|
[ 3D-Elite @ 24.08.2007. 13:20 ] @
| Opet su poceli da nas posecuju...ovoga puta blizu Nisa ;)
Citat:
VANZEMALJAC U NJIVI
Slavica Milojković, meštanka Međurova, sela kod Niša, kune se da je u svom kukuruzištu videla stvorenje sa druge planete
NIŠ - Slavica Milojković iz niškog sela Međurovo tvrdi da je u svom kukuruzištu pre nedelju dana videla vanzemaljca! Ova stamena pedesetpetogodišnja seljanka kaže da u životu nije ugledala ništa slično, te da ne bi svojim očima verovala da neobično biće nije videlo još troje meštana Međurova.
- Bilo je rano jutro, tek je prošlo šest sati, kada sam se obrela u bašti da zalijem papriku. Prišla sam njivi i ugledala čovekoliko biće koje je klečalo na kolenima i klanjalo se ka suncu. Ono što me je zaprepastilo i uverilo da se nešto čudno dešava je to što se uporedo s njegovim pokretima njihala i jedna stabljika kukuruza koja je bila u njegovoj neposrednoj blizini - kaže Milojkovićeva, priznajući da ni posle nedelju dana ne može da se oporavi od šoka izazvanog prisustvom nezvanog gosta u kukuruzištu.
Slavica kaže da je biće imalo sve karakteristike čoveka, osim što je blistalo neviđenim sjajem.
- Bilo je obučeno u nešto što je najsličnije hartiji za pakovanje poklona zlatnožute boje. Polako sam mu prišla i pitala ga šta radi ovde. Nije mi odgovorilo, niti se čuo bilo kakav drugi zvuk. Pitala sam ga da li je gluv kada mi ne odgovara. Kad sam shvatila da to ipak nisu čista posla, onako uplašena, otrčala sam do jednog starca koji se nalazio u obližnjoj njivi. Pozvala sam ga da pođe sa mnom i otera tuđinca, ali je on to odbio, govoreći mi da se u mojoj bašti izgleda nešto zapalilo jer se vidi neobična svetlost - priča Milojkovićeva.
Uplašena žena pomoć je zatražila od komšija Tomislava Živkovića i njegove supruge Vukosave, koji su odlučili da odu na njivu i provere šta se tamo dešava.
- Tomislav je poneo vilu, a ja motiku, jer smo se plašili da će nas taj stvor napasti. Međutim, kad smo stigli na pola puta, videli smo da to biće počinje da se smanjuje, dok nije dostiglo veličinu i oblik nečega što bih najpribližnije opisala kao pticu koja je blistala mnoštvom boja. "To" se onda vinulo ka nebu, da bi se pred našim očima ponovo transformisalo u čoveka koji je "jahao" na nečemu nalik motociklu i nestalo put neba - priča Slavica Milojković.
Tomislav i Vukosava Živković tvrde da u svom veku nisu videli ništa kao ono što su zatekli u kukuruzištu i uglas govore: "Spomenulo se, ne povratilo se".
- Slavica je bila veoma uzbuđena i pozvala nas je da pođemo sa njom, jer je u svojoj njivi videla nešto neobično. Supruga i js smo krenuli s njom i kad smo došli do njive dobro smo videli nešto što ni danas ne znamo šta je. Gornji deo tela mu je bio zlatnožute boje, dok je preko pojasa imao nešto crno, što je ličilo na kecelju. Stvorenje je klečalo, pa se uspravljalo, i kad je to uradilo treći put, odletelo je ka nebu - kaže Tomislav Živković.
Njegova supruga Vukosava priznaje da ju je tuđinac "isterao iz pameti" i da još ne može da se pribere od ovog neobičnog doživljaja.
Meštani Međurova različito reaguju na doživljaj svojih komšija, ali se slažu u oceni da je reč o ozbiljnim ljudima koji tako nešto ne bi izmislili. Ipak, niko od njih nema objašnjenje zašto su vanzemaljci odlučili da se Srbima ukažu baš u Međurovu, s obzirom na to da je ovo moravsko selo poznato jedino po proizvodnji paprike, a ne veruju da bi vanzemaljci iz tog razloga pokazali interesovanje za njih.
|
[ Miroslav Jeftić @ 24.08.2007. 13:31 ] @
Manje rakije pre kopanja i sve će biti ok. :D
[ markolazarevic @ 24.08.2007. 13:48 ] @
Press?
