[ SLOJ.1973 @ 05.08.2007. 21:36 ] @
| Rođen sam u Švedskoj 1973 god.Kad sam napunio 2 godine moji su se vratili nazad za Srbiju.Posedujem njihov izvod sa njihovim matičnim brojem.Imam li pravo na njihovo državljanstvo ili makar na boravišnu vizu? Pokušavao sam 1992 god po odsluženju vojnog roka da dobijem vizu ali su me "ljubazno" po sto puta odbijali.Imam li ikakvih šansi! |
[ divlji68 @ 05.08.2007. 22:25 ] @
Kolko ja znam mislim da je trebalo da prodje najmanje 5 ili 7 godina da se ziveo u Svedskoj da bi dobio bilo kakav status, a znam da su oni dosta rigorozni za te stvari, pa mislim da ne bi mogao da dobijes njihovo dzavljanstvo, ali je najbolje da na internetu pronadjes neki njihov sajt koji je za te stvari i da sve to proveris sam.
[ spartak @ 06.08.2007. 21:13 ] @
Koliko znam sa samo 2 godine zivota nemas osnova za drzavljanstvo. Imam druga koji ima nepunih pet i ne moze nista da uradi, dosao je do "zenidbe" prakticno da bi mogao da ode u Svedsku. I nije hteo.
[ zanzi @ 07.08.2007. 09:16 ] @
A to nisam ja...
Rodjen sam i ja u Svedskoj, ziveo 5 godina i vratio se. Tata nas je tako strucno prijavio na adresu iz pasosa - negde u Zemunu, tako da su moje sanse za dobijanje drzavljanstva malo vece od nekog ko nikad nije bio gore.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.