[ tdjokic @ 30.07.2007. 01:13 ] @
| http://blog.b92.net/text/546/ceca%20gradonacelnica/
Demokratska Stranka je podrskom Cecinoj majci da postane gradonacelnica Zitoradje, otkrila, nehotice, ko ce im biti sledeci kandidat na predstojecim lokalnim izborima za gradonacelnika prestonog grada. Posto niko iz postojece garniture DS-a nema sanse da pobedi radikala Vucica, genijalni tim predsednikovih stilista, sminkera, garderobera, toaletnih vodica za bulju, fotografa, marketinskih genijalaca, je smislio kako ce da vlada gradom narednih 8-10 godina. Ponudice Svetlani Raznjatovic mesto gradonacelnice. Ceca bi glatirala izbore a DS bi vladao i dalje Beogradom. Podrsku su vec potpisali: Pedja D Boj, Dobrovoljno Pevacko Drustvo, Pixy Stojkovic sa suprugom, Milica Milsa i Zarko Jokanovic, Snezana Dakic i njen pratilac sa planete Klingon, Boba I Brena. |
[ tosa @ 30.07.2007. 01:25 ] @
Nadam se da je u pitanju neslana šala.
[ deki77 @ 30.07.2007. 07:11 ] @
a ko je CECA... ???
[ Urkelele @ 30.07.2007. 08:45 ] @
Ma to ti je bre ona sa velikim sisama
A jel' ce svakom ko bude glasao za nju dati barem da je pipne? :P
[ stil @ 30.07.2007. 09:21 ] @
Kako je to zgodno , glodjemo svaku kosku koju nam bace. To je ona ciji je muz bio mafijas i kojeg sad nema. Koja je za novu godinu pozdravljala voljenog premijera na trgu. Ceca_voljeni_premijer.mp3
[Ovu poruku je menjao stil dana 30.07.2007. u 10:42 GMT+1]
[ unknown-3 @ 30.07.2007. 10:49 ] @
To ti je ceca sto puni marakanu kad peva!
[ vladd @ 30.07.2007. 11:12 ] @
A sta ona zna o "gradu" :):)
[ codec-M @ 30.07.2007. 11:53 ] @
Jel to ona zena koja je bliski prijatelj zemunskog klana i kao takav bila jedna u lancu saucesnika za ubistvo premijera? I ja se nadam da je u pitanju neslana sala za ovo sto je tdjokic postovao :) btw to sto ona okupi marakanu to je cist pokazatelj u kakvom smo stanju kao drustvo.. utz utz i caka caka a vrhunska muzika koja se extra prima u regionu i svetu se ovde ismeva a mediska paznja 0 .. (govorim o vecini medija i vecini ovaca). Toliko od mene. Pozd
[ Emil Ranc @ 30.07.2007. 12:06 ] @
Nego,
Citat: Podrsku su vec potpisali: Pedja D Boj, Dobrovoljno Pevacko Drustvo, Pixy Stojkovic sa suprugom, Milica Milsa i Zarko Jokanovic, Snezana Dakic i njen pratilac sa planete Klingon, Boba I Brena.
Ozbiljan tekst, zar ne :)
[ unknown-3 @ 30.07.2007. 12:16 ] @
Citat: a vrhunska muzika koja se extra prima u regionu i svetu se ovde ismeva a mediska paznja 0 ..
ako mozes da mi kazes koja je to muzika?
[ codec-M @ 30.07.2007. 12:43 ] @
Ne komercijalna "utz utz" u svakom slucaju. Evo primer od starijih .. ekv , smak rm tocak , sarlo , idoli ,leb i sol itd... od novijih darkwooddub eyesburn partybrakers el orgazam blockout i jos mnogi. To su muzicari koji rade vrhunsku muziku koja naravno ne uspeva da napuni marakanu zbog toga sto jelte nije za siroke narodne mase a da jeste ova zemlja bi bila u raju.. nije ceca jedina , tu su i grand prodaksn i ostale visoko profitne kuce koje stancaju muziku za mase (i to opet pisu vrhunski muzicari bez morala). Mogo bi da obrazlazem i xy razloga al me mrzi smorio sam se aj POZ
[ jablan @ 30.07.2007. 13:32 ] @
Codec ne zavaravaj se svuda se masovno sluša treš. Samo što drugi malo manje zavijaju i podurlavaju nego ovi naši.
[ codec-M @ 30.07.2007. 14:01 ] @
Jablane slazem se ali preko se ipak ceni kvalitet i nema bas tolikog tresha :] I znas ono.. u svakoj zemlji ima mafije , jedino u srbiji mafija ima zemlju pa tako i na muziku gledam. Nego smorio sam sa previse offtopica :) Aj poz
[ vladd @ 30.07.2007. 15:54 ] @
Ovo je ipak saljiva tema u "Mad zone".. da ne krecemo da se ubedjujemo u valjanost "predloga" (mada su "argumenti" cista petica. jedino je onaj celulit veliki minus )
Poz.
[ tdjokic @ 30.07.2007. 16:06 ] @
Citat: vladd: jedino je onaj celulit veliki minus ) Celulit je znak zrelosti , sazrela i smirila se.
[ burex @ 30.07.2007. 17:31 ] @
Dobro, sad i ja već znam da je ovo ipak malo previše za MZ... (koliko god mrzeo tu kreštavu ćurku)
Samokontrola narode...
