[ ultraKeen @ 31.07.2007. 04:50 ] @
Nije mi namera da "produzim" zakljucanu temu vec da navedem novi primer u smislu prethodnog... Juce ujutru u 7:30 ujutru, nebitan je datum, vidim 3 (tri) policajca kako prelaze ulicu van pesackog prelaza. Dobro, predjem i ja po neki put - ali ja ne predstavljam onu drugu stranu drzave: zakon i "snage reda i mira". Novo mi je bilo to sto je doticna trojka to uradila po sred raskrsnice jer im je jednostavno ona bila na putu: izasli su iz Nusiceve ulice ispod prolaza Robne kuce Beograd, nisu skrenuli desno u podzemni prolaz koji im je bio na pola metra, vec su produzili pravo preko raskrsnice, dosavsi direktno do ulaz u onu kafanu/hotel na vrhu Prizrenske, Baklan se valda zove... Sta bi vi uradili da ste bili u kolima i da su vam doticne "snage reda" smetale da prodjete raskrsnicom, da li bi ima zatrubili? Pozivam sve koje procitaju ovaj post da se manu bistrenja uvek mutne politike i da navedu svoj ili svoje primere kada je vlast na ocigled svih komotno i bahato krsila sostvene zakone. |