[ dulsrules @ 10.07.2007. 18:31 ] @
Pozdrav narode, posto jako volim emisiju Dezinformator sa TV Metropolis, a vec par meseci mi je TV kartica pokvarena, nisam u mogucnosti bio da snimam, pa ako neko ima sve dosadasnje emisije bio bih mu jako zahvalan ako bi mogao da me kontaktira na [email protected] ili preko ovog topica. Jos bolje bi bilo ako ovde ima nekoga sa doticne televizije, a da je dobar sa Zoranom Kesicem, autorom ovog urnebesnog serijala, pa recimo da ako bi mogao da mi da instrukcije kako bih mogao da dodjem do "pravih" emisija, ne snimljenih sa tv-a. Svaka pomoc je dobrodosla. p.s. U Srbiji ima mnogo mladih ljudi kojima je ova emisija jedna od najboljih , ako ne i najbolja na domacem tv battlefield-u. Svako ko bi dosao na ovaj ili onaj nacin do ovog jako zanimljivog i duhovitog sadrzaja, bilo bi lepo da to baci na share-ovanje. Bilo preko torrenta, bilo preko dc++ klijenata, nebitno. Ja bih sigurno share-ovao. Bitno je da taj serijal bude online, za hiljade zainteresovanih ljudi koji bi hteli da ga pogledaju. Hvala :) |