[ Miroslav Jeftić @ 24.08.2007. 13:50 ] @
Kurir.
[ BigHakuna @ 24.08.2007. 13:51 ] @
Citat: Ono što me je zaprepastilo i uverilo da se nešto čudno dešava je to što se uporedo s njegovim pokretima njihala i jedna stabljika kukuruza koja je bila u njegovoj neposrednoj blizini - kaže Milojkovićeva...
Manijak :D
Kukuruzofil.
[ Ivan Dimkovic @ 24.08.2007. 13:59 ] @
O ne... opet su poceli da peku rakiju sa metil alkoholom :(
[ markolazarevic @ 24.08.2007. 14:11 ] @
Puuuu...za malo
[ jablan @ 24.08.2007. 14:17 ] @
Citat:
Slušao Lala radio, kad odjednom, prekida se program zbog važne vesti:
- Poštovani slušaoci, pojavili su se svemirci, mali, zeleni, buljavih ociju, ruku do zemlje, u slucaju da ih vidite, zagovarajte ih!
Pošao Lala na njivu da ore i taman što je seo na traktor, on vide u grmu nešto šuška! Pride on grmu, kad tamo nešto malo, zeleno, buljavih ociju, ruku do zemlje i šta ce Lala, seti se da treba da ga zagovara:
- Ja sam Lala, sad orem, pa cu da sejem, a onda cu da žanjem.
Ništa se ne desava! On opet:
Opet se ništa ne dešava! On opet:
Tek odjednom iz žbunja:
- Ja sam šumar, sad serem, a onda cu da ti jebem mater!
[ deki77 @ 24.08.2007. 15:52 ] @
Bogami manje kudelje da uzgajaju...
Rakija je prošlost...
[ ~Vojvoda @ 24.08.2007. 16:28 ] @
Ma kakvi mora da u selu ima neki propali student hemije koji im je pokazao kako se pravi LSD i ekseri...
Modernizuju se seljoberi, idu u korak sa svetom...
[ superbaka @ 24.08.2007. 17:55 ] @
nemojte da se zezate sa vanzemaljcima, njihova inteligencija se ogleda u tome da oni nikad ne slete u centar Menhetna u spicu, niti u nekoj nepristupacnoj zabiti vec samo u nekoj vukojebini gde mogu da budu vidjeni od ISKLJUCIVO jedne osobe u isto vreme...
[ žutokljunac @ 24.08.2007. 18:03 ] @
Zato oni uvek ostavljaju tragove u žitu.
[ Miroslav Jeftić @ 24.08.2007. 18:21 ] @
^^ Možda i oni vole 'leba.
[ skymobile @ 24.08.2007. 18:28 ] @
LSD braco, prosirio se ko zaraza.....
[ nkrgovic @ 24.08.2007. 21:51 ] @
Cuda se desavaju, kad lekari starijim ljudima rutinski prepisuju teze lekove za bolove (tipa Trodon i sl.), a oni uz to, opet rutinski, drmni koju domacu.... :)
[ Vladokv @ 24.08.2007. 22:01 ] @
Ma nije to svemirac,
to je debeli Bugarin Azis!
Izvor: JetSet
[ Milan M. Radovic @ 25.08.2007. 10:07 ] @
Ma, a sta ako to nije bio kukuruz,nego kanabis?
Citat: "To" se onda vinulo ka nebu, da bi se pred našim očima ponovo transformisalo u čoveka koji je "jahao" na nečemu nalik motociklu i nestalo put neba - priča Slavica Milojković.
Mozda su previse gledali Ghost Rider...
[ maliradojca @ 25.08.2007. 10:52 ] @
Pise o tome i u danasnjoj Politici.Neki profesor je istrazivao radijaciju na mestu gde je bila ta "pojava" itd..
[ Milan M. Radovic @ 26.08.2007. 13:54 ] @
Citat: maliradojca: Pise o tome i u danasnjoj Politici.Neki profesor je istrazivao radijaciju na mestu gde je bila ta "pojava" itd.. Verovatno covek uzeo malo gajgerov brojac pa malo krrr-krr-kr-rrkkkrrr i malo se smesio pred kamerama mislcei u sebi "Jebote,sta ja radim,..cuti sad sam poznat profan..."
