[ Rasha(019) @ 27.06.2007. 17:04 ] @
Da li neko ima full Colina Mcraea Dirt i moze li da mi kaze u cemu je stos ako ga uopste ima.Moja vezija je 8GB I ne mogu da pokrenem igru jer izbacuje gresku u Dirt.exe. Skinuo sam patch sa gameworlda 51mb I Dirt.exe Crack i opet corak .Vidim da nije samo problem kod mene ali vidim I da nekima radi….. Koristim Deamon 4091HE. sa SPDT 1.49.Kad me pita za Protection I kad I to uradim opet nista, kad ga ugasim sa sfdrvrem opet isto. Probao sa I sa Yasuom I ista prica ! Proban je i na AMD64 3500 sa 2gb rama, msi 7600gt i prijavljuje istu grasku. Da li neko ima full Colina Mcraea Dirt i moze li da mi kaze u cemu je stos ako ga uopste ima.Moja vezija je 8GB I ne mogu da pokrenem igru jer izbacuje gresku u Dirt.exe. Skinuo sam patch sa gameworlda 51mb I Dirt.exe Crack i opet corak .Vidim da nije samo problem kod mene ali vidim I da nekima radi….. Koristim Deamon 4091HE. sa SPDT 1.49.Kad me pita za Protection I kad I to uradim opet nista, kad ga ugasim sa sfdrvrem opet isto. Probao sa I sa Yasuom I ista prica ! Proban je i na AMD64 3500 sa 2gb rama, msi 7600gt i prijavljuje istu grasku.
[ Dushko_NS @ 13.07.2007. 00:54 ] @
Da ne otvaram novu temu, zna li neko gde mogu naci prvi deo, tj prvi pokretački fajl u rar formatu, skinuh igricu, ali mi ne valja cmd.rar od 95,3mb, a na svim ostlim rapidima su drugaciji fajlovi, pa ako neko zna gde mogu naći baš ovaj? Neko bar? :) hvalaaaaaaaaa... inače je u pitanju DiRT *SFCloneDVD* by MisterX & MisterY, ako nekom ovo nešto znači :)
[ Backy @ 13.07.2007. 01:34 ] @
imam ja, samo ne znam kako da ti dam
[ tosa @ 13.07.2007. 02:18 ] @
Piraterija nije dozvoljena na forumu!