|
[ Ciprijani @ 01.08.2007. 12:22 ] @
| Citat: Kajli Minog snimila je u studiju pesmu "Romale, romali" na engleskom jeziku i postoji velika verovatnoća da se ona nađe na njenom novom albumu, čiji se izlazak očekuje do kraja godine.
Ovu pesmu prva je izvela Ana Nikolić na festivalu "Beovizija 2007", a komponovao je Zoran Kiki Lesendrić. Kao što je Press već pisao, Kajli je čula ovu pesmu i kontaktirala je Lesendrića, koji je "Romale, romali" odenuo u novo ruho i poslao je (uz još jednu svoju pesmu) slavnoj Australijanki.
- Kajli je pre nekoliko dana snimila u studiju ovu pesmu. Napisan je novi tekst na engleskom, čiji refren ide otprilike ovako: "Power You, Power Me...". Tako se moja pesma našla među 46 odabranih, koje je Kajli snimila i sada od njih treba da izabere 14 koje će se naći na novom albumu - kaže Kiki Lesendrić za Press
Turci ukrali pesmu!
Najveća prepreka da se Kikijeva pesma nađe na novom albumu Kajli Minog je činjenica da je jedna turska pevačica u međuvremenu takođe snimila ovu pesmu.
- Neki Turci su mi 'ladno ukrali pesmu "Romale, romali" - kaže za Press Lesendrić, i dodaje: - Na moj protest odgovorili su mi da se nemam razloga da se bunim jer su me uredno potpisali, a ponudili su mi i novac. Sve bi to bilo lepo da mi nisu napravili ozbiljan problem. Jer, ukoliko pesma postane hit u Turskoj, Kajli će sigurno odustati od nje.
Press
|
[ Lesli Eldridz @ 01.08.2007. 12:46 ] @
Gaj Rici snima film u kome Madona glumi Cecu!
Kurir
[ Milan Jovanovic @ 01.08.2007. 13:37 ] @
E, Lesli, sad ga pretera!
[ Lesli Eldridz @ 01.08.2007. 13:48 ] @
Dobro, nije bio Kurir nego Svet ili tako nesto. To je stvarni naslov koji je bio za vreme Sablje, kad su razna nevinasca ni kriva ni duzna bila u prdekani. Cilj im je bio isti kao i u vezi ovoga, a i gazda im je isti, mislim tim "listovima" .
[ pajaja @ 01.08.2007. 15:19 ] @
^^^
Dokle se stiglo sa snimanjem filma?
[ maliradojca @ 01.08.2007. 16:21 ] @
Jel to sa Cecom u produkciji "The private"?
[ Ciprijani @ 01.08.2007. 16:59 ] @
Ovo je tema o Kajli Minog, samo podsecanja radi
[ Srđan Pavlović @ 02.08.2007. 01:08 ] @
Pa dobro, Ceca mora negde da se progura neminovno, pa ko veli bolje ovde
nego u OS i Kernel programiranju, ili Linux Hardware.... :)))))
[ dr.NPN @ 02.08.2007. 14:28 ] @
Citat: Kernel-1: Pa dobro, Ceca mora negde da se progura neminovno, pa ko veli bolje ovde
nego u OS i Kernel programiranju, ili Linux Hardware.... )))) LOOOOOOLLLLL!!!! ))))))))))))
[ Milan M. Radovic @ 03.08.2007. 21:40 ] @
Znaci ,umesto da je tuzi sto joj ukrala pesmu ,ona je srecna..
[ kelja @ 03.08.2007. 21:59 ] @
Citat: Milan M. Radovic: Znaci ,umesto da je tuzi sto joj ukrala pesmu ,ona je srecna..
Izvini, ali na sta tacno mislis?
Ko je kome ukrao pesmu?
Ko koga treba da tuzi?
[ Srđan Pavlović @ 04.08.2007. 08:31 ] @
Ima jedan podforum na ovom forumu, "cekaonica", tamo sa Cecom,
pa nek cuci tamo va-vjek i vekova, dok ES hosting ne satrune, ili ne
izbije III svetski, or something...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|