[ epitaph @ 26.06.2007. 17:54 ] @
Nagrada za sve one koji na Brcanskom vidovdanskom maratonu istrce 10 km za manje od jednog sata je karta za exit. Exit je jedan od sponzora te manifestacije. http://www.vidovdanskatrka.org

Ako vam je Brcko blizu i ako imate kondicije, pravac Brcko u cetvrtak 28.06 po karte.
[ fanfon @ 26.06.2007. 19:36 ] @
Smesna povoljna ponuda. Problem je sto bi mi troskovi za gorivo i hranu bili veci od koristi. Imam rodbinu blizu Brckog, ali sam vec bio pre mesec i po tako da nista od dzaba karata

Kako to ne organizuju bar u Novom Sadu...
[ Abstract @ 27.06.2007. 11:02 ] @
Ja chuo da ako dash krv negde u NSu dobijesh kartu za exit i valjda sezonsku za strand, istina?
[ Majstor Duja @ 27.06.2007. 11:27 ] @
Da,da, a ja sam cuo da ako das bubreg dobijes kamen u onom drugom...
[ Abstract @ 27.06.2007. 11:28 ] @
Pa onda bi ga pre prodao ^^
[ deki77 @ 27.06.2007. 14:24 ] @
koje pocenjivačke nagradne igre...
koliko samo akcija sličnih u poslednje vreme.Kao da mi sve liči da će exit biti manje posećeniji,pa oni krenuli u neku vrstu mediske hajke na što više onih koji će da kupe karte.Na TV tijaniću2 emisija o exitu emituje se par nedelja..
Ja sam zato i dalje(dok se stvarno nešto ne promeni)mišljenja da...
publika koja posećuje EXIT takođe je publika GUČE...
Ja da trčim za exit karte ...
ma neka si**ju...
[ Abstract @ 27.06.2007. 14:33 ] @
A shto pocenjivanje?
Jednostavni marketing, kontam da su videli da im je najmanje karata kupljeno iz RS pa su zato tamo i organizovali...
Ne znam jes li pratio rts prethodnih godina pre exita? Isto su bile emisije, koncerti...
[ epitaph @ 27.06.2007. 14:37 ] @
Citat:
Abstract: A shto pocenjivanje?
Jednostavni marketing,

Slazem se. Imam dugara koji stvarno nema love da kupi kartu i koji trcati maraton samo radi toga.. (ima srece pa moze istrcati za sat, bar tako misli )

P.S. mislim da bi trebali biti zahvalni Exit-u sto je pristao biti sponzor na taj nacin
[ kelja @ 27.06.2007. 15:17 ] @
Citat:

Ja da trčim za exit karte ...
ma neka si**ju...

More, razmislio bih: da mi plate - ko zna...

[ fanfon @ 27.06.2007. 16:11 ] @
Ako na karti ne pise ime onda zoves 2-3 drugara atleticara da otrce i daju ti karte a posle pravac EXIT:)
[ DjoleReject @ 28.06.2007. 09:19 ] @
Boze kakva tuga... Mislim, nije tuga biti siromasan pa nemati za kartu, ali je zaista jadnio seniti kao pas kad ga smaras sa koskom. Ako nemas - nemoj ici! sta kome treba da ga pacovi iz exita teraju da plezi za kovu.
[ dexxx @ 29.06.2007. 16:29 ] @
Citat:
DjoleReject: Boze kakva tuga... Mislim, nije tuga biti siromasan pa nemati za kartu, ali je zaista jadnio seniti kao pas kad ga smaras sa koskom. Ako nemas - nemoj ici! sta kome treba da ga pacovi iz exita teraju da plezi za kovu.

ote` mi slova iz tastature :)