[ fibula @ 01.07.2007. 19:00 ] @
| Moram nesto da vam ispricam, juce sam video svojim ocima, poceli ljudi da prodavaju benzin u flasama kao u vreme sankcija, slucajno odem ja na blic sajt i vidim opet gorivo poskupelo BMB 86 din ne mogu da verujem evro je 78din a bezolovni 86 znam da se nafta u $ racuna ali pao je i dolar dole, a ne vidim ni krize neke velike na bliskom istoku, izgleda poceo sverc benzina iz rumunije, bugarske madjarske. Sta da vam kazem ogorcen sam i kako prosle godine u ovo vreme MB i BMB imali su istu cenu a sad je BMB skuplji za 3 dinara zasto ??? Sta da vam kazem, ne pise nam se dobro, nesto se trulo desava u ovoj drzavi ... |
[ SASA M. @ 01.07.2007. 19:25 ] @
He, he, he, naleteh prekjuce na zrikavce i to na zalost tek kad sam razmenio nesto evrona u menjacnici tako da nisam imao interes da pitam koji im je kurs.
DV-zz-zzee, dvzz-zz-ee.
[ biber021 @ 01.07.2007. 20:08 ] @
Ide sezona godišnjih odmora...I plin je bio 42 dinara prošle godine u ovo vreme...ako raja 'oće da se voza...
[ dulsrules @ 11.07.2007. 09:46 ] @
U ulici Vinogradski Venac na Ceraku na deonici od Jablanicke postoji jedan parking, napusten, e pa tu ima od skoro jedan lik prodaje gorivo iz "Lade". Mislim, za svaku pohvalu :)
p.s. 21. vek - hehehe
[ Marko Jovanovic BG @ 11.07.2007. 11:01 ] @
Da, lika su isterali iz Jablanicke tamo je prodavao gorivo vec godinama , inace zove se debeli Milan, zivi u Rupcinama (Bele Vode), od tog "posla" je sazidao kucu, izdaje dva stana, ima novu Ladu u garazi i za vreme prime-time prodaje goriva zaradjivao je po 200 evra dnevno .
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.