[ bera3 @ 22.07.2007. 21:40 ] @
| Zdravo svima
Na jednom sajtu mi se ucita mp3 pesma, i on je pusta iz IE prozora. Nema nikakvih opcija za download, ali kad se otkacim s neta ponovo mogu da pustam pesmu. Znaci snimio je u neki temporary fajl.
Trazio sam po celom disku bez uspeha.
Postoji li neki nacin da se ta pesma sacuva u mp3 formatu? |
[ Nemanja Avramović @ 22.07.2007. 23:10 ] @
Pogledaj ovde:
C:\Documents and Settings\KORISNIK\Local Settings\Temporary Internet Files
Možda je mp3, swf, ili tako neki fajl...
[ dr.NPN @ 22.07.2007. 23:57 ] @
Pa sort by size, pa vidis sta ima par Mb, to sacuvas, pa posle konvertujes u sta hoces.
Il.i pustis iz explorera, i snimis sa sound forge-om
[ bera3 @ 23.07.2007. 08:50 ] @
Ma trazio sam sve fajlove koji su created tog dana, ali nema ih u velicini koja odgovara pesmi. Ima fora da sacuvam celu html stranicu, onda sacuva i fajl koji je jednak velicini pesme, samo sto ne moze ni jedan program da ga cita, ne znam ni ekstenziju.
Svidja mi se to sa Sound Forgeom, samo da ga nabavim. Jel se snimanje preko njega odradi na istom kompjuteru, i da li se izgubi na kvalitetu zvuka (ne daj boze da snimam pomocu mikrofona)?
[ qpqp @ 23.07.2007. 10:27 ] @
Snimis neki download manager i na pjesmi cpoy link location i zaljepis u njega i to je to, ako si skuzio sta hocu reci?!?!
[ dr.NPN @ 24.07.2007. 11:35 ] @
Citat:
bera3:
Svidja mi se to sa Sound Forgeom, samo da ga nabavim. Jel se snimanje preko njega odradi na istom kompjuteru, i da li se izgubi na kvalitetu zvuka (ne daj boze da snimam pomocu mikrofona)?
Naravno na istom kompu. Ne gubi se nesto na kvalitetu, skini SF pa probaj.
[ fade @ 24.07.2007. 13:00 ] @
Koliko se secam SF snima input,a ne ono sto se dogadja na desktopu,bar ovaj matori 4.5 sto ja imam,ne shvatam zasto bi snimao zvukove koje kompjuter pravi.Nadjes kabal ,jumpujes mikrofon i line out ,i onda ono sto se pusta ide na mikrofon,snimis i gotovo,tako sam ja skoro skinuo audio iz nekog snimka ,jer mi je dosadilo da trazim konvertere za wmv kilo dana ,pogotovo sto imam spor net.
[ Java Beograd @ 24.07.2007. 13:16 ] @
imaš dž util programe koji snimaju zvuk sa kartice i čuvaju kao mp3. Ja koristim:
www.mp3mymp3.com
[ dr.NPN @ 24.07.2007. 17:28 ] @
Citat:
fade: Koliko se secam SF snima input,a ne ono sto se dogadja na desktopu,bar ovaj matori 4.5 sto ja imam,ne shvatam zasto bi snimao zvukove koje kompjuter pravi.Nadjes kabal ,jumpujes mikrofon i line out ,i onda ono sto se pusta ide na mikrofon,snimis i gotovo,tako sam ja skoro skinuo audio iz nekog snimka ,jer mi je dosadilo da trazim konvertere za wmv kilo dana ,pogotovo sto imam spor net.
[ bera3 @ 25.07.2007. 15:07 ] @
Hvala svima, na ovom forumu stvarno mogu da se dobiju korisni odgovori
Skinuo sam program (bas je mali, ima 5,7mb), to mi je i trebalo.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.