[ klichko @ 26.08.2007. 16:52 ] @
Evo i strucne analize dogadjaja :D
Citat:
NISMO SAMI U KOSMOSU?!
Profesor niškog Prirodno-matematičkog fakulteta Pavle Premović veruje da je Međurovo posetio vanzemaljac. Pavle Premović je merio ozračenost zemljišta na njivi, ali ništa čudno nije otkrio
Pavle Premović, profesor Prirodno-matematičkog fakulteta, posetio je juče Međurovo i izvršio ispitivanje zemljišta kako bi utvrdio da li su vanzemaljci zaista posetili ovo selo kraj Niša.
Ovaj stručnjak za NLO-e, koji je sarađivao čak i sa ekspertima iz Američke svemirske agencije NASA, duboko veruje da nismo sami u kosmosu i čak kaže da ga je slučaj vanzemaljca u Međurovu podsetio na iskustvo koje je imao njegov blizak prijatelj.
- Pre nekoliko godina jedan moj prijatelj, inače veoma ozbiljan čovek, poverio mi se tvrdeći da mu je neko čovekoliko biće sletelo na šoferšajbnu vozila. Kako mi je tada kazao, posle kraćeg vremena stvorenje se pretvorilo u pticu koja je odletela ka nebu. On nije želeo da ovo svoje iskustvo iznese u javnost bojeći se da će biti proglašen ludim, ali me je Slavičina priča sada podsetila na njegov doživljaj - ispričao je za Press Premović.
Vanzemaljca u blistavozlatnoj odori koji se klanjao suncu, podsetimo, videlo je troje Međurovčana. Prvo ga je na svojoj njivi ugledala Slavica Milojković. Ona je ugledala biće "obučeno u sjajnu odoru, kratko podrezane sede kose koje se klanjalo Suncu, a posle pola sata pretvorilo se u nešto nalik ptici, i na nebu ponovo transformisalo u čoveka koji je odjahao na mašini sličnoj motociklu".
Vanzemaljca su videle i njene komšije Tomislav i Vukosava Živković, koje je Slavica u strahu pozvala u pomoć. Tomislav ga je "video u punoj veličini", a Vukosava "samo kao pticu".
Pavle Premović je rešio da proveri te priče i u Međurovo doneo aparaturu za merenje radioaktivnosti. Proverio je da li je zemljište ozračeno, ali ništa neuobičajeno nije otkrio.
- Metode koje sam koristio neprecizne su da bi dale odgovore na sva pitanja, pogotovo zato što je od događaja prošlo desetak dana. Prostor nije bio ograđen, a mnogo ljudi je ovuda prolazilo, pa je time delimično onemogućeno ozbiljnije ispitivanje. Ipak, sa mesta na kojem se, prema svedočenju Slavice Milojković, pojavio vanzemaljac uzeo sam uzorke zemljišta koje ću detaljnije analizirati - kaže Premović.
On naglašava da nimalo ne sumnja da su žitelji Međurova videli nešto neobično.
- Ipak, ne mogu da potvrdim da li je to zaista biće iz svemira. S druge strane, nikad nisam osporavao mišljenje da nismo sami u svemiru. Brojna svedočanstva očevidaca i napori NASE da stupi u kontakt sa vanzemaljskim civilizacijama pokazuju da tamo gore ipak nečeg ima.
Ne bi Amerikanci trošili stotine miliona dolara na projekat "Seti" koji se sastoji u neprekidnom slanju radio signala u svemir, da nisu sigurni da Kosmos nije prazan - kaže Premović.
Ma, to je neka ptičurina
Dragan Gajić, profesor astrofizike na Prirodno-matematičkom fakultetu u Nišu, ne veruje da su Međurovčani videli vanzemaljca, već smatra da je verovatno reč o nekoj životinji.
- Moguće je da je u Međurovo sletela neka genetski izmenjena ptičurina od koje su seljani pomislili da je vanzemaljac. Verovatnoća da u svemiru ima života veoma je mala jer život zahteva rigorozne uslove, koje nijedno nebesko telo u Sunčevom sistemu osim Zemlje nema.
