[ miskec @ 01.08.2007. 07:51 ] @
Pomagajte ljudi gde da nađem ovaj mnogo moćan kalkulator.
Tražio sam svuda kod nas ali nemogu ga naći. Jel zna neko neki WebShop gde može da se kupi a da stigne ovde kod nas u Srbiju ili zna gd eima neka prodavnica koja to prodaje.
[ JOJO847 @ 02.08.2007. 17:33 ] @
Sve konkretne prijedloge slati korisniku na pp ili email.
[ nikolac @ 29.01.2009. 15:56 ] @
Izvinjavam se na ozivljavanju teme, ali mene takodje interesuje gde se mogu naci kalkulatori, ne mora bas ovaj iz naslova... Moze na PM...
Moderatori, izvinjavam se jos jednom ali treba mi pomoc
[ chupcko @ 31.01.2009. 21:02 ] @
Glupo pitanje, a sto ne uzmete bilo koji pda ili cak i mobilni sa slicnim funkcijama (sigurno postoji gomila programa za j2me koji to slicno rade)?
[ Odin D. @ 01.02.2009. 00:31 ] @
Ja bih u razmatranje ubacio i HP 50G i mozda neki od Texas Instruments-a. Osim sarenog ekrana i nekih "fancy" trikova obratite paznju i na druge karakteristike kao i mogucnost programiranja te dostupnost vec gotovih programa pisanih od community-ja.

HP je oduvijek vazio za inzinjerski kalkulator, a TI za skolski/studentski, pa mozda to nekom pomogne u odabiru.

Za nabavku u Srbiji mislim da se moze kontaktirati neki od dobavljaca HP opreme, ne bi trebalo da je problem da poruce i neki kalkulator kad narucuju i ostalu robu. Za TI ne znam, jedino ako vec neka prodavnica ima to u ponudi ili da se trazi na internetu ko je zastupnik za ove krajeve.

Moze i da se pogleda na forumima matematickih fakulteta, oni tamo obicno znaju nesto oko toga.