[ dejan_su @ 30.07.2007. 23:38 ] @
kakve se sve price pricaju po ovoj srbiji...demokratska stranka nikada, ali NIKADA nece podrzati cecu u tako necemu. kakve patke ljudi sve pustaju, kakvu prljavu kampanju spremaju za lokalne izbore...ccccccc
[ Lappy @ 31.07.2007. 00:00 ] @
Ovo je ocigledno sala, ako nisi shvatio.. mada Pricali su da nikada, ali nikada nece pristati da se predsednicki izbori ne odrze zajedno sa parlamentarnim, da nikada ali nikada nece prihvatiti da onaj bolid ostane premijer, da nikada ali nikada jocic, bulatovic... Pa od sadasnjeg DS-a me ne bi iznedadilo ni ovo
[ Aleksandar Đokić @ 31.07.2007. 02:12 ] @
a sto ne bi programeri programirali, pevaci pevali, a politicari *******
neka radi svako svoj posao...nadam se da ga ovi zadnji (mrsko mi je ih pomenem) imaju
[ Fuzz @ 31.07.2007. 02:19 ] @
Citat: codec-M: Jel to ona zena koja je bliski prijatelj zemunskog klana i kao takav bila jedna u lancu saucesnika za ubistvo premijera?
To je ta. A posto je i premijer bio bliski prijatelj istog klana, moze se zakljuciti i da je Ceca bila bliska prijateljica premijeru, a da je premijer bio saucesnik u ubistvu premijera.
[ tosa @ 31.07.2007. 03:23 ] @
Citat: Fuzz: To je ta. A posto je i premijer bio bliski prijatelj istog klana, moze se zakljuciti i da je Ceca bila bliska prijateljica premijeru, a da je premijer bio saucesnik u ubistvu premijera.
LOL! Kad nisu pružili priliku narodu da učestvuje :(
[ stil @ 03.08.2007. 07:44 ] @
@ Fuzz Po tebi ispada da " bliski prijatelji " sluze da ti prosviraju metak kroz srce . Znaci ti kad krenes kroz grad imas " bliske prijatelje " koji te prate i hoce da te na silu odvedu sa ovog sveta. To su za tebe " bliski prijatelji " , po definiciji ?
[ Fuzz @ 03.08.2007. 12:32 ] @
Ne, ali ja biram sa kim se druzim.
[ stil @ 03.08.2007. 15:58 ] @
Argumentuj tvoje tvrdnje. Znam da je bila spremljena cistka podzemlja i da su njegovim sklanjanjem pokusali da je sprece. Ta vec spremljena operacija je je bila ugovorena da pocne dvanaestog marta . Zato je Sablja onako brzo organizovana , bila je vec pripremljena po nalogu Djindjica.
[ pctel @ 03.08.2007. 17:44 ] @
Ako sam dobro shvatio, gradonacelnik nije pocasno zvanje vec posao sa punim radnim vremenom. E, sad, da zanemarimo pitanja kompetentnosti, pitanje je zasto bi neko radio mesec dana puno radno vreme za platu koju moze da zaradi za jedno vece? A ako je dobra "tezga" onda mozda i vise mesecnih plata...
[ cika pera @ 03.08.2007. 19:09 ] @
"pitanje je zasto bi neko radio mesec dana puno radno vreme za platu koju moze da zaradi za jedno vece?"
Zato sto navedena recenica nije istinita.
Gradonacelnikova ovlascenja su nesto malo manja nego da je privatni vlasnik grada.
A gradski budzet nikako ne treba potcenjivati. Cifra koju drzava (ako ovaj diznilend moze da se nazove drzava) izdvaja za Grad plus harac po glavi stanovnika je pozamasna suma.
Grad (citaj: gradonacelnik) odredjuje kolika ce cifra biti na listicu za infostan, puta milion listica...
Grad odredjuje cenu grejanja, prevoza, vode, smeca, odrzavanja...tecin mali dobija tendere zato sto je tecin mali, pa se ulice kopaju po tri puta (da bi se toliko i naplatilo, jelte). Grad daje dozvole za benzinske pumpe, kockarnice, kokice, banke... a to kosta. Pored ogromnog gradskog budzeta Grad je uzeo nepovoljan kredit od evropske banke za obnovu gazele. Grad je institucija za pranje para, a Cecine koncerte nije pravila Ceca nego Grad, ona je tamo samo pevala za honorar. Tako i njene tezge u Gradu nisu njene...
uff, pobegoh od teme...
[ Fuzz @ 03.08.2007. 19:29 ] @
Citat: stil: Argumentuj tvoje tvrdnje. Znam da je bila spremljena cistka podzemlja i da su njegovim sklanjanjem pokusali da je sprece. Ta vec spremljena operacija je je bila ugovorena da pocne dvanaestog marta . Zato je Sablja onako brzo organizovana , bila je vec pripremljena po nalogu Djindjica.
Sablja? Jel` to ona akcija kojom se ukida jedan klan, a ojacava drugi? Kad se uhapsi 12k ljudi, a procesuira troje?
Da, cuo sam nesto o tome. A sto se tice tvoje teorije zasto je pokojni premijer ubijen, sta da ti kazem, ljudi iz sveta kriminala su takvi da obicno ne vole kada ih saradnici ispaljuju. Ja inace mislim da ta teorija i nema neke veze sa realnoscu, ali ajde.
[ stil @ 03.08.2007. 20:14 ] @
Da li ti shvatas da su pokusali drzavni udar. Oruzjem zauzeti vlast u nasoj zemlji. Generalna proba je bila na auto putu kada su sa oruzjem trazili nesto. Zna se kako se zove kad ti neko nesto trazi i pri tome uperi cev u tebe. Da nije bilo Sablje sad bi ti osudjeni za ubistvo vladali Srbijom.
[ Milan M. Radovic @ 03.08.2007. 21:36 ] @
Pre u zatvoru,sad gradonacelnica ?
SrbijaTM
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|