[ ultraKeen @ 31.07.2007. 04:50 ] @
Nije mi namera da "produzim" zakljucanu temu vec da navedem novi primer u smislu prethodnog...

Juce ujutru u 7:30 ujutru, nebitan je datum, vidim 3 (tri) policajca kako prelaze ulicu van pesackog prelaza. Dobro, predjem i ja po neki put - ali ja ne predstavljam onu drugu stranu drzave: zakon i "snage reda i mira". Novo mi je bilo to sto je doticna trojka to uradila po sred raskrsnice jer im je jednostavno ona bila na putu: izasli su iz Nusiceve ulice ispod prolaza Robne kuce Beograd, nisu skrenuli desno u podzemni prolaz koji im je bio na pola metra, vec su produzili pravo preko raskrsnice, dosavsi direktno do ulaz u onu kafanu/hotel na vrhu Prizrenske, Baklan se valda zove...

Sta bi vi uradili da ste bili u kolima i da su vam doticne "snage reda" smetale da prodjete raskrsnicom, da li bi ima zatrubili?

Pozivam sve koje procitaju ovaj post da se manu bistrenja uvek mutne politike i da navedu svoj ili svoje primere kada je vlast na ocigled svih komotno i bahato krsila sostvene zakone.
[ tosa @ 31.07.2007. 06:47 ] @
Vetrenjače su nezgodan protivnik!
[ markolazarevic @ 31.07.2007. 08:18 ] @
Mani se ćorava posla.
[ stil @ 31.07.2007. 08:49 ] @
Zakon treba da vazi za sve podjednako. Svako krsenje zakona stvara bezzakonje u nasoj zemlji i slabi svakoga od nas pojedinacno. Treba se protiv toga boriti.
[ Boki4u @ 31.07.2007. 10:53 ] @
Ja bi im u trenutku verovatno zatrubio.
Pa koji ce ku..c na sred ulice, bez obzira da li je to neki 10-godisnji klinac, ili matori "cika u plavom".

A sto se tice prelazenja van pesackog, to je vec druga prica. Mnogo ljudi to radi.
[ ultraKeen @ 31.07.2007. 15:27 ] @
Citat:
tosa: Vetrenjače su nezgodan protivnik!

zato nam i ide svima ovako kilavo :)