[ PCS @ 01.07.2007. 09:15 ] @
Moj zet kupuje automobil i ima na raspolaganju oko 7000 eura. Unapred da odgovorim da nije zainteresovan dodati jos malo pa kupiti nov jer hoce veci auto, a za to treba dodati jos malo vise :) Znaci polovan, porodicni auto, po mogucnosti limuzina ili da ima 5 vrata ali ne karavan (Nece moja sestra, nema sanse da je ubedimo. Joj zene!). On se zalepio za Octaviu sto smatram za dobar izbor ali tesko ih je naci, bar u dobrom stanju. Neki moj predlog bi bio da se fokusira na sledece modele: - Skoda Octavia - Toyota Avensis - Renault Laguna - Mazda 323 - Opel Vectra Ja sam malo vise expert za IT nego za automobilsku industriju. Pratim pomalo ali nisam bas u toku koji se modeli smatraju za najpouzdanije, koji su motori bolji a koji losiji, cene odrzavanja i drugo. Zato Vas molim za savet na koji od ovih 5 modela treba najvise obratiti paznju i ako imate jos neki model da predlozite nemam nista protiv. Mogu da dodju u obzir o vozila iz tkz. Golf klase (Golf, Astra, 307...) Molio bi vlasnike ovih vozila da kazu svoje misljenje i iskustva. Ukoliko imate konkretan predlog za kupovinu nekog automobila molim Vas da mi se obratite privatnom porukom na ES ili mailom. Hvala [Ovu poruku je menjao PCS dana 01.07.2007. u 10:41 GMT+1] |