrdi da je zaista nalepnica na parketu, a ne tv grafika kod prenosa...

Pozdrav

[ Milan M. Radovic @ 26.06.2007. 12:03 ] @
Jaooooooooooo...kakva evropa ljudi,pa mi smo seljaci...
Tako je to kad se posao dobija preko veze,a mi studenti krpimo dupe,secemo usi.
[ dobio_7 @ 26.06.2007. 12:13 ] @
Citat:
Pa da, neka podvarijanta viral marketinga. :)

Mora da je kampanju odradio Srdjan Saper, Crvena Zvezda je bila domacin a Covek Pauk i njemu slicni su valjda jos uvek uz Zvezdu pa su mu namestili posao :)
[ ghost2k3 @ 26.06.2007. 16:12 ] @
HAHAHA
Eto to samo govori o tome koliko smo mi smešna zemlja :DDDD
HAHA
I jadna.
[ pivce @ 26.06.2007. 23:16 ] @
cirkus maximus
sve sve ali ona reklama "MTS, MTS"....mislim sta reci....