[ Corey @ 31.07.2007. 18:11 ] @
Da vidimo sta cita raja ovde.Navedite casopise koje redovno uzimate i navedite zasto bas te.
[ burex @ 31.07.2007. 18:39 ] @
Trenutno - ništa. Pre sam redovno čitao Mikro (PC World), ali sam prestao jer su korisne testove i tekstove zamenili sa beskrajnim review-ima projektora (ko to kupuje u tolikoj meri?) kao i tipičnim "Windows Tips & Tricks" glupostima koje mogu koristiti samo običnim početnicima. (a baš i nije toliko jeftin)

Da ne spominjem da su preterali sa glupim prevodima i skraćenicama (npr. LDP - Lični Digitalni Pomoćnik umesto PDA - Personal Digital Assistant)...
[ qazqaz @ 31.07.2007. 20:32 ] @
Citat:
burex:LDP - Lični Digitalni Pomoćnik umesto PDA - Personal Digital Assistant...

LoL!!! "Cedisti"! LOL!!!
[ vindic8or @ 31.07.2007. 20:44 ] @
Citat:
burex: Trenutno - ništa. Pre sam redovno čitao Mikro (PC World), ali sam prestao jer su korisne testove i tekstove zamenili sa beskrajnim review-ima projektora (ko to kupuje u tolikoj meri?)

biznisi svih velicina i profesija kupuju. potrebno u milion situacija na radnom mestu.
[ burex @ 01.08.2007. 01:28 ] @
U mom okruženju neke preterane zahteve za projektorima još nisam primetio, no, verovatno je situacija drugačija van njega...

@qazqaz
Kada sam napisao "LDP", javila mi se vizija da će sigurno neko da prokomentariše tu skraćenicu na politički način
[ zaraza @ 01.08.2007. 01:46 ] @
ja redovno uzimam Astronomiju...izlazi jednom u 2 meseca, ali je bas ovog meseca nesto kasnila :)
[ qazqaz @ 01.08.2007. 03:40 ] @
Ajd vec kad sam tu da napisem da ponekad kupim Svet komjutera jer je jeftin, ali se uvek pokajem. Samo su im prve 3 strane dobre, a ostalo ....

@burex
Nisam mogao da odolim.
[ Black_eyed @ 01.08.2007. 07:57 ] @
DIGITAL! - Dosta o hardware-u, kvalitetan casopis.

Svet Kompjutera - Ovo vise iz navike a i naidje po koji zanimljiv tekst, nije skup.

CKM - Meni odgovara taj mix koji redakcija CKM radi, bas me oraspoloze sa komentarima i tekstovima.
[ Fedya @ 01.08.2007. 10:38 ] @
Nista, sve sto me zanima citam na netu.
Ranije sam redovno citao pc press i sk... mozda mi pomalo nedostaju Kuzmini tekstovi ali jbg, ne vredi kupovati casopis samo zbog toga... Mozda je vreme da Kuzma izda knjigu :P
[ Slobodan Miskovic @ 01.08.2007. 10:42 ] @
PC Press
Sk
Ekonomist
The Economist
Biznis & Finansije
Bankar
Oracle Magazin
[ Marko Bijelic @ 01.08.2007. 11:08 ] @
Samo štampani Wired
[ DjoleReject @ 01.08.2007. 17:00 ] @
PC Press. Jos uvek je na nivou koji procenjujem da je iznad 300 din. Plasim se da nece jos dugo, jer mu asimptota tezi neisplativosti. Kad se setim kako je to bio dobar casopis... Doduse, i dalje umeju da iznenade odlicnim i pravovremenim tekstovima, pa mislim da ima nade za njih.
Mikro ne kupujem, jer hardver koji predstavljaju ionako nemam nameru da kupim dok malo ne "zastari", a najnoviji hardver im je jedina tema casopisa. Znam lika koji radi u stampariji, pa sam procitao sve brojeve ove i prosle godine, ali ne bih dao novac za njega.
[ Dark_Runger @ 01.08.2007. 20:52 ] @
SK, Card Player i CKM
Grebem se za Digital i PC Play (koji je postao shit zadjih godinu dana)
[ vsi @ 01.08.2007. 22:44 ] @
Citao sam VIDI, koji je bio jedan od najboljih, a sada nije ni zasta.
SK sam takodje citao, ali vise ne, nesto sam sa njima radio pa sam se razocarao u upravu redakcije :(

A rtedovnom kupujem Sat Plus