S druge strane, ukoliko života ima u drugim galaksijama, putovanje do Zemlje bi trajalo veoma dugo jer ništa ne može da se kreće brže od svetlosti. Samim tim, malo je verovatno da bi vanzemaljci prelazili ogromne razdaljine i to tako često samo da bi videli šta se dešava na Zemlji - kazao je Gajić.
Izvor, naravno, Press ( http://www.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=18588§ionId=33)
[ Miroslav Jeftić @ 26.08.2007. 17:31 ] @
Vrlo stručno. :P
[ milanche @ 26.08.2007. 18:00 ] @
Slucaj smo skoro potpuno pokrili i razresili, izuzev par eventualnosti koje moze biti da spadaju
potpuno u domen ciste teorije (da ne kazem bulaznjenja) :
- sta ako ti seljaci nisu lagali kad su opisivali sta su videli
- sta ako to sto su videli nije iluzija, opticka varka, ili cudnovata ptica
[ pajaja @ 26.08.2007. 18:29 ] @
Onda mi svi zivimo u iluziji, matriksu :D
[ Goran Mijailovic @ 26.08.2007. 19:15 ] @
Profesora Premovica "poznajem" sa jednog drugog foruma, naravno tamo imam drugi nick tako da on ako bude citao ovo nece znati o kome se radi.
Svejedno kada vec komentarisete evo vam link da vidite o kome se radi: http://tesla.pmf.ni.ac.yu/lgc/pprem.htm ili prosto upisite Pavle Premovic u Google pa odbacite par prvih strana koje su indeksirane zbog najnovijih novinskih senzacionalistickih clanaka kako biste imali potpuniji uvid u lik i delo kao i u objavljene naucne radove gospodina profesora.
[ pajaja @ 26.08.2007. 20:04 ] @
Mene zanima kakvo on to zracenje meri, i kakve ono ima veze sa celom pricom?
[ BigHakuna @ 26.08.2007. 21:02 ] @
hmmm... bice ovde belaja,
osecam da ce pajaja dati dobru lekciju profi Premovicu.
a tek kad se M.M. Radovic odmori malo od Yugića i bezdušnih riba profi je bolje da skloni neko vreme van Srbije.
[ Zeleni zub @ 26.08.2007. 22:32 ] @
[ milanche @ 26.08.2007. 22:39 ] @
Ne znam ni gosn profesora, niti znam te seljake koji kazu da su nesto videli.
Jedan od ovdasnjih TV kanala obicno donosi serije tipa 'confidential' o zlocinima koji su potresali Ameriku i nacinima kako su
razresavani, donoseci intervjue sa konkretnim detektivima, konkretnim forenzicarima, konkretnim javnim tuziocima, konkretnim
advokatima vezanim za konkretne sudske procese. Jedna od tipicnih emisija su i tzv. 'Cold Files' - slucajevi koji su dugo ostajali
nerazreseni do pojave novijih forensickih tehnika (DNA, ...)
Da se razumemo - amerske televizije u principu gotovo nikada ne laziraju konkretne podatke. Druga je prica kako i u kom svetlu
ce ih interpretirati, pogotovo kad se radi o spoljnoj politici, ratovima, i slicno.
TV kanal o kojem je rec za sve ove godine nikada nije odavao utisak bilo kakvog supljeg senzacionalizma. Niti sta prodaju, niti sta
reklamiraju, niti sta propagiraju, niti su cije glasilo.
Jednom prilikom je taj TV kanala emitovao emisiju o ljudima koji su bili 'abducted by aliens' (oteti od strane vanzemaljaca).
Dakle, emisija navodi slucajeve ljudi sa raznih strana Amerike, raznih uzrasta, oba pola, imenom i prezimenom.
Da ne duzim sa njihovim opisima dogadjaja, koji moze biti da su potpuno posledica psihoze, da su netacni, izmenjeni, pa cak i gola laz
u krajnjem slucaju.
Medjutim...
medjutim...
medjutim......
U velikom broju slucajeva se pojavljuje kao zajednicka jedna cinjenica - ubrzo posle dogadjaja su svi ti ljudi imali neizdrzive bolove.
Rutinski pregledi u bolnicama su na rendgenu pokazivali metalne predmete na raznim mestima u telu, jednom coveku cak u mozgu.
Tokom emisije, u nekoliko povezanih prica, navode se konkretna imena bolnica u konkretnim gradovima, konkretnih imena lekara koji
se pojavljuju u emisiji, sa kojima voditelj diskutuje, pokazuju se konkretni rentgen snimci i daju konkretna imena pacijenata sa odredjenim
detaljima biografije (koji se takodje pojavljuju u emisiji, ali su im face u mraku dok vode razgovor sa voditeljem).
U svim slucajevima je krajnje neobjasnjivo bilo da
a) nikada nisu imali nikakve operacije na tom mestu (health recordi u Americi je nesto sa cime nema mnogo improvizacije)
b) nemaju nikakve oziljke (dakle, u redu, niko ih nije operisao pa zaboravio makaze, ali gde su tragovi ulaznih rana ?)
c) izvadjeni komadi metala nisu u sastavu imali ni jedan poznati elemenat iz Mendeljejevog sistema elemenata.
Ja licno nemam utisak da se u ovom slucaju radi o jeftinom senzacionalizmu.
Ostaje nam da mislimo sta god ko hoce na zadatu temu.
[ Vladokv @ 26.08.2007. 23:06 ] @
Da li su ti komadi metala sačuvani negde, da mogu da se vide od strane javnosti? To mora da su sačuvali, bio bi bitan dokaz. Koja je njegova gustina, spektar zračenja sa spektralne analize, provodljivost, tvrdoća... Ili možda nema ništa od toga?
[ milanche @ 27.08.2007. 03:13 ] @
O tome vec ne bih znao nista da kazem - nisam zapamtio sta o tome kazu u emisiji. Sasvim se dobro secam da je masena
spektrografija bila radjena na tim komadima metala, da je dala potpuno zbunjujuce rezultate.
U slicnom ciklusu, u jednoj drugoj emisiji bila je posvecena paznja onom poznatom slucaju u Roswell, New Mexico negde
pedesetih godina kada se *nesto* srusilo u pustinju, gde su navodno bili pronadjeni mali lesevi ciji opis odgovara onom koji se u nase
vreme standardno koristi za vizuelnu reprezentaciju "malih zelenih" (ovalne oci, itd).
Istaknuto je da je sve materijalno (olupina, lesevi, uzorci tla) i nematerijalno (izjave ocevidaca, cak i stolara iz obliznjeg mesta
blizu vojne baze koji je imao narudzbinu da napravi nekoliko sanduka velicine deteta) vezano za taj slucaj bilo sklonjeno (NASA ?
FBI ? National Security ?) i tretirano kao top secret.
Inace, na tom istom TV kanalu od ostalih emisija su bile prikazivane emisije o otkricu najstarijeg lesa coveka na Alpima i forenzicki
nalazi u vezi toga, o senzacionalnim identifikacijama odredjenih mumija (Nefertiti, Ramzes II ili III ?...) koje su godinama cucale u sasvim
neocekivanim mestima (podrumi privatnih muzeja), istorija bombardera B-52 (istorija sa inzenjerske tacke gledista, svedocenja clanova
posada, odlucujuce bitke...), istrazivanje i nalazi u vezi pravog porekla Kolumba (koji kako su kolektivno utvrdili zapravo uopste nije bio
Djenovljanin, nego Spanac koji je morao da zamazuje pravo poreklo jer je ucestvovao u pobuni protiv vladara koji se kasnije zaprimio na
vlasti na duze - prilicno zanimljivo pratiti vrhunske strucnjake svih fela, od forenzicara do istoricara, lingvista i grafologa).
Mislim da se kanal zove Science Channel, ali nisam siguran. U svakom slucaju, nije jedno od onih mesta gde sarlatani placaju svoj termin
gde pola sata pricaju da (recimo) najdugovecniji ljudi zive na japanskom ostrvu Okinawa, i da je to zbog koralnog kalcijuma koji se apsorbuje
100% za razliku od obicnog kalcijuma, a onda srecom, eto specijalno za gledaoce programa postoji retka prilika da kupe kutiju sa 250 pilula
tog istog koralnog kalcijuma po specijalnoj ceni, za vreme cega ide 1-800-XYZ-1234 broj na dnu ekrana.
[Ovu poruku je menjao milanche dana 27.08.2007. u 04:27 GMT+1]
[ klichko @ 27.08.2007. 10:32 ] @
Citat: milanche:
U slicnom ciklusu, u jednoj drugoj emisiji bila je posvecena paznja onom poznatom slucaju u Roswell, New Mexico negde
pedesetih godina kada se *nesto* srusilo u pustinju, gde su navodno bili pronadjeni mali lesevi ciji opis odgovara onom koji se u nase
vreme standardno koristi za vizuelnu reprezentaciju "malih zelenih" (ovalne oci, itd).
Istaknuto je da je sve materijalno (olupina, lesevi, uzorci tla) i nematerijalno (izjave ocevidaca, cak i stolara iz obliznjeg mesta
blizu vojne baze koji je imao narudzbinu da napravi nekoliko sanduka velicine deteta) vezano za taj slucaj bilo sklonjeno (NASA ?
FBI ? National Security ?) i tretirano kao top secret.
Pa Roswell je razjasnjen ( http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Mogul, http://en.wikipedia.org/wiki/A...eports_on_Roswell_UFO_Incident), samo sto i dalje ima ljudi koji ne zele to da prihvate
[ milanche @ 27.08.2007. 15:15 ] @
Kao i u ostalim temama, ta emisija o Roswell-u je upravo i nepristrasno iznosila sve detalje koji se do danasnjeg dana znaju o slucaju.
U principu se vrlo retko upustaju u striktne tvrdnje, cak i kad gomila predpostavki ukazuje na neki zakljucak.
U ovom slucaju su izneli su do detalja sva realna objasnjenja o tome sta je zapravo moglo da bude, pri cemu ta verzija o balonima nije
bila jedina od realnih mogucnosti, ali su izlistali sve 'neracionalne' detalje, medju kojima sam zapamtio tog stolara koji je iz vojne baze
bio dobio narudzbinu da napravi sanduke decije velicine.
[ vaske71 @ 27.08.2007. 15:48 ] @
Prava istina je da nazalost , od posete vanzemaljaca nema ni traga ni glasa !
S druge strane ovi ljudi su u selu poznati kao veoma posteni ljudi i ne vaze za lazove !
I da nemojte ismevati ljude zaista nisu to zasluzili , pre ce biti da je u pitanju veliko senzacionalno dodavanje ulja na vatru - novinara Press-a !
Pozdrav
[ milanche @ 27.08.2007. 16:40 ] @
Ovde tvrde da je vise ljudi u isto vreme prisustvovalo istoj situaciji i opisalo na vrlo slican nacin:
http://www.youtube.com/watch?v=MxoJqA72OuY
[ milanche @ 27.08.2007. 17:13 ] @
Medjutim, daleko najinteresantnije je da je na Harvardu radio profesor John Mack (cak je institut posle njegove smrti dobio ime
po njemu) ( http://www.johnemackinstitute.org/center/bio.asp?id=1) koga navode kao vodeceg istrazivaca alien abduction slucajeva.
U ovom intervjuu:
http://www.pbs.org/wgbh/nova/aliens/johnmack.html
on kaze i ovo
Citat:
NOVA: So tell us, please, how literally you intend people to take this? Are you suggesting people are really being snatched from their beds by aliens and experiments on board a spaceship?
MACK: Just how literally to take this, is one of the most interesting and complex aspects of this. And I want to walk through that as clearly as I can. There are aspects of this which I believe we are justified in taking quite literally. That is, UFOs are in fact observed, filmed on camera at the same time that people are having their abduction experiences.
People, in fact, have been observed to be missing at the time that they are reporting their abduction experiences. They return from their experiences with cuts, ulcers on their bodies, triangular lesions, which follow the distribution of the experiences that they recover, of what was done to them in the craft by the surgical-like activity of these beings.
All of that has a literal physical aspect and is experienced and reported with appropriate feeling, by the abductees, with or without hypnosis or a relaxation exercise.
....There is a -- I believe, a gradation of experiences and that go from the most literal physical kinds of hurts, wounds, person removed, spacecraft that can be photographed, to experiences which are more psychological, spiritual, involve the extension of consciousness. The difficulty for our society and for our mentality is, we have a kind of either/or mentality. It's either, literally physical; or it's in the spiritual other realm, the unseen realm. What we seem to have no place for -- or we have lost the place for -- are phenomena that can begin in the unseen realm, and cross over and manifest and show up in our literal physical